کد خبر: ۲۸۸۵۸۵
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷
رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در افتتاح چند طرح مهم بنیاد برکت؛

رهبر انقلاب بر پرهیز از «رانت‌خواری و عمل خلاف قانون» تأکید دارند

محمد مخبر با اشاره به حضور خود در محضر مقام معظم رهبری و توصیه ایشان می‌گوید: ایشان نکاتی را در آن جلسه فرمودند و به رغم اینکه محور کار اشتغال و مباحث اقتصادی است، به سمت کارهای موردی نیز برویم، از جمله آن ساخت هزار مدرسه در هزار روستای کشور بود.
آفتاب‌‌نیوز : با حضور مدیر عامل بنیاد برکت، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی و مقامات استانی سه طرح زیر‌‌ساختی، آموزشی و کارآفرینی بنیاد برکت در استان البرز راه‌اندازی شد.

به گزارش تابناک، مراسم افتتاح سه پروژه سازندگی توسط بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در مناطق محروم استان البرز با حضور استاندار، فرماندار، بخشدار، نمایندگان مجلس استان البرز و رئیس ستاد اجرایی فرمان امام برگزار شد.

دو پروژه از این فعالیت‌ها مربوط به ساخت دبستان برکت شهدای سرخاب،‌‌ دبیرستان دخترانه برکت شهید شهسواری روستای لشکرآباد و نیز یک پروژه اقتصادی مربوط به افتتاح خط تولید و مشارکت صنایع اورامان چوب برکت واقع در شهرک صنعتی اشتهارد استان البرز است.

در این مراسم که بخش اول آن در دبیرستان شهید شهسواری با میزبانی دانش آموزان همراه بود، محمد مخبر رئیس ستاد فرمان اجرایی امام خمینی (ره) با اشاره به دو نکته در مباحث مختلف جامعه اظهار داشت: سیره ائمه و امام و رهبری برای حل معضل جامعه اسلامی یک راه بیشتر نیست و آن تکیه به مردم است که با استعانت از خدا، تنها راه حل کشور تکیه بر مردم قلمداد می‌شود.

رئیس ستاد فرمان اجرایی امام (ره) با تأکید بر اینکه هر جا به مردم تکیه شده، مشکل مرتفع شده است، بیان داشت: ‌ایثارگری‌های مختلفی از قبل از انقلاب صورت گرفته، اما زمانی که مردم به صحنه‌ آمدند، پیروز شدن در عرصه جنگ تحمیلی نیز با همین شرایط ‌‌بود.

وی ادامه داد: این درس ولایت‌مدارانه در بنیاد و ستاد شروع شده و باید به خلق ثروت و اشتغال تبدیل شود؛ بنابراین، تا زمانی که مسأله اشتغال حل نشده، بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی حل نخواهد شد.

به گفته مخبر، اشتغال باید با تکیه بر منابع مردم باشد؛ بنابراین، آنچه می‌تواند مانع از بروز ناهنجاری‌ها در سطح جامعه شود و از آن جلوگیری کند، ایجاد اشتغال است و همه امکانات را باید در این جهت هزینه کرد.

مخبر به دو رویکرد ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشاره کرد و گفت: استفاده از مایکروفاینانس و پول‌های خرد مردم، از جمله این رویکردهاست که ظرف چند سال گذشته نزدیک به ۲۰۰ طرح انجام و یا شروع شده ‌و ۱۲۰ هزار فرصت شغلی در این مباحث شکل گرفته است.

به گفته رئیس ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) محور اصلی اقتصاد، ایجاد اشتغال است که قبل از پیگیری آن ۲ هزار نفر مشغول به کار بودند، اما اکنون‌ مستقیم ۱۶ هزار نفر کار می‌کنند و همه مصمم هستیم، در مناطق و استان‌های محروم سرمایه‌گذاری شود که بزرگ‌ترین رسالت ما نیز در این بخش است.

وی از سرمایه‌گذاری ۸ هزار میلیارد تومانی در شهرک دارویی در استان البرز خبر داد و گفت: بخش عمده این سرمایه‌گذاری مستقیم است که ۲۰۰ شرکت های‌تک (با فناوری پیشرفته) می‌توانند در آن مستقر شوند. اکنون در ستاد و بنیاد ۶۰ تا ۷۰ شرکت داریم که توسط خودمان مدیریت می‌شود. دو محور اشتغال و تکیه به مدیریت مردمی از جمله سیاست‌های ستاد اجرایی بوده که مورد توجه است.

