کد خبر: ۲۹۷۴۲۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۶

۲۵ شعبه بانک در یک خیابان؟!

صرف نظر از تعدد موسسات اعتباری غیرمجاز، رقابت بانک‌ها برای راه‌اندازی شعبه در نوع خود قابل توجه است. حتما شما هم با مشاهده تعدد شعب بانک‌ها در مجاورت هم این سوال برایتان پیش آمده که مگر در یک خیابان قرار است چند شعبه بانک وجود داشته باشد؟
آفتاب‌‌نیوز : این روزها در گذر از خیابان‌های سطح شهر بیش از هر مرکز تجاری یا فروشگاهی می‌توان شعب مختلف بانک‌ها را نظاره‌گر بود. این امر تا جایی پیش رفته است که کم‌کم مغازه‌ها در مراکز خرید و تجاری جاری خود را به بانک‌ها داده و در واقع این مناطق به مراکز بانکی تبدیل شده‌اند.

در گذشته‌ای نه چندان دور شاید دسترسی به مراکزی مانند سوپر مارکت، بیمارستان، داروخانه و... از معیارهای انتخاب محل سکونت برای مردم بود، اما با حضور پر رنگ و گستره بانک‌ها در مراکز شهر، این امر رفته رفته رنگ باخته است.

خیابان سلسبیل یا رودکی یکی از مراکز تجاری تهران است که در سال‌های اخیر به طور جدی تغییر کاربری داده و در حال تبدیل شدن به مرکزی برای تجمع و حضور بانک‌ها است.

در این خیابان که شاید مدت زمان قدم زدن در آن ۲۰ دقیقه به طول نمی‌انجامد، ۲۵ شعبه بانک دایر است که برخی از آنها شعب مختلف یک بانک هستند. بانک ملی با داشتن ۵ شعبه در این خیابان گوی سبقت را از سایر بانک‌ها و موسسات مالی گرفته است. بانک‌‌های تجارت، مسکن و رفاه کارگران نیز هر یک بیش از یک شعبه فعال در این خیابان دارند.

صرف نظر از استقبال مردم از خدمات الکترونیک و به تبع آن بانکداری الکترنیک، در دسترس بودن بانک نیز مزیت‌های خاص خود را دارد، اما وجود چند بانک در کنار یکدیگر و یا وجود چندین شعبه از یک بانک در یک خیابان چندان جالب و منطقی به نظر نمی‌رسد.

از طرفی با ایجاد هر شعبه بانکی در محل مراکز تجاری، فرصت اشتغال از تعدادی گرفته می‌شود. این در حالی است که اجاره‌بها و قیمت مسکن نیز به طور طبیعی با حضور بانک‌ها در هر محل افزایش می‌یابد، چرا که بانک ملک مورد نظر خود را معمولا با قیمت بالاتر خریداری و یا اجاره می‌کند.

با این حال تعداد بانک‌ها به صوت قارچ‌گونه در حال افزایش است و در جایی که بانک مرکزی برای گزارش تخلف شعب بانکی دست به دامان مردم می‌شود، شاید تعدد شعب بانک‌های مجاز در کنار هم محل تامل باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۵
معلم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
1
20
سلام
نماد پیشرفت هر جامعه تعداد مکانهای آموزشی و فرهنگی و معلمان آن جامعه هستند نه بانکها و بنگاهای اقتصادی ، متاسفانه در کشور عزیز ما بانکها روز به روز قطور تر و مکانهای فرهنگی و آموزشی ما لاغر تر می شوند .
پاسخ ها
بانک
| Finland |
۲۱:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
متاسفانه معلم ها با هر جایی یا چیزی که اسم بانک باشه مخالفن
نمیدونم تا کی می خوان واسه افزایش حقوق سر و دست بشکنن
بس کنید دیگه
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
دوست عزیز معلم . جمله بسیار زیبایی فرمودید. به عنوان یک پزشک شاغل در بخش دولتی . تنها راه پیشرفت یک جامعه را توسعه کیفی آموزش مخصوصا مقاطع پایه می دانم.
مصطفي
|
United States of America
|
۲۱:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۶
0
8
زياد دور از ذهن هم شايد نباشد اگر از خبرنگار خود در شهر كرمان در مورد تعداد بانك ها ي موجود در بلوار جهاد سيوال كنيد او به شما خواهد گفت 58 شعبه است
ناشناس
|
Germany
|
۰۵:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۷
0
0
تعداد بانک های خصوصی درایران بیشتراز نیاز است. نظم اقتصادی را به هم زده اند . بجز چند بانک که عملکردخوبی دارند بقیه بهتراست بقیه تعطیل شوند. مثلا بانک شهر و بانک سینا بهتراست تعطیل شوند.
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین