آفتابنیوز : آفتاب: به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو، «محمد حسین قربانی» افزود: سازمان غذا و دارو و نیروی انتظامی با همکاری یکدیگر باید برخوردهای جدی با متخلفان حوزه غذا داشته باشند.
وی تصریح کرد: در قانون نیز نیز برخورد جدی با متخلفان حوزه غذا آمده است اما متاسفانه دستگاه هایی از جمله نیروی انتظامی، مرزبانی و چند دستگاه دیگر در کنترل و مقابله با کالاهای قاچاق ضعیف غمل کرده اند.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: در گذشته قوانین مربوط به واردات و تولید مواد غذایی و لوازم آرایشی و بهداشتی همه با نظارت سازمان غذا و دارو بود اما اخیرا به موجب طرح تصویب شده در صحن علنی مجلس، بسیاری از قوانین به صورت شفاف بیان و قرار بر این شد که تمام موارد مربوط به واردات و تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با نظر سازمان غذا و دارو و بخشی نیزتوسط سازمان ملی استاندارد انجام شود.
قربانی با اشاره به وضعیت دارویی کشور گفت: با توجه به کاهش واردات دارو و جدیت سازمان غذا و دارو و نظارت مجلس این وضعیت بهتر و مطلوب تر شده است.
وی ادامه داد: خوشبختانه با مدیریت های سازمان غذا و دارو واردات داروهای تک نسخه ای کمتر شد و با توجه به اعتباراتی که مجلس برای درمان و بهداشت تخصیص داد باید ورود داروهای تک نسخه ای را بسیار کمتر کنیم.
وی درباره بودجه وزارت بهداشت نیز گفت: بودجه سال 94 بر اساس اقتصاد مقاومتی بسته شده و بودجه وزارت بهداشت افزایش نداشته است و با توجه به خیز بلندی که وزارت بهداشت انجام داده ما انتقاداتی به بودجه وزارت بهداشت داریم.
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اضافه کرد: با توجه قانونی که وجود دارد یک درصد از ارزش افزوده مالیات به اعتبارات وزارت بهداشت و وزارت رفاه اختصاص داده شده است.
قربانی یادآور شد: درآمد حاصل از یک درصد از ارزش افزوده بالغ بر سه هزار و 300 میلیارد و درآمد حاصل از 10 درصد از هدفمندی یارانه ها نیز حدود چهار هزار و 200 میلیارد تومان بوده که در اختیار دو وزارتخانه گذاشته شده است.