آفتابنیوز : آفتاب- سرویس سیاسی: اکثر چهرههای اصلاحطلب و اصولگرا بر این موضوع که مجلس نهم ضعیفترین مجلس ایران بعد از انقلاب اسلامی است، اتفاقنظر دارند. چراکه بر این باورند این مجلس دربرابر فسادهای گستردهی دولت احمدینژاد سکوت اختیار کرد اما در برابر دولت تدبیر و امید که دولت منتخب اکثریت مردم ایران است هر روز با دادن کارتهای رنگی و سوالهای پی در پی از وزرا و تهدید به استیضاح برخوردهای سیاسی و جناحی میکند.
در همین راستا محمدجواد حقشناس، فعال سیاسی اصلاحطلب، مجلس نهم را مظهر اولویتدادن به منافع گروهی و جناحی بر منافع ملی دانست و به خبرنگار «آفتاب» گفت: از جهات متعدد عملکرد این مجلس محل تامل و توجه است به نظر میرسد این مجلس در دوران ریاست جمهوری احمدینژاد، با نگاه اولویت دادن به رویکرد جناحی-صنفی، چشم خود را بر روی فسادهای گسترده، عملکرد نامناسب در عرصه سیاست داخلی و خارجی، ناکارآمدی مضمن کمرشکنی که شکل گرفته بود و همینطور قانون شکنیهای غیرقابل تکراری که توسط احمدینژاد صورت گرفت، بست.
وی افزود: صرف نظر از وجود تکچهرههایی چون علی مطهری که سعی میکردند تا حدودی به وظایف خود عمل کنند. کلیت مجلس آنطور که در شان مجلس است، عمل نکرد.
عضو حزب اعتماد ملی اضافه کرد: وقتی هم که دولت تغییر کرد این مجلس می توانست رویکرد نادرستی را که در دوره گذشته داشت، جبران کند اما این اتفاق رخ نداد و ما شاهد آن هستیم که رویکرد تقابلی خود را عملا با برخوردهایی که با دولت منتخب اکثریت مردم از خود نشان دادند، کلید زدند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تاکید کرد: با اصرار بر یک نگرش جناحی، سعی در دادن عدم رای اعتماد به تعدادی از وزرای پیشنهادی کردند و بعد از آن هم با استیضاح دکتر رضا فرجی دانا و دادن کارت های رنگی و سوال های پی در پی از وزرا، شاهد تداوم تقابل مجلس و دولت منتخب بودیم. به نظر می رسد که در عملکرد و کارآمدی دولت یک نقش بازدارنده داشته است.
حق شناس ادامه داد: از طرف دیگر محمدرضا رحیمی در نامه خود افشا نمود که به 170 کاندیدای مجلس هشتم از طرف فردی پولی پرداخت کرده که احمدی نژاد هم در جریان بوده است، انتظار می رفت از مجلس فعلی که موضعی قاطعانه از خود نشان دهد ولی دربرابر آن سکوت کرد و با طرح افشای این نام ها همراهی نکرد و یک علامت سوال بزرگ در افکار عمومی ایجاد نمود. اینکه چه تعداد از این نمایندگان امروز با این پول کثیف وارد مجلس شدند و در جایگاهی قرار دارند که حضورشان باعث نگرانی و تامل است.
رئیس جبهه اصلاح طلبان خاطر نشان کرد: من فکر می کنم که نوع رفتار های سیاسی، اجتماعی، قانون گذاری و به طور کلی وظایفی که باید مجلس داشته باشد از جایگاه نظارتی می تواند به خوبی چرایی این که مجلس نهم ضعیف ترین مجلس ایران بعد از انقلاب اسلامی بوده است را توضیح دهد.
وی در پاسخ به این سوال که برای آنکه دیگر چنین نمایندگانی نتواند روی کار بیایند و کرسی های مجلس را تصاحب کنند، چه باید کرد، اظهار داشت: یکی از روشن ترین راه ها استفاده از تجربه ی جهانی است. ببینید انتخابات یک پیوند وسیعی با بحث احزاب دارد و در تمام دنیا این احزاب هستند که به جای افراد فعالیت های انتخاباتی انجام می دهند. بنابراین ما اگر بخواهیم یک انتخابات شفاف و قانونمند را تعریف کنیم، قطعا باید جایگاه احزاب در انتخابات مشخص شود و به جای اینکه افراد در معرض رقابت قرار بگیرند برنامه ها و تفکرات و دیدگاه های مناسب برای اداره کشور مورد انتخاب و رقابت قرار بگیرند.
رئیس جبهه اصلاح طلبان در پایان سخنانش اضافه کرد: در چنین شرایطی است که تیم حزبی می تواند به کمک بیاید و نمایندگان را از یک رفتار فردگرایانه دارد و به سمت یک رفتار جامع گرایانه و بر اساس منافع ملی سوق دهد.
نکنه میخاد معروف بشه؟ الان یک کابینه و چندین نفر نماینده و چند حزب نااید همه برای معروف شدن به حاج محمود نردبان میذارن ولی نمیرسن!!
دعوت میکنم از شما کمی غیرت داشته باشید
حداقل خوبیش اینه که دوستان آفتاب الان به عنوان رئیس دولت قبولش کردن