کد خبر: ۲۸۷۷۳۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۲:۱۸

رونمایی از نخستین تراکتور سنگین ایران در تبریز + عکس‌

از نخستین تراکتور سنگین کشور با حضور وزیر جهاد کشاورزی در تراکتورسازی تبریز رونمایی شد.
آفتاب‌‌نیوز :
آفتاب: ابوالفتح ابراهیمی مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران ظهر امروز در مراسم رونمایی از تراکتور سنگین در تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه تراکتور مدل ITM1500 b با دو دیفرانسیل دارای 150 اسب بخار قدرت است، گفت: این تراکتور دارای قابلیت توربو شارژ بوده و شش سیلندر است.

وی افزود: این تراکتور دارای گیربکس سنکرون و خزشی، سامانه هیدرولیکی، فرمان هیدرو استاتیک، 12 دنده جلو و پنج دنده عقب است که با رعایت استانداردهای آرگونومیک تولید شده است.

ابراهیمی تصریح کرد: در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران 24 نوع محصول در توان و مدلهای مختلف تک و دو دیفرانسیل از جمله تراکتورهای240ITM، 285ITM، 299ITM، 475ITM، 485ITM، 800ITM، 950ITM، تراکتورهای دودیفرانسیل 130تا150 اسب بخار و تراکتور دو دیفرانسیل برنجی با 35 اسب بخار تولید می‌شوند که تراکتور ITM470 نیز آخرین محصول تولیدی، قبل از تولید تراکتور سنگین ITM 1500 بوده است.

وی اظهار داشت: تراکتور ITM 470 با توان 47 اسب بخار مختص باغات و مزارع کوچک در این مجموعه طراحی و خط تولید آن نیز در شرکت تراکتورسازی ارومیه راه‌اندازی شد.

وی افزود: هزینه تمام شده تولید تراکتور ITM470 در داخل کشور و تراکتورسازی ایران در مقایسه با نمونه مشابه خارجی 8 هزار دلار ارزانتر است.

ابراهیمی با اشاره به ویژگی‌های محصول طراحی شده گفت: شاخص‌هایی نظیر دید استاندارد، رعایت استانداردهای ارگونومی، تجهیز به ترمز روغنی، فرمان هیدرواستاتیک، مجهز به روپس تاشو جهت کاربری در باغات، مجهز به گلگیر و اگزوز مناسب باغات و مزارع، امکان نصب سایبان و کابین، امکان نصب محور محرک جلو، کاهش صدا و افزایش مخزن سوخت به 54 لیتر و ... از جمله ویژگی‌های تراکتور ITM470 است.

این فعال عرصه صنعت کشور در مورد مصرف سوخت این محصول نیز گفت: باتوجه به وزن کم این محصول و افزایش بازده در مزارع، کاهش غیرمستقیم مصرف سوخت نیز در این پروسه اتفاق می‌افتد.

ابراهیمی تاکید کرد: با اضافه نمودن آپشن‌های مناسب، از جمله بیل میکانیکی، بالابر، باکت لودر و ... به تراکتور ITM470 می‌توان کاربردهای صنعتی نیز به آن بخشید.

عضو کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی ایران، نیاز بازار داخلی به این محصول را بیش از 4 هزار دستگاه در سال اعلام کرد و گفت: تراکتورسازی ایران ظرفیت و خطوط تولیدی متناسب برای تولید این محصول و تامین نیاز کشاورزان را دارد.


وی یادآور شد: با توجه به ویژگی‌های محصول یاد شده، پیش‌بینی می‌شود این نوع تراکتور در بازارهای جهانی نیز متقاضی فراوانی داشته باشد و زمینه صادرات برای تراکتور ITM 470 باتوجه به کارایی‌های متنوع آن فراهم است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور نیز در ارتباط مستقیم از طریق ویدیو کنفرانس گفت: ساخت تراکتورهای بومی افتخار بزرگی برای ایران است.

سردار محمدرضا نقدی افزود: این تراکتور سنگین ظرف حدود 16 ماه طراحی و تولید شده که به نوعی نشانه تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

وی گفت: گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در سه سال اخیر صادر کننده برتر کشور بوده و به 30 کشور جهان صادرات انجام می‌دهد.

به گزارش فارس در گروه صنعتی تراکتورسازی ایران 23 نوع محصول در توان و مدل‌های مختلف تک و دو دیفرانسیل از جمله تراکتورهای240ITM ،285ITM ،299ITM ،475ITM ،485ITM ،800ITM ،950ITM، تراکتورهای دو دیفرانسیل 130 تا 150 اسب بخار و تراکتور دو دیفرانسیل برنجی با 35 اسب بخار توان تنوع‌بخش خط تولید این مجموعه هستند که تراکتور ITM 470 نیز در کنار این تنوع تولیدی قرار گرفت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۷:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۲
1
1
عکس اشتباهی!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین