آفتابنیوز : آفتاب: سردار سرتیپ پاسدار دکتر 'غلام رضا جلالی ' رئیس سازمان پدافند غیرعامل دراولین نشست پدافند غیرعامل مدیران و فرماندهان بسیج وزارتخانه ها و سازمان ها که در سالن همایش ولایت برگزار گردید، ضمن تبریک بمناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر و یاد و خاطره رشادت ها و شهیدان انقلاب اسلامی اظهار داشت: اینکه امسال در شروع سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی هستیم و 36 سال پر تلاطم را پشت سر گذاشتیم و توانستیم با انسجام و وحدت کلمه در برابر همه حوادث و تهدیدات روی پای خودمان بایستیم و تهدیدات علیه کشور را پاسخ دهیم یک دستاورد بسیار ارزشمند انقلاب اسلامی است.
"سرکوب مخالفین توسط رژیم طاغوت"
وی ادامه داد: همانطور که دوستان اطلاع دارند ، قبل از انقلاب در همان ایامی شاه و رژیم مستکبر آمریکایی تلاش می کردند تا روحانیت و مردمی که برای برپایی حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی فعالیت می کنند را سرکوب کنند و تلاش کردند با هر وسیله ای منجمله کودتا، اقدامات ترور و تبعید و برخوردهای امنیتی شدید به نوعی این حرکت را کنترل و مدیریت کنند.
"تئوری مبارزه مسلحانه"
جلالی گفت: برخی قبل از انقلاب معتقد بودند که راه حل مبارزه با چنین رژیمی راه حل مسلحانه است ، جریانات چپ مثل چریک های فدائیان خلق یا جریانات متمایل به چپ مثل منافقین یا جریانات دیگری که مسلمان بودند ولی معتقد به مبارزه مسلحانه بودند، از آن طرف دولت شاه به لحاظ تسلیحاتی ، تجهزاتی و حتی سیاسی و امنیتی توسط آمریکایی ها تا دندان مسلح شده بود و به نوعی نمایندگی آمریکایی ها و غربی ها را در منطقه داشت که به عنوان ژاندارم در منطقه کار می کرد، شاه با استفاده از قدرت نظامی خود، منافع آمریکا را در منطقه تضمین و تامین می کرد، این کاری بود که از دهه 40 و تا قبل از انقلاب حدود 15 سال ادامه پیدا می کرد.
"جزیره ی ثبات"
وی گفت: آمریکایی ها ،ایران را به عنوان جزیره ی ثبات تعریف می کردند، از نگاه آن ها ماابزاری در اختیار آنها بودیم و مجهز به ابزار نظامی ، اگر لازم باشد در منطقه کسی سرکوب و یا کمک شود و منافع آمریکایی ها محقق شود ما سربازان بی جیره مواجب آن ها بودیم. مثلاً در ظفار ، ارتش ایران به نمایندگی از آمریکا حضور پیدا کرد و در واقع آن را به نفع آمریکایی ها سرکوب کرد در ویتنام هم بخشی از ارتش در انجا به نفع آمریکایی ها می جنگید.
"شاه بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی"
جلالی در ادامه گفت: قبل از انقلاب رژیم طاغوتی شاه بزرگترین حامی رژیم اشغالگر قدس و اسرائیل غاصب بود به شکلی که اینجا پایگاه داشتند ، کشور قبل از انقلاب بر علیه اعراب و به نفع این رژیم بود و در واقع حمایت و پشتیبانی سیاسی و نظامی و مالی از رژیم صهیونیستی توسط ایران انجام می شد. این وضعیتی بود که در قبل از انقلاب با آن روبرو بودیم ، با این اقتدار داخلی که شاه به لحاظ نظامی و امنیتی داشت تمام رویکردها و ابزار امنیتی مورد نیاز برای ایجاد خفقان هر مخالفی را آماده کرده بود.