مخبر با اشاره به اینکه سوم اسفند سال ۹۲ خدمت مقام معظم رهبری بودیم، تصریح کرد: ایشان نکاتی ‌در آن جلسه فرمودند که به رغم اینکه محور کار اشتغال و مباحث اقتصادی است، به سمت کارهای موردی نیز برویم، از جمله آن ساخت هزار مدرسه در هزار روستای کشور بود.

وی ادامه داد: از سال ۸۷ نیز بر روی کارهای موردی پیگیری‌ها شروع شده و در بحث‌های زیربنایی ۲ هزار پروژه آب، برق، گاز، مسجد و ساخت خانه عالم اقدام شده است، همچنین تحت پوشش قرار دادن ایتام زیر ۱۰ سال و افراد مستمند به لحاظ دارویی و نیز تحت پوشش قرار دادن ۱۵۰ هزار نفر برای بیمه تکمیلی و پرداخت ۳۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه از جمله کارهای موردی دیگر است.

مخبر با تأکید بر اینکه کار حیاتی دیگر‌ ارائه خدمات بهداشتی و درمانی با ‌فناوری‌ نوین مانند موبایل بوده است، تصریح کرد: این کار‌ آزمایشی در سه منطقه از کشور (زهک سیستان و بلوچستان، پاوه غرب کشور و یک منطقه در شمال غرب) انجام شده و افراد مناطق محروم تمام آزمایش‌های سلامت و بهداشت خود را انجام داده و کار آن ‌از راه دور در مراکز استانهای تهران به اطلاع مریض برای پیگیری‌های بعدی ارائه می‌شود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به حساسیت‌های مقام معظم رهبری در چند بخش اشاره کرد و گفت: ایشان نسبت به بریز و بپاش، رانت‌خواری و خلاف قانون عمل کردن به شدت حساس بوده و بر پرهیز از آن تأکید دارند.

پس از آن طهایی استاندار البرز سخنران این برنامه بود که ضمن تقدیر و تشکر از تلاش‌ دست اندرکاران ستاد فرمان اجرایی امام (ره) به کمبود‌ها و مشکلات موجود استان البرز پرداخت و گفت: اگر اینجا به مردم خدمات ندهیم، با یک ساعت فاصله بهترین امکانات در بخش‌های مختلف در دسترس آن‌ها خواهد بود، در حال حاضر متوسط تخت برای هر هزار نفر مریض ۱.‌۷ در کشور است، حال آنکه این سرانه در استان البرز نیم درصد است.

استاندار البرز با بیان اینکه نرخ رشد جمعیت در البرز ۳.‌۴ درصد در سال است، بیان داشت: این رقم بیشتر از متوسط کشور محسوب می‌شود و همین ‌باعث شده که نیاز به اعتبار و منابع بیشتری به منظور خدمات‌رسانی به مردم باشیم.

وی تأکید کرد: هر چه اعتبار و منابع در این استان بیاید با توجه به رشد جمعیت ‌آن چنان که باید و شاید می‌توان به مردم خدمات داد و در حقیقت به نصف مسئولیت خود عمل کرده‌ایم.

در ادامه این برنامه رئیسی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس با اشاره به همکاری خوب ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) و بنیاد برکت اظهار داشت: اکثر این پروژه‌ها در مناطق محروم بوده و مکان‌یابی آن‌ها در این رابطه ‌دقیق انجام شده. نگاه به سمت مناطق محروم است، تا سرمایه‌گذاری‌ها در آنجا انجام شود.

وی اظهار امیدواری کرد: ستاد فرمان اجرایی امام خمینی (ره) نسبت به انجام پروژه‌های بیشتری اقدام کند و آن را از سطح ۶۰۰ مدرسه به ۸۰۰ مدرسه و بالا‌تر از آن برساند.

معاون وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: به واسطه رشد جمعیت استان البرز یکی از نیازمند‌ترین استان‌ها در کشور به لحاظ تجهیز امکانات آموزشی این استان تلقی می‌شود. همچنین ریالی از پول‌هایی که بنیاد برکت پرداخت کرده، جای دیگر هزینه نشده و نخواهد شد و همه آن صرف ساخت و ساز مدارس می‌شود.

عارف نوروزی، مدیرعامل بنیاد برکت با بیان اینکه با هدایت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری کارنامه زرینی در بخش‌های مختلف رقم خورده است، تصریح کرد: حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری در کشور بوده که ۷۰ میلیارد تومان آن در استان البرز صورت گرفته است.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اجرای سه طرح اقتصادی در استان البرز بیان داشت: یک طرح از سال ۸۷ شروع شد که در سال ۹۲ و ۹۳ از آن خارج شدیم و ۲۱۵ فرصت شغلی ایجاد کرد و دو طرح جدید نیز امسال شروع شده و فعالیت‌های اقتصادی در استان نیز ادامه دارد.

