کد خبر: ۱۰۰۵۷۰۸
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸

کدام استان‌ها تعطیل شدند؟

با ادامه موج گرمای بی‌سابقه در کشور و افزایش چشمگیر مصرف برق، برخی استان‌ها به منظور کاهش فشار شبکه برق و مدیریت بهتر مصرف انرژی روز چهاشنبه را تعطیل رسمی اعلام کردند.
کدام استان‌ها تعطیل شدند؟
آفتاب‌‌نیوز :

در پی ادامه موج گرمای بی‌سابقه و افزایش مصرف برق در سراسر کشور، برخی استان‌ها به پیشنهاد کمیته‌های استانی انرژی و با موافقت استانداران، را تعطیل رسمی اعلام کردند.

این تصمیم با هدف مدیریت بهتر مصرف انرژی و جلوگیری از فشار بیش از حد بر شبکه برق اتخاذ شده است در این تعطیلی، تنها دستگاه‌های خدماتی و امدادی به فعالیت خود ادامه خواهند داد تا ارائه خدمات ضروری به مردم تضمین شود.

گفتنی است؛ برخی استان‌های نیز با کاهش ساعت کاری ادارات تلاش کرده‌اند تا کمکی به پایداری شبکه برق و کاهش مصرف کنند.

استان کرمان روز چهارشنبه تعطیل شد

روابط عمومی استانداری کرمان شامگاه دوشنبه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ‬ با توجه‬ به گرمای هوا‬ بر اساس تصمیم کارگروه انرژی و با عنایت به درخواست مدیران صنعت آب و برق استان کرمان در راستای کمک به پایداری شبکه انرژی در سطح کشور، کلیه ادارات و مؤسسات دولتی، آموزشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در روز چهارشنبه ۱۵/‏۰۵/‏۱۴۰۴ تعطیل‬ هستند.

بر اساس این اطلاعیه مراکز امدادی، درمانی، خدماتی و شعب منتخب بانک‌ها در سراسر استان کرمان در روز چهارشنبه تعطیل نیستند.

ادارات گیلان برای روز چهارشنبه تعطیل شد؛ کاهش ساعت کاری برای فردا

هادی حق‌شناس عصر چهارشنبه در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها با اشاره به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر افزایش دمای هوا تا ۳ درجه سلسیوس و بالا رفتن رطوبت بین ۵۰ تا ۸۰ درصد در مناطق مختلف استان اظهار کرد: این شرایط جوی منجر به افزایش مصرف انرژی در استان شده است.

وی با تأکید بر ضرورت مدیریت مصرف برق در روز‌های گرم و مرطوب پیش‌رو، گفت: به‌منظور جلوگیری از قطعی گسترده برق، ساعت کاری کلیه ادارات و بانک‌های استان گیلان در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد از ساعت ۶ صبح تا ۱۰ صبح تعیین شده و روز چهارشنبه ۱۵ مرداد نیز تعطیل خواهد بود.

استاندار گیلان با بیان اینکه تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به اجرای دقیق این مصوبه هستند، افزود: مسئولیت نظارت بر حسن اجرای این تصمیم بر عهده اداره‌کل بازرسی استانداری قرار گرفته است.

حق‌شناس در پایان ضمن قدردانی از همراهی مردم و همکاری دستگاه‌های اجرایی، بر لزوم صرفه‌جویی و مدیریت مصرف انرژی در روز‌های پیش‌رو برای عبور از بحران پیک بار تابستان تأکید کرد.

کاهش ساعت کاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی در سیستان و بلوچستان

بنابر تصمیم ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان، با توجه به افزایش دما و شدت گرما در سطح استان، فعالیت تمامی دستگاه‌های اجرایی، ادارات، بانک‌ها و بیمه‌های استان به جز مراکز بهداشتی و درمانی در روز سه‌شنبه مورخ ۱۴ مرداد ماه، دو ساعت زودتر رأس ساعت ۱۱ به پایان می‌رسد.

لازم به ذکر است فعالیت دستگاه‌های خدماتی، امدادی و درمانی نیز طبق روال معمول می‌باشد و از این تصمیم مستثنی است.

قم چهارشنبه تعطیل شد

مرتضی رحمان‌نیای گفت: به‌منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کمک به پایداری شبکه برق استان، ساعات کاری ادارات، بانک‌ها و نهادهای عمومی غیردولتی در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد، از ساعت ۶ صبح تا ۱۲ تعیین شده است. همچنین، تمام این مراکز در روز چهارشنبه تعطیل خواهند بود.

خاطر نشان می‌کند خدمات مراکز حیاتی مانند بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها، اورژانس، آتش‌نشانی و سایر نهادهای امدادی بدون هیچ‌گونه وقفه ادامه خواهد داشت.

ادارات آذربایجان‌غربی سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد

تمامی ادارات دولتی، آموزشگاه‌ها، مدارس، مراکز آموزشی و دانشگاه‌های استان آذربایجان غربی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه تعطیل شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری آذربایجان‌غربی در بخشی از اطلاعیه شورای هماهنگی مدیریت بحران آذربایجان‌غربی آمده است: با توجه به افزایش دما و ضرورت مدیریت مصرف انرژی، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۱۴ و ۱۵ مردادماه تمامی ادارات دولتی در استان به‌صورت دورکاری و مهدکودک‌ها، آموزشگاه‌ها، مدارس و دانشگاه‌های آذربایجان‌غربی نیز غیرحضوری و آموزش در بستر فضای مجازی خواهد بود.