"جو خفقان در زمان طاغوت"
وی گفت: به شکلی جوخفقان و امنیتی را ایجاد کردند که حتی زن و شوهر هم نمی توانستند در خانه صحبت و یا اگر انتقادی داشته باشند مطرح کنند، تمام زندان ها پر از انقلابیون بود ، از جهت نظامی ، امنیتی ، سیاسی ، بین المللی و اقتصادی ( پول های نفت ) درباریان و آمریکایی ها می بردند و ملت در استضعاف کامل بودند، هرگونه حرکت بر خلاف حکومت شاه را سرکوب، تبعید ، زندانی و یا برخورد می کردند.
"اولین کسی که موضوع قدرت نرم را مطرح کرد"
جلالی گفت:دراین فضا جریاناتی که معتقد بودند باید با این رژیم برخورد مسلحانه کنند ، عموماً جریانات چپ مثل منافقین و جریانات چریک های فدائیان خلق، و با الگو از شوروی سابق بود و در واقع آن انقلاب ماهیتاً باید مارکیستی باشد نه ماهیت اسلامی و مردمی، و این را یک رویکرد واپس گرا و ارتجاعی می دانستند، تنها کسی که معتقد بود رویکرد مسلحانه جواب نمی دهد ،حضرت امام راحل بود، اولین کسی که قبل از انقلاب موضوع قدرت نرم را مطرح و از مولفه قدرت نرم برای سرنگونی حکومت شاه استفاده کردند.
" چارچوب قدرت نرم"
رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: باید تعریف و چارچوبی که از قدرت نرم و جنگ نرم داریم متناسب با موضوع کشور باشد ،موضوعی مثل مباحث استراتژیک، سیاسی، امنیتی از جنس علوم انسانی است ،نه از جنس علوم ریاضی ،در علوم انسانی وقتی کسی جنگ نرم را تعریف می کند از منظر خود و از وضعیت خود تعریف می کند.
"جوزف نای نماینده ی تفکر غرب"
وی ادامه داد:جوزف نای بعنوان نماینده ی تفکر غرب ، وقتی جنگ نرم و قدرت نرم را تعریف می کند از منظر خودشان تعریف می کند، غرب در حوزه ی جنگ نرم یک مهاجم است و در تعریف قدرت نرم نحوه کنترل و در اختیار گرفتن مردم را دنبال می کند ولی امام راحل استراتژی ، جوهره تفکر ، دکترین ، آموزه های اساسی و بنیادی حرکت ،در واقع اعتقاد به قدرت نرم را بعنوان محور استراتژی خود در مبارزه با رژیم شاه تعریف کردند.
"مردم سالاری دینی"
وی گفت:پس ما به عنوان حکومت اسلامی که مدعی حرف نو در دنیا هستیم و کسی که نه شرقی ها را قبول دارد و نه غربی ها ،وقتی مقام معظم رهبری به مفهوم دموکراسی می رسند از این کلمه استفاده نمی کنند از عنوان،مردم سالاری دینی استفاده می کنند یعنی واژه را خودمان ساخته، تعریف و دنبال می کنیم نه اینکه واژگان آن ها را عاریت کنیم، این حرکت ضد علمی نیست بلکه دقیقاً علمی است، علوم انسانی است نه ریاضی که هر چی غربی ها گفتند ، درست باشد و لذا باید از منظر خود قدرت نرم را تعریف کنیم .
"تعریف قدرت سخت ،نیمه سخت و نرم "
جلالی گفت:در مبحث تعاریف قدرت سخت ،نیمه سخت و نرم تعاریف متعددی وجود دارد، در یک تعریف ساده ، جنگی که در آن از سلاح تجهیزات و قدرت نظامی استفاده شود مثل بکارگیری قدرت ارتش و سپاه و بکارگیری ظرفیت های نظامی به آن قدرت سخت می گویند.جنگ نرم ، بدون استفاده از سلاح و تجهیزات و بدون استفاده از زور و اجبار تعریف می شود یعنی قانع کردن و به نتیجه رساندن را قدرت نرم می گویندو ترکیبی از این دو مولفه که مولفه های امنیتی و اقتصادی است را به عنوان جنگ نیمه سخت می نامند.
