آفتابنیوز : 
وی گفت: نبايد كشورهاي ديگر در پرتو پرونده هستهاي ایران، اختلافات خود را حل كنند و به این وسیله زمينه اجماع جهاني عليه ايران را فراهم آید.
جلالی به آغاز مذاكرات هستهاي ايران و اروپا اشاره كرد و گفت: نقطه مشترك آمريكا، اروپا و روسيه در اين زمينه، نداشتن چرخه سوخت و سيستم غنيسازي در جمهوري اسلامي ايران است.
وی تاكيد كرد: بايد در مذاكرات به گونهاي حركت كنيم كه در نهايت آمريكا، اروپاو روسيه بر سر اين محور مشترك به اجماع نرسند.
وی افزود: اگر چنين اجماعي حاصل شود، به معناي بيثمرماندن تمامي گفتوگوهاي ايران در چند سال گذشته است.
رييس گروه دوستي پارلماني ايران و روسيه در پاسخ به پرسشي درباره خريد سلاحهاي از رده خارج شده روسيه به وسيله ايران براي اعطاي امتياز به آن كشور، گفت: اينها بيشتر شايعه است. روسيه كشور بزرگي است و ما با آن روابط استراتژيك داريم.
وي، تصور اعطاي امتيازات متعدد توسط ايران به روسيه براي حل مساله هستهاي را نادرست دانست و گفت: مواضع روسها در مورد برنامه هستهاي ايران روشن است.
رييس گروه دوستي پارلماني ايران و روسيه در عين حال گفت: متاسفانه عقبماندگي در اتمام طرحهاي هستهاي ايران از جمله سوخت براي نيروگاه بوشهر وجود دارد كه جزو گلايههاي جدي ماست.
جلالي افزود: اما روسها هم به ما ميگويند، شما در توسعه اقتصادي نگاهتان به غرب است و هنگامي كه غرب رويكردي به شما ندارد، نگاهتان معطوف به شرق ميشود.
مخبر كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي، نگاه غربگرايانه يا شرقگرايانه محض در سياست خارجي را منطبق با منافع ملي ايران ندانست و گفت: اميدواريم بتوانيم در روابط خود با شرق و غرب به تعادل برسيم.
نماينده شاهرود مواضع روسيه در قبال پرونده هستهاي ايران را يادآور شد و گفت: سياستگذاران هستهاي ما بايد توجه كنند كه مواضع روسيه در قبال ايران تفاوت چنداني با آمريكا و اروپا ندارد.
وي اظهار داشت: اگر بحث ما، داشتن چرخه سوخت به شكل كامل است، حتما بايد مواضع خود را نسبت به روسيه طوري تنظيم كنيم كه در نهايت منجر به پيوستن روسيه به اجماع جهاني نشود.
جلالي گفت: آمريكا امروز تلاش ميكند دايره اجماع جهاني عليه ايران را توسعه دهد. بسياري از صاحبنظران معتقدند صادر نشدن قطعنامه عليه ايران در اجلاس ۲۴ نوامبر بيشتر به معناي نوعي اتمام حجت با ايران و نزديك كردن مواضع روسيه به اروپا و آمريكا بود.