آفتابنیوز : 
در این میان کلیه اتفاقات جاری در سطح کشور و تصمیمات گرفته شده توسط مدیران و مسؤولان کشور در روند فعالیت این ارگان مهم و حیاتی تأثیرگذار است.
البته این تأثیر و تأثر متقابل بوده و هر فعل و انفعالی در حجم معاملات و شاخص کل، اثرات مستقیم بر وضعیت اقتصاد و صنعت کشور می گذارد.
از طرفی تنش های سیاسی و تصمیمات مسؤولان کشور است که تعیین کننده توقف و یا حرکت چرخ اقتصاد و صنعت کشور محسوب می شود.
بازار بورس اوراق بهادار کشورمان از زمان تاسیس تاکنون فراز و فرودهای بسیاری را شاهد بوده و آخرین تحول آن با استعفای مدیرکل بورس اوراق بهادار تهران رقم خورد که پس از نپذیرفتن سکان مدیرکلی توسط نهاوندیان، کرسی مدیرکلی به علی صالح آبادی از شاگردان عبده رسید.
اما آیا اشخاص تا چه میزان می توانند بر بازگشت روزهای طلایی بورس تاثیرگذار باشند و آیا واقعا مشکل بازار اوراق بهادار ایران شخصی است یا تصمیمات کلان اقتصادی که توسط مسؤولان گرفته می شود؟
به نظر می رسد ما هنوز به دنبال نجات دهنده و قهرمانی هستیم که بازار اوراق بهادار از ورطه فنا نجات دهد.
بارها و بارها از زبان کارشناسان اقتصادی دلایل اصلی ضعف بازار بورس و عدم اقبال سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در ایران را شنیده ایم، اما این حرف های مهم، با تکرار شدن و عملی شدن، رنگ و لعاب خود را از دست داده اند.
خبرها حاکی از این است که سهامداران ایرانی باعث رونق هر چه بیشتر بورس دوبی و ابوظبی در امارات شده اند. بانک استاندارد چارتر نیز در گزارشی اعلام کرد که بازار سهام امارات با رشد سرمایه ای بالغ بر 114 درصد به عنوان پررونق ترین بازار سهام جهان در نیمه نخست سال 2005 شناخته شده است و پس از بازار سهام امارات، بازار سهام مصر، اردن و عربستان به ترتیب با رشد سرمایه ای بالغ بر 98 درصد، 75 درصد و 65 ردصد رتبه های دوم تا چهارم جهانی از نظر رشد سرمایه را به خود اختصاص داده اند.
وجود امنیت سرمایه گذاری و بازگشت سود سرمایه به عنوان مهمترین پیش شرط سرمایه گذاری در بورس امارات، باعث شده تا سهامداران ایرانی، پس از بلاتکلیفی و رکود بلند مدت بازار بورس ایران، سرمایه های خود را به امارات انتقال دهند و حتی تبعیض موجود در این کشور را در سرمایه گذاران ایرانی و عرب حوزه خلیج فارس نادیده بگیرند.
روزی کسی باور نمی کرد جزیره کوچکی مثل امارات با مدیران ایرانی و با سرمایه ایرانی و در عین حال مالکیت عربی مرکز تجاری منطقه و کانون توجه سرمایه گذاران در خاورمیانه شود و کشور پهناوری مثل ایران با تمام پتانسیل و مهارت های تولیدی موجود، این محوریت را فقط به دلیل نبود امنیت اقتصادی از دست بدهد.
سهم ايرانيان از ارزش سهام بورس امارات چقدر است آقاي دكتر؟
تعصب فقط چشم انسان را كور مي كند!