"اتکا به قدرت نرم جمهوری اسلامی"
وی در ادامه گفت:وقتی چنین مفهومی مطرح می شود قدرت سخت ، قدرت نیمه سخت و قدرت نرم نقطه مقابل تهدیدات سخت تهدید نرم و نیمه سخت است. وقتی در این چارچوب حرکت کنیم ،می توانیم با اتکا به آموزه های اساسی دینی با اتکا به تفکر حضرت امام و مقام معظم رهبری نگاهمان را متکی به قدرت نرم جمهوری اسلامی بدانیم، قدرت اصلی قدرت نرم است ، یعنی آن ظرفیتی که علاوه بر اداره کشور وحل و فصل کردن تهدید داخلی ، اداره جنگ ، نقش در منطقه و حمایت از کشورهای مختلف را در بر می گیرد.
"قدرت نرم،قدرت حل مشکلات جنگ"
جلالی گفت: با این نگاه قدرت نرم یعنی قدرت حل مشکلات جنگ با استفاده از مردم، زمانی که جنگ بر ما تحمیل شد ارتش بود سپاه نیز تشکیل شد و جنگیدیم، دیدگاه حضرت امام (ره) اتکا به خود و باور داشتن مردم بود ، در واقع با مردمی کردن جنگ و ورود مردم در صحنه جنگ در قالب بسیج یک جنبه ی دیگری از قدرت نرم اسلام و جمهوری اسلامی مطرح شد.
"مبتکر بکارگیری قدرت نرم"
وی گفت: قبل از انقلاب حضرت امام اعتقاد به مبارزه مسلحانه نداشتند و بر این عقیده بودند که مردم و توده های مردم باید آگاه شده و به صحنه آیند. یعنی مبتکر بکارگیری قدرت نرم در براندازی یک حکومت تا دندان مسلح مثل حکومت شاه امام راحل عظیم الشان بودند. پس غربی ها می توانند از نظریات حضرت امام و آموزه های دینی ایشان استفاده کنند که چگونه می توان با دست خالی و اتکای به مردم و باور به دین و ایمان به خداوند این موضوع را بدون استفاده از سلاح نظامی ، حکومت تا دندان مسلح به لحاظ امنیتی و نظامی را سرنگون کردد. قدرت نرم یعنی حل یک مشکل امنیتی مثل فتنه 88 با استفاده از مردم.
"فتنه 88 "
جلالی در ادامه گفت:اصطلاحی که مقام معظم رهبری از آن استفاده کردند به نام فتنه ،یعنی غبار آلود شدن فضا به شکلی که تشخیص حق از ناحق سخت است. کشورهای مختلف در برخورد با مشکلات امنیتی شبیه فتنه 88 معمولاً از ارتش استفاده کرده و با مردم برخورد می کنند یا از قدرت نیمه سخت و قدرت امنیتی استفاده می کنند با دستگیری مردم و کنترل حادثه ،تنها کشوری که در کنترل این حادثه از قدرت نرم استفاده کرد جمهوری اسلامی بود، مقام معظم رهبری هدایت و کنترل این غائله را با اتکای به قدرت نرم جمهوری اسلامی انجام دادند.
"بروز جدی قدرت نرم جمهوری اسلامی"
وی گفت:برای اولین بار بود که بعد از انقلاب یک بروز جدی از قدرت نرم جمهوری اسلامی در داخل دیده می شد. دورانی که حضرت علی (ع) با خوارج درگیر بودند و در آن 4 جنگ معروف حضرت علی (ع) و روالی که ایشان برخورد کردند در برخورد با سران کفر ، خوارج ، مشرکین ، ناکثین و مارقین را ، مقام معظم رهبری استفاده کردند و آن جمعیت تقریبا 2 میلیونی را در چند روز، قبل از 9 دی تبدیل به یک جمعیت کوچک وقابل کنترل کردنداین کار با ابزار قدرت نرم ملی جمهوری اسلامی صورت پذیرفت.
