آفتابنیوز : آزولای در واشنگتن زندگی میکند و برای پرتیراژترین روزنامه اسرائیل، یدیعوت آحارانوت، درباره تحولات آمریکا مینویسد.
به گزارش آفتاب به نقل از عصرایران، او میگوید: «من نسبت به اصفهان احساس خاصی دارم. به نظر من اصفهان فقط یکی از زیباترین شهرهای ایران نیست، یکی از زیباترین شهرهای دنیاست.»
روزنامه نگار اسرائیلی میگوید در سال ۲۰۰۵ به ایران رفته بود و در جریان آن سفر، دو روزی را در اصفهان بسر برد و چنان مجذوب شهر شد که با خودش عهد کرد یک بار دیگر به ایران برود و به طور مفصل از اصفهان بازدید کند.
سفر او مقارن بوده است با مذاکرات اتمی قدرتهای بزرگ با ایران و امضای تفاهم لوزان. او به همراه توری که از طرف روزنامه نیویورک تایمز سازماندهی میشود، به عنوان گردشگر دو هفته به ایران سفر میکند.
اورلی آزولای میگوید: «خیلی خوشحالم که این سفر را انجام دادم. مردم بینظیری را ملاقات کردم و با آنها درباره موضوعهای مختلف صحبتهای خوشایندی داشتیم.»
روزنامه نگار اسرائیلی بعد از ترک ایران مقالهای چاپ کرد که در آن درباره بازدیدش از کنیسههایی در شهرهای اصفهان، همدان و شیراز نوشته است. او در این مقاله به مردم اسرائیل گفت که یهودیانی که او در ایران دیده به شدت به ایران تعلق خاطر دارند و از اظهار نظر درباره مسائل سیاسی یا موضوع اتمی خودداری میکنند.
مقاله وی اما با واکنش تند محافظه کاران ایران مواجه شد که این سوال را مطرح کردهاند که چرا مقامات متوجه نشدند یک خبرنگار اسرائیلی به ایران سفر و گزارش تهیه کرده است.
در همین رابطه، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرنگار اسرائیلی را به دغل بازی متهم کرده و گفته که با پاسپورت اروپایی به ایران سفر کرده بود.
اما اورلی آزولای به بیبی سی میگوید با پاسپورت آمریکایی خود به ایران سفر کرد که در آن محل تولدش، اسرائیل، به صراحت قید شده است.
روزنامه نگار اسرائیلی همچنین از واکنشهای تند به سفرش اظهار تعجب و ناراحتی میکند.
او میگوید: «این حرفها من را غمگین میکند. من با حسن نیت به ایران سفر کردم. مردم آنجا با من برخوردی محبت آمیز داشتند، خیلی خوب برخورد کردند.»
آزولای میافزاید: «اگر یک بار دیگر هم فرصتش پیش بیاید، باز هم به ایران سفر خواهم کرد.»
همرسانی چگونه میتوانید این مطلب را به دیگران برسانید؟
مخالفت های از این دست که چون این بنده خدا در اسراییل به دنیا آمده پس ورودش به ایران ممنوعه رو نمی فهمم. ما با تفکر صهیونیزم مشکل داریم یا با شهروندان؟
اما نباید اشتباه فکر کرد که یک شهروند اسراییلی از سیاست های نظامش جداهست، نه تنها جدا نیستند بلکه کاملا یکی هستند چون این شهروندان اسراییلی هستند که اسراییل را میسازند و اتفاقا به یک رژیم متعصب نژادپرست بها میدهند
این خانم اگر به عنوان تبعه آمریکایی به ایران آمدند که به نظرم یه آمریکایی به کشورمان آمده و اشکالی نداره دوباره بیاید ولی اگر صرفا به عنوان یه اسراییلی به ایران آمدند هویت این خانم از نظر تمام آزادی خواهان و انسان دوستان مجهول است و آمدن دوباره شان بی معنا هست
چون ایران مهمان نواز و انسان دوست جای هیچ متعصب نژادپرست نیست