آفتابنیوز : 
علاءالدین بروجردی گفت: همکاری با آژانس و شفافسازی ایران موجب شد مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کند ادامه فعالیتهای هستهای ایران منعی ندارد.
بروجردی با یادآوری اقدامات اعتماد ساز و بازرسیهای مکرر بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی در دو سال گذشته افزود: با وجود این همکاریهای گسترده و با اینکه دولت حتی بدون تصویب مجلس، پروتکل الحاقی را داوطلبانه پذیرفت، سه کشور اروپایی به جای حمایت از ایران، خواستار توقف فعالیتهای هستهای ایران شدند.
رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بعد از تحقیقات فراوان آژانس منشاء ضد و نقیض بودن آمار و ارقام ارایه شده از جانب ایران و نتایج بازرسیهای خود را عوامل خارجی دانست.
وی با تاکید بر اینکه اروپا دریافته ملت ایران از خواست ملی هستهای خود کوتاه نمیآید، خاطرنشان کرد: اکنون آژانس متوجه شده فعالیت هستهای غیرصلحآمیزی نداشته و منشاء آلودگیها هستهای خارجی است.
وی در خصوص ادامه مذاکرات ایران و اروپا توضیح داد: تکمیل چرخه سوخت هستهای محور این مذاکرات خواهد بود. امیدواریم در آن طبق معاهدات بینالمللی و مقررات آژانس جمهوری اسلامی ایران بتواند از حقوق خود برخوردار شود.
وی افزود: گام بعدی بحث مکان غنیسازی است که ما مصر هستیم این مکان در ایران باشد چون سرمایهگذاریهای عظیمی در نطنز انجام دادهایم و به طبع نمیخواهیم سرمایه از بین برود.
وی با اشاره به طرح مجلس مبنی بر تعلیق اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی در صورت ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت گفت: این طرح مجلس تاثیر خود را گذاشت و این پیام را به اروپا داد ایران اعتماد سازی یک طرفه را نمیپذیرد وهیچ گاه از مواضع خود عقبنشینی نمیکند.
وی موفقیتهای فعلی را همچنین ناشی از ابتکار رییس جمهور در سازمان ملل دانست و تصریح کرد: پیشنهاد مشارکت ایران اوج شفافسازی است که بخش دولتی روسیه و آفریقای جنوبی و بخش خصوصی برخی شرکتهای خارجی از آن استقبال کردند.
بروجردی در مقایسه عملکرد تیم مذاکره کننده فعلی و گذشته تصریح کرد: در مقطعی شرایط اقتضا میکرد ایران برای اعتمادسازی از خواستههای به حق خود، عقب نشینی کند و تیم هستهای دولت گذشته از این تاکتیک بهره گرفت، اما در شرایط کنونی با توجه به اینکه اعتمادسازی و شفافیت فعالیت هستهای ایران به اثبات رسیده، باید بر مواضع خود پافشاری کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مهمترین دلیل مخالفت اروپا و آمریکا بومی بودن دستیابی به فناوری هستهای و ظرفیتهای دانشمندان جوان ایرانی است که برای غرب قابل هضم نیست.