" اتکای به مردم بخشی از قدرت نرم جمهوری اسلامی "
جلالی ادامه داد: نکته ی دیگر قدرت نرم جمهوری اسلامی ،تاثیر بر همسایگان ، منطقه و دنیا است، در منطقه خاورمیانه در حوزه ی حساس منطقه ی فلسطین و لبنان و دیگر کشورها، تدبیر ، نگاه و رویکرد امام راحل در اتکای به مردم و نترسیدن از دشمن واتکا به قدرت ذاتی و نهادی اسلام و مسلمانان در حال پیاده شدن و در واقع بخشی از قدرت نرم جمهوری اسلامی است.
"قدرت نرم،قوی تر از قدرت سخت"
وی گفت:در چنین رویکردی باید دید، این مولفه های تشکیل دهنده قدرت نرم چیست؟ برای حل مسایل اقتصاد ی ، امنیتی و سیاسی مردم و کشور، استفاده از قدرت نرم صورت می گیرد ، پس کشور جمهوری اسلامی ایران دارای قدرت نرم است ، آن مولفه ای که حتی از قدرت سخت هم قوی تر و جدی تر است قدرت نرم جمهوری اسلامی است.
"اداره کشور با قدرت نرم"
جلالی گفت: قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران قدرتی است که قبل از انقلاب ما را به پیروزی رساند، بعد از انقلاب با فتنه های امنیتی و سیاسی مقابله کرد در طول جنگ تحمیلی آن را اداره کرد ه و خاتمه داد و در خلال جنگ مردم و اقتصاد را اداره ، حمایت و پشتیبانی از جبهه ها را انجام داد.
"کنترل فتنه ی 88 با قدرت نرم"
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشوردر ادامه گفت: در بعد از جنگ معضلات امنیتی و سیاسی را از بین برد داستان دوم خرداد و فتنه ی 88 با قدرت نرم مدیریت و کنترل شد، تمام جنگ های دوروبر ما مثل جنگ افغانستان و جنگ عراق و تلاش هایی که آمریکایی ها انجام می دهند حتی جنگ لبنان و جنگ غزه یک نتیجه داشت، آن هم ارتقا قدرت بازیگری قوی قدرت نرم فرا منطقه ای جمهوری اسلامی بود که جمهوری اسلامی را از یک کشور منحصر در جغرافیای خود به یک قدرت منطقه ای تبدیل کرد، قدرت نهفته ی مسلمان شیعه در افغانستان ، عراق ، سوریه و لبنان مجتمع شده و یک محور مقاومت علیه صهیونیست و استکبار را تشکیل داده است و این قدرت نرم جمهوری اسلامی است.
"جمهوری اسلامی،ابر قدرت نرم"
جلالی گفت: ما امروز در دنیا یک ابر قدرت نرم هستیم و قادریم هر حادثه و تهدیدی علیه انقلاب اسلامی و تمامیت ارضی کشور را به تنهایی با قدرت نرم ملی و بین المللی پاسخ دهیم ،اصل موضوع درگیری با آمریکایی ها قدرت نرم است.
"اجزای قدرت نرم "
وی گفت:مقام معظم رهبری فرمایش حکیمانه ای در رابطه با پدافند غیرعامل دارندکه" پدافند غیرعامل یعنی مصونیت سازی بدن، یعنی این انسان را از درون مصون می کند. مصون سازی یعنی اینکه اگر دشمن اقدامی کرد و تلاش کرد، نتیجه ای از آن نگیرد. یعنی شما با پدافند غیرعامل کاری کنید که اثر تهدید دشمن بر کشور صفر شود" این یعنی اینکه پدافند غیرعامل می خواهد کشور را به مرز آسیب ناپذیری در برابر تهدید برساند در بسیار از حوزه ها این کار انجام شده و در برخی از حوزه ها هم شروع شده است، در جنگ نرم نیز باید دید اجزای قدرت نرم چه هستند و مولفه های آن چیست؟
"قدرت نرم،قدرت متافیزیکی و معنوی"
وی ادامه داد:قدرت نرم یعنی اتکا به قدرتی که صرفا فیزیکی نیست، ابزار در آن وجود ندارد، قدرت متافیزیکی و معنوی است ،باید آن را شناخت و از آن محافظت و پدافند کرد. اولین مولفه ای که راجع به قدرت نرم مطرح است: رهبری و ولایت فقیه است،وجود رهبری است که وحدت ملی هر کشور را انسجام داده و بالا می برد، رهبری رئیس جمهور ، شاه و سلطان نیست، ولی فقیه است، یعنی ولایتش مبتنی بر فقاهت است و این موضوعی فرا ملی وبه تمام اجزای کشور وصل است. اگر ولایت فقیه و رهبری وجود نداشت درحوادث بسیار آسیب پذیر بودیم.ولایت فقیه محور وحدت ملی است.ولایت فقیه ستون حفظ استقلال کشور است.
