آفتابنیوز : آفتاب: علی ربیعی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال مطالعه و بررسی دهکهای درآمدی هستیم و موضوع حذف دهکهای پردرامد را در دست بررسی داریم ولی این کار نیاز به بررسی دقیق دارد و باید آثار و پیامدهای آن مورد بررسی قرار گیرد.
وی گفت: در حال حاضر توان خود را بر روی شناسایی دهکهای پایین گذاشتهایم و نتایج خوبی حاصل شده است به نحوی که مبنای حمایتهای دولت از محل هدفمندی یارانهها از این پس بر اساس شناسایی و دهک بندی صورت گرفته وزارت کار خواهد بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه از بهتر شدن وضع اشتغال کشور در سال آینده خبر داد و با اشاره به بودجه ای که از محل هدفمندی یارانهها برای توسعه اشتغال، تولید و کشاورزی در سال آینده اختصاص یافته است، ابراز امیدواری کرد: سال آینده با سیاستهای بهبود فضای کسب و کار و لایحه حمایت از تولید و رشد 4 درصدی صورت گرفته در بخشهای اقتصاد نتایج خوبی به دست آید.
ربیعی گفت: در کنار اختصاص هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانهها به اشتغال و توسعه بنگاههای کوچک و متوسط، امسال 280 هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیز اختصاص یافته و در بخش صنعت بیش از 60 درصد تسهیلات به سرمایه در گردش تزریق شده است.
وی از اشتغال، خروج از رکود و تقویت تولید به عنوان اولویتهای اساسی دولت یازدهم نام برد و گفت: یکی از کارهایی که برای تحرک بخشی به اشتغال در دستور کار قرار دادهایم تقویت نظام کارآفرینی در بنگاههای کوچک و متوسط است و متعقدیم در این بخش می توان اشتغال زیادی ایجاد کرد.
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی 95 درصد اشتغال ما در بنگاههای کوچک و متوسط و خرد ذکر کرد و گفت: بیشترین حجم اشتغال کشور در این بنگاهها نهفته است اما برای تحرک بخشیدن و پاسخ دادن به نیازهای اشتغال نمیتوانیم منتظر رخ دادن رشد بزرگ باشیم و باید از ظرفیت این بنگاهها استفاده کنیم.
ربیعی با بیان اینکه هر یک درصد شغل بیش از 110 هزار شغل ایجاد می کند، تصریح کرد: برای کشوری که در شرایط رکود تورمی بوده و با بیکاری تلنبار شده مواجه است، مداخله دولت برای ایجاد اشتغال در بنگاههای کوچک حیاتی است چون این بنگاهها در اثر رکود و تورم به سرعت از هم میپاشند و اگر بخواهیم ایجاد اشتغال کنیم باید با سرعت در این بنگاهها متمرکز شویم.
به گزارش ايسنا، وی در پایان از ارائه ایده تشکیل بانک تخصصی به منظور حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط خبر دادز