آفتابنیوز : 
علی اصغر سلطانیه،مدیر کل حقوقی و بین الملل وزارت امور خارجه و عضو ارشد هیئت ایرانی، گفت : درنشست شورای حکام موضوع ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت بررسی نشد، زیرا هیچ اساس قانونی یا زمینه سیاسی برای انتقال پرونده ایران به شورای امنیت وجود ندارد.
سلطانیه افزود: برای کشورهایی که تلاش می کردند پرونده ایران را به شورای امنیت منتقل کنند، به ویژه آمریکا وانگلیس امکان گفتگو درباره این موضوع فراهم نشد.
اظهارات این مقام ایرانی اشاره به تلاش هایی است که آمریکا و انگلیس در جریان نشست آژانس و پیش از آن انجام دادند.
گریگوری شولت، نماینده آمریکا در شورای حکام آژانس، پس از نشست اعلام کرد که آمریکا ارجاع موضوع هسته ای ایران به شورای امنیت را به تاخیر انداخت و این در حالی بود که پیش از این تونی بلر، نخست وزیر انگلیس، یرنامه های ایران را تهدیدی برای ثبات جهانی خوانده بود.
سلطانیه درباره موضع تهران درخصوص پیشنهاد مسکو درمورد غنی سازی اورانیوم درخاک روسیه گفت: ما از هرطرح یا پیشنهاد هرکشور دوستی که درچارچوب حقوقی ودعوت رئیس جمهور ایران از بخش خصوصی و دولتی به مشارکت درغنی سازی اورانیوم باشد، استقبال می کنیم.
سلطانیه افزود: ایران هیچ پیشنهاد رسمی از روسیه دراین باره در زمان سفر ایگور ایوانف، دبیر شورای عالی امنیت ملی روسیه به تهران دریافت نکرده است.
این عضو هیئت مذاکره کننده ایران خاطرنشان کرد همه طرح ها و پیشنهادها را درباره پرونده هسته ای بررسی خواهیم کرد و از هرطرح دوستانه ای از طرف هر کشوری باشد، استقبال خواهیم کرد.
اظهارات این مقام ایرانی یک روز پس از نشست آژانس و بررسی موضوع ایران صورت می گیرد که در آن طرفها به ویژه هند، روسیه، برزیل و جنبش عدم تعهد بر حق ایران به داشتن برنامه ها و فعالیت هسته ای صلح آمیز ایران تاکید کردند.
جنبش عدم تعهد"نم" روز گذشته با صدور بیانیه ای بر موضع اصولی خود مبنی بر منع تکثیر سلاح های هسته ای و استفاده صلح آمیز از تکنولوژی هسته ای تاکید کرد و اعلام نمود که باید به شیوه ای متوازن و به دور از تبعیض به این مساله پرداخته شود.
نم اعلام کرد که تمام مواد هسته ای اعلام شده در ایران توسط آژانس توضیح داده شد و اینکه چنین موادی به سوی فعالیت های ممنوعه منحرف نشده است. نم اذعان کرد که کار آژانس درباره راستی آزمایی برنامه هسته ای صلح آمیز ایران مطابق اعلامیه هایش در جریان است و از این جهت ، مهم است که روند راستی آزمایی اش نتیجه بخش باشد .
نم اعلام کرد که از همکاری جاری ایران برای حل این مسائل قدردانی می کند.
به گفته سلطانیه، همه طرفها به ویژه کشورهای عضو جنبش غیرمتعهدها برلزوم برخورداری کشورها از فناوری هسته ای صلح آمیز به ویژه ایران تاکیده کرده و همچنین از پیشرفت حاصل شده درپرونده هسته ای ایران استقبال کرده اند.