"مولفه قدرت نرم"
جلالی گفت:نکته ی دوم شخص رهبر و ولی فقیه است. سومین عنصر مولفه قدرت نرم ما، ایدئولوژی اسلام ناب محمدی است. یعنی چیزی که همه باور دارند و با آن حرکت می کنند. عنصرچهارم مردم ، پس ابتدا رهبری به عنوان جایگاه، بعد رهبر به عنوان شخص، سوم ایدئولوژی و چهارم مردم هستند. پنجمین عنصر، رابطه ی بین مردم و رهبری است که اعتماد دوطرفه است. ششمین که بالاتر از اعتماداست عشق به رهبریست. موضوع بعدی ولایت مداری مردم و آخرین مولفه آن رسانه است.
"محورهای قدرت نرم"
وی گفت: این 8 محور ،اجزای و مولفه های قدرت نرم ما هستند. وقتی محورهای تهاجم دشمن در حوزه ی نرم را بررسی می کنیم. تمام آن در این 8 مولفه ای است که اشاره شد،اصل ولایت فقیه، موثرترین مولفه قدرت نرم است. ولایت فقیه منسجم کننده ی بین قوا است،در تمام کشورهایی که چنین جایگاهی وجود ندارد با هم درگیربوده و منسجم نیستند ، ولایت فقیه محور وحدت ملی ، انسجام ملی است و عدم وجود آن موجب خطر در انسجام ملی می شود.
"ولایت فقیه محل اتصال مولفه ی قدرت نرم"
جلالی در ادامه آورد:در عراق، افغانستان و لبنان بدلیل نداشتن رهبری واحد ،وحدت ملی وجود ندارد. نقطه ی اوج قدرت سکولاریسم و اومانیسم جدا کردن دو مولفه ی سیاست و دین است، بی خاصیت کردن اسلام، جدا کردن دین از سیاست است و شما می بینیند ولایت فقیه محل اتصال و پیوند این دو عنصرو مولفه ی اساسی است، به لحاظ ویژگی ها منحصر به فرد.
"شجاعت رهبری،بخشی از قدرت ملی"
وی گفت: مولفه بعدی رهبری ولی فقیه است. مرجع تقلید به لحاظ علمی، عالم دینی ،به لحاظ معنوی، انسانی عادل که جمعی از خبرگان متخصص در این حوزه عدالتش را احصا کردند . ازابتدا مجلس خبرگان رهبری تا کنون ، گرچه چندین بار خبرگان تغییر پیدا کرده ، لیکن همه متفق القول بر عدالت معظم له تاکید دارند. شجاع بودن شخص رهبری ، بخشی از قدرت ملی است. در سخت ترین شرایط یک لحظه ترس به خود راه نداده است. حریف وقتی می خواهد قدرت ملی یک کشور را ارزیابی کند، قدرت و آستانه تحمل رهبری را به عنوان یک شاخص اساسی در نظر می گیرد.