وی ادامه داد: ۶۲ میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری طرح‌های اقتصادی با ظرفیت ۱۳۲۰ نفر اشتغال است که سالانه ظرفیت یک میلیون مترمربع به تولید انواع MDF اضافه خواهد شد.

به گفته نوروزی، در حال حاضر افتتاح فاز دوم توسعه در دست اجراست و در پایان سال ۹۲ نیز در حجم ۱۵ کلاس درس ۲ مدرسه راه‌اندازی شده و امسال نیز ۵ مدرسه را در دستور کار داریم که در قالب ۵۲ کلاس درس افتتاح شد.

نوروزی با اشاره به اینکه تمامی استانداردهای مورد نظر آموزش و پرورش در بحث مدرسه‌سازی رعایت شده است عنوان کرد: سرمایه‌گذاری بیش از ۳.‌۵ میلیارد تومان در این بخش صورت گرفته است.

وی به دیگر طرح‌های اشتغال‌زای بنیاد برکت پرداخت و افزود: از ۷ هزار نفر اشتغال، ‌۲ هزار مورد آن مربوط به نخبگان در بخش دارویی و فعالیت‌های دانش‌بنیان است که از جمله فعالیت‌های برجسته در کشور و حتی در منطقه محسوب می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت ابراز امیدواری کرد، تحول اساسی در بخش دارو و صادرات آن و انجام فعالیت‌های دانش‌بنیاد در حوزه سلامت و فناوری‌های فوق پیشرفته انجام شود.

نوروزی خاطرنشان کرد: تا پایان سال ۹۴، ۶۰۰ مدرسه ساخته خواهد شد و در حال حاضر از شروع فعالیت‌ها ۴۲۱ مدرسه تاکنون ساخته شده است.

ساکی مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز در این مراسم با اشاره به اینکه سالانه ۳ درصد به دانش‌آموزان این استان اضافه می‌شود، تصریح کرد: به مشارکت مردم و خیریه‌ها و بنیاد‌ها برای تجهیز و ساخت‌وساز مدارس نیاز داریم. استان البرز جزو استان‌های محروم است. البته قصد سیاه‌نمایی ندارم اما در مقایسه با امکانات استان‌های مرزی فاصله زیادی ندارد.

وی تأکید کرد: البرز را به عنوان اینکه کنار پایتخت قرار دارد، نباید دید. بین نیاز و امکاناتش فاصله زیادی وجود دارد، زیرا علاوه بر استان روستاهای آن نیز هر روز به تعداد جمعیتشان افزوده می‌شود.

بابالو رئیس مجمع خیران ساوجبلاغ نیز در ادامه، بنیاد برکت را ارگانی دانست که همراه با دولت و مجلس، اقدام به تکمیل و احداث مدارس در سطح استان البرز کرده است و یادآور شد: در حال حاضر این بنیاد ۵ مدرسه‌ تأسیس کرده و در روستای لشکرآباد در یک کلاس ۱۲ متری ۳۰ دانش‌آموز درس می‌‌خوانند که با وجود افتتاح این مدرسه در روستای لشکرآباد، مشکل این بخش حل شده است.

وی به دو محور بحرانی در مجموعه استان البرز اشاره کرد و گفت: انتظار می‌رود، شهر هشتگرد با وجود ساخت‌وساز مسکن مهر، بیش از ۵۰۰ هزار نفر جمعیت در خود جای دهد که البته با فقدان مدرسه همراه است و به علت اینکه در شهر کرج امکان خرید مسکن برای همه قشرها فراهم نیست، مردم به منطقه ساوجبلاغ روی آورده و در این منطقه نیز با مشکل روبه‌رو هستیم.

بابالو تصریح کرد: ۱۷ هزار مترمربع برای ساخت مدارس واگذار شده و تا امروز ۸۲ پروژه تحویل دادیم، در حال حاضر ۷ پروژه در حال احداث است و تا مهر ۹۴ به آموزش و پرورش تحویل داده خواهد شد.

رئیس مجمع خیران ساوجبلاغ تأکید کرد: شهر هشتگرد چهار باغ و استان البرز نیاز به سرمایه‌گذاری در بخش آموزشی و تجهیز امکانات دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین