آفتابنیوز : 
«رجب صفراف» در مناظرهاي با «يوگني ستانوفسكي» رييس مركز مطالعات خاورميانه و «لئونيد رادزي خوفسكي» روزنامهنگار، كه از سياستهاي رژيم اسراييل حمايت ميكنند، گفت: اسراييل با تكيه بر سلاح اتمي خود ميگويد اجازه نخواهيم داد ايران به فناوري هستهاي دست يابد.
وي افزود: ايران بارها اعلام كرده نيازي به سلاح اتمي ندارد و آژانس بينالمللي انرژي اتمي هم بر فعاليتهاي اتمي ايران نظارت كامل دارد به نحوي كه در يك سال دو هزار و ۳۰۰ بازرسي از مراكز مورد نظر در ايران انجام شده و هيچ چيزي در تاييد ادعاهاي دشمنان ايران پيدا نشد.
با اين حال اين كارشناس سياسي روس تاكيد كرد موقعيت جغرافيايي و استراتژي ايران و وضعيت همسايگانش، دسترسي اين كشور به فناوريهاي اتمي را اجتناب ناپذير ساخته است.
مقامات ايران ميگويند ما سلاح هستهاي نخواهيم ساخت ولي حق ايران براي دستيابي به فناوريهاي اتمي براي اهداف صلح آميز محفوظ است و در غير اين صورت به قرون وسطي بازخواهيم گشت.
«صفر اف» با اشاره به پايانپذير بودن منابع فسيلي انرژي در ايران و و ضرورت جايگزيني آن با انرژي هستهاي گفت: ايران در ۲۵ سال آينده به ۵۵ هزار مگاوات انرژي برق نياز دارد در حالي كه بدون ايجاد نيروگاههاي اتمي تنها خواهد توانست نيمي از آن را تامين كند.
بنابراين براي تامين بيش از ۲۵ هزار مگاوات برق، ايران ميخواهد ۱۰ نيروگاه اتمي ديگر در اين كشور بسازد.
رييس مركز مطالعات ايران معاصر روسيه ضمن اشاره به طرح روسيه در مورد غنيسازي اورانيوم ايراني در خاك روسيه گفت: ايرانيها به حق اعتقاد دارند اگر ۱۰نيروگاه اتمي داشته باشيم براي تامين سوخت آنها بايد همواره محتاج يك كشور خارجي (هرچند با روابط حسنه) باشيم.
وي افزود: مقامات ايراني ميگويند بهترين روابط دوستانه بين كشورها هم ممكن است پس از دو سال به هر دليلي تغيير كند و آنگاه مجبور خواهيم بود براي گرفتن سوخت يا تحقير شده و يا به معاملاتي بر خلاف منافع ملي خود تن در دهيم.
رجب صفر اف گفت: به همين دليل اينك موضوع فناوريهاي هستهاي در ايران به يك مساله ملي و حيثيتي تبديل شده و دنيا بايد حقانيت آن را بپذيرد.
«يوگني ستانوفسكي» در اين مناظره كه در راديو «اكو مسكو» برگزار شد، ضمن انتقاد از سخنان اخير رييس جمهوري ايران در مورد محو اسراييل گفت: تا پيش از اظهارات فوق ورود ايران به باشگاه هستهاي اشكالي نداشت ولي اين سخنان نشان داد ايران در صورت دستيابي به سلاح اتمي نيات ديگري را دنبال مينمايد.
وي در عين حال ضمن شايسته دانستن ايران از نظر فرهنگي و تاريخي براي رسيدن به فناوريهاي هستهاي پيشرفته، گفت ايران دير يا زود به مرحله داشتن توان هستهاي ميرسد.
«لئونيد رادزي خوفسكي» نيز ضمن تكرار برخي اتهامات مقامات صهيونيستي در مورد برنامه اتمي ايران گفت: ايران تحت عنوان همكاري اتمي با روسيه و با استفاده از اين پوشش، در واقع با هند و چين براي توليد سلاح هستهاي تلاش ميكند.
«رجب صفر اف» با رد اين گونه ادعاها، بر حق ايران در دستيابي به فناوري صلح آميز هستهاي، تاكيد كرد.