"رهبری ،فرمانده ی مقتدر"
رئیس سازمان پدافند غیر عالم کشورگفت:رهبری یک فرمانده ی مقتدر است ،بعد از دفاع مقدس جنگ هایی که در زمان زعامت ایشان در کشورهای همسایه اتفاق افتاد،با حداکثر تسلط کشور راحفظ کرده ونه تنها وارد جنگ نشدند ،برعکس با بازیگری استراتژیک بسیار عالی، منافع این جنگ ها را به نفع کشور تغییر دادند، در بحث داعش، آمریکایی ها و انگلیسی ها در صدد مقابله و ضربه زدن بودند تا جمهوری اسلامی و حرکت انقلابی امام را در ریشه خفه کنیم. تئوریشان این بود که درجنگ داخلی،شیعه و سنی را به جان هم بیندازند از شیعه و سنی 2 طایفه را انتخاب کردند، به تعبیر آقای رحیم پورازغدی طایفه های افراطی دو طرف را انتخاب کردند و با استراتژی توسعه جنگ شیعه و سنی، سنی ها را جمع کرده گروه داعش را تشکیل دادندو رعب و وحشت ایجاد کرده تا شیعه های معروف به شیعه انگلیسی را تحریک کنند.
"اعتمادرهبری به مردم"
جلالی گفت: کسانی که با اهانت به سنی ها آن ها را تحریک می کنند، هر دو لبه ی یک قیچی هستند که می خواهند تفکر امام و رهبری را از بین ببرند. یکی اندیشمند آمریکایی گفته بود ؛کیاست و هوش رهبری ایران در همین اندازه بس که ما تمام تلاشمان را کردیم که شیعه و سنی رابه جان هم بیاندازیم، رهبری ایران ورق را چرخاند. این فرماندهی را باید قدر بدانیم.ولی فقیه ما زندگی اش ساده ترین زندگی ممکن است. مردم باوراست، اعتمادی که رهبری به مردم دارند فراتر از اعتمادی است که به هر ساز و کار دیگری دارند.
"اسلام ناب محمدی (ص)،اتصال قدرت ملی"
وی گفت: محور بعدی، محور اسلام ناب محمدی (ص)به عنوان جوهره اتصال قدرت ملی است. در دنیا تفکرات اسلامی زیاد است. در این تفکرات، حضزت امام(ره) یک تفکر را به عنوان اسلام ناب محمدی (ص)در برابر اسلام آمریکایی مطرح کردند. الان هم جریانات مقابل ما، همه جریانات اسلام آمریکایی هستند،جریان اسلام ناب محمدی(ص)، یعنی اسلام مبارزه با ستمگر و ظالم. هر اسلامی که در آن مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی وجود نداشته باشد، اسمش اسلام آمریکایی است. آمریکا و رژیم صهیونیستی نماد ستمگر و ظالم در دنیا هستند. اسلام جهاد و شهادت طلبی در راه خدا محور است در مقابل اسلام سکون و ذکر، نباید ذکر را به جای عمل جایگزین کرد.
"اسلام ناب محمدی(ص)،پیوند دین با سیاست "
وی ادامه داد: اسلام ناب محمدی(ص)، اسلام پیوند دین با سیاست است. اسلام مبارزه با اشرافی گری و مرفهین بی درد، چیزی که امام بسیار روی آن تاکید کردند. در این اسلام افتخار به مصرف برند خارجی، استفاده از ابزارهای لوکس وجود ندارد. بلکه زندگی با محوریت مردم است. اسلام حمایت از پا برهنگان. اسلام مقابله با سکولاریسم. سکولاریسم یعنی دین یک طرف و دنیا یک طرف. اسلام آمریکایی اسلامی است که در آن مبارزه با استکبار وجود ندارد.
"مردم محور اصلی حکومت "
جلالی گفت:در قدرت نرم ما،مردم محور اصلی حکومت هستند،محور بعدی اعتماد و پذیرش مردم نسبت به رهبری است. مردم نسبت به رهبری احساس صداقت می کنند،دررهبری اخلاص می بینند،این اعتماد قیمت ندارد. محور بعدی عشق به رهبری است، فراتر از اعتماد، جایی که امام می گوید مردم لازم است به جبهه بروند، سیل بسجیان به جبهه هجوم می برند آنچنان که ظرفیت تکمیل می شود، این عشقی است فراتر از هماهنگی و اعتماد. حضور میلیونی مردم در مراسم تشییع امام راحل چیزی جز یشق تعریف ندارد. حضور میلیونی مردم در نماز جمعه ای که آقا تشریف میاورند نماد تبعیت مردم از رهبری چیزی بجز عشق به رهبری معنی نمی شود.
"عشق مردم به رهبری،مولفه ی قدرت ملی"
وی گفت:عشق مردم به رهبری خاص ما است. این مولفه ی قدرت ملی و قدرت نرم است. ولایت مداری بین مردم، رابطه ی بین مردم و رهبری است که بسیار ارزشمند است.
"رسانه،مولفه قدرت نرم"
جلالی گفت:موضوع آخر هم رسانه است. رسانه آن است که پیام رهبررابه مردم میرساند،منظور در اینجا فقط صدا و سیما نیست. روحانیت هم رسانه است. فرماندهان دفاع مقدس هم رسانه اند شهدا هم رسانه هستند. رسانه در اینجا فقط ابزار نیست، بلکه کسی است که پیام را منتقل می کند.
"قدرت نرم جزیی از پدافند غیرعامل "
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت::این ابزار و مولفه های قدرت نرم ما در معرض بیشترین تهاجم دشمن واقع شده است و دشمن بر این ها متمرکز شده است. علت چیست؟ چون می خواهد قدرت نرم ما را کاهش دهد. این قدرت نرم ،جزئیاتش را باید در پدافند غیرعامل شناخته و چگونگی مقابله با تهاجم به شخص رهبری را پاسخگو باشیم و این جز با بصیرت ، آگاهی و شناخت امکان پذیر نیست. توسعه ی میزان اعتماد بین مردم و رهبری و عشق میان مردم و رهبری ، توسعه، مولفه قدرت نرم جمهوری اسلامی است.این همان چیزی است که جمهوری اسلامی را در برابر هر تهدیدی پایدار خواهد کرد.
"بازی در زمین دشمن"
وی گفت:همزمان با قدرت نرم باید قدرت فیزیکی خود را هم دنبال کنیم،زمانی که راجع به قدرت نرم صحبت می شود، مفهومش تضعیف قدرت سخت نیست ، باید بدانیم که مولفه اصلی قدرت کجاست. این 8 مولفه قدرت نرم را باید شناخت ، بر آن متمرکز شد و از آن پدافند کرد و نگذاشت آسیبی به آن برسد. هر کسی که آگاهانه یا نا آگاهانه این 8 مولفه را تضعیف کند در زمین دشمن بازی می کند و ما به عنوان بسیجی مکلف هستیم تا یک پدافند نرم از مولفه های قدرت نرم جبهه ای اسلامی را سازماندهی،طراحی و اجرا نمائیم.
"شناخت قدرت نرم"
جلالی گفت: باید بدانیم که تمام ابزار و اجزای رسانه ای دشمن و تمام قدرت جنگ نرم دشمن متمرکز بر مولفه های قدرت نرم ما است. و تلاش می کند که قدرت نرم جمهوری اسلامی را تضعیف کند. چنانچه آن را تضعیف کند، 60-70 درصد قدرتمان را از دست می دهیم. تاکید می کنیم که باید مولفه ها ی قدرت نرم خودمان را بشناسیم،صاحب قدرت نرم هستیم و تمام اجزای مولفه ی قدرت نرم را داریم. باید در مسیر پایدار کردن این موضوع حرکت کنیم.
"شناخت تهدیدات"
وی در خاتمه گفت:ان شا ا... که خداوند به همه این قدرت و توفیق را بدهد که بتوانند تهدید را شناخته و به تکلیف را در برابر تهدید عمل کرده و متناسب با این تکلیف از مولفه اصلی قدرت ملی و قدرت نرم پدافند کرده ، مصون سازی کنیم.