این شورا در این اطلاعیه یادآور شده است: همچنین اماکن و باشگاه‌های ورزشی دولتی و بخش خصوصی نیز تعطیل است.

تعطیلی ادارات استان اردبیل در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد

 براساس تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان اردبیل، کلیه ادارات همه شهرستان‌های استان در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد تعطیل است.

 با توجه به گرمای کم‌سابقه در سطح کشور، به منظور مدیریت شبکه انرژی و براساس تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان اردبیل، کلیه ادارات همه شهرستان‌های استان در روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد تعطیل خواهند بود.

این تعطیلی شامل دستگاه‌های خدمات‌رسان و شعب کشیک بانک‌ها در استان نمی‌شود و به خدمت‌رسانی خود به مردم ادامه خواهند داد.

با توجه به موج گسترده گرما، مشارکت همگانی مردم شریف و فهیم استان اردبیل در مصرف بهینه انرژی مورد انتظار است.

تعطیلی ادارات گلستان در پی گرمای شدید

گرگان- به دلیل تداوم گرمای بی‌سابقه و ضرورت مدیریت مصرف برق و آب، تمامی ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان گلستان روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد تعطیل اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گلستان اعلام کرد: به علت تداوم شرایط گرم جوی در استان و با هدف مدیریت برق و آب، کلیه ادارات، بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان، فردا سه شنبه ۱۴ مرداد تعطیل است.

محمد حمیدی افزود: دستگاه‌ها و نهادهای خدمت رسان در این مدت فعال خواهند بود.

ادارات یزد چهارشنبه تعطیل شد

در پی افزایش شدید دما و برای مدیریت مصرف انرژی، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار یزد از تعطیلی ادارات استان در روز چهارشنبه ۱۵ مرداد و کاهش ساعت کاری از شنبه تا پایان مرداد خبر داد.

محمدعلی شاه حسینی، معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار، اعلام کرد که بر اساس مصوبه کارگروه آب و انرژی استان و با تأیید استاندار، تصمیمات جدیدی برای مدیریت شرایط اضطراری ناشی از افزایش شدید دما اتخاذ شده است.

بر این اساس، ساعت کاری ادارات استان از روز شنبه ۱۸ مرداد تا پایان ماه جاری، از ساعت ۸ صبح الی ۱۲ ظهر تعیین شد.

وی در ادامه به تشریح جزئیات تعطیلی روز چهارشنبه پرداخت و افزود که با تصویب این کارگروه، روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه ادارات دولتی، مراکز آموزشی و تمامی بانک‌های استان تعطیل هستند.

شاه حسینی یادآور شد که این تعطیلی صرفاً شامل دستگاه‌های اجرایی دولتی و مراکز آموزشی بوده و شرکت‌های خصوصی و کارخانه‌ها به فعالیت عادی خود ادامه خواهند داد.

معاون استاندار با تأکید بر ضرورت مدیریت بهینه مصرف برق و آب، از عموم شهروندان و مدیران دستگاه‌های اجرایی خواست تا با کاهش مصرف انرژی، به حفظ پایداری شبکه و خدمات عمومی کمک کنند.

وی در پایان تصریح کرد که دستگاه‌های امدادی، خدمات‌رسان، بیمارستان‌ها، مراکز اورژانسی و همچنین شعب منتخب بانک‌ها در روز تعطیل فعال بوده و در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند تا خدمات ضروری به شهروندان، بدون هیچ وقفه‌ای ارائه شود.

تعطیلی ادارات و دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی از تعطیلی ادارات و دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در روزهای سه شنبه و چهارشنبه خبر داد.

ظفر محمدی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی پیش از ظهر دوشنبه گفت: به علت افزایش دما، مدیریت انرژی و مصرف آب و برق، ادارات و دانشگاه‌های آذربایجان شرقی سه شنبه ۱۳ مرداد و چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ تعطیل است.

فعالیت مراکز درمانی و خدمات رسان در این دو روز برقرار بوده و شعب کشیک بانک‌ها نیز به مردم خدمات رسانی خواهند کرد.

ادارات خوزستان برای سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند

استاندار خوزستان از تعطیلی ادارات این استان برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه این هفته خبر داد.

بر اساس اعلام استانداری خوزستان، با توجه به روند افزایشی دمای استان و همچنین درخواست شرکت توزیع برق و در راستای مدیریت ناترازی انرژی و پایداری شبکه برق استان با موافقت سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان فعالیت ادارات استان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه (۱۴ و ۱۵ مردادماه) به صورت دورکاری خواهد بود. مدارس استان در روز چهارشنبه جهت ثبت‌نام دانش‌آموزان دایر هستند.

فعالیت شعب کشیک بانک‌ها و بیمه‌ها بر اساس تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بانک‌ها و بیمه‌ها خواهد بود.

مراکز امدادی، درمانی، بیمارستان‌ها، اورژانس، آتش نشانی، خدماتی و نوبت کاری از این دورکاری مستثنی هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین