آفتابنیوز : 
در واقع هيچ نوع خدماتي براي ساكنان اين منطقه در نظر گرفته نشده است. محله كيبرا مملو از زبالههاي متعفن است و همين مسئله هواي محيط را آلوده و سمي كرده است.
سكونتگاههاي فقرا به دليل ساختار نامناسبشان پس از مدت كوتاهي، فرو ميريزند. استفاده ناصحيح از شبكه لولههاي آب و فاضلاب در محل هم مشكلات بسياري را براي ساكنان فراهم كرده است.افراد این محله براي دفع ضايعات خود از بستههاي كاغذي استفاده كرده، آنها را به خيابان مياندازند.بنابراين جداي از زبالههاي مواد غذايي، مدفوع انسانها هم از ديگر عوامل آلوده كردن اين محل است. ساكنان اين محل معتقدند كه جهنم روي زمين، همين سرزمين يعني كيبراست.
البته تاريخ شكلگيري سكونتگاه تهيدستان در نايروبي به سال 1920 يعني زماني كه دولت استعمارگر انگلستان گروهي از سربازان حبشهاي را روانه اين شهر كرده و آنها را در آن محل اسكان داد،بر مي گردد.
به دنبال آن گروههاي ديگري از نقاط مختلف براي آغاز زندگي جديد وارد اين شهر شده، هر يك كلبهاي براي خود ساختند. از آن زمان تا به حال كه حدود 80 سال ميگذرد، هيچ اقدامي براي ساكنان محلات فقيرنشين اين شهر صورت نگرفته است.
وضعيت نامناسب اين محل، سلامت ساکنان آن را هم به خطر انداخته است. به همين خاطر مسئولان شهر نايروبي - كه محله كيبرا هم در آن قرار دارد - به فكر ساماندهي اين سكونتگاهها افتادهاند.
وزير مسكن نايروبي، آموس كيمونيا، از اجراي طرحهاي ساماندهي اين محلهها خبر داده است. اين وزارتخانه با همكاري دولت كنيا پروژههايي را براي نوسازي خانهها و در نهايت فراهم آوردن شرايط زندگي مطلوب براي ساكنان كيبرا را آغاز كرده است.
براي اين پروژه مبلغ 6/6 ميليون دلار بودجه تخصيص داده شده است. البته هدف نهايي اين طرحها صرفا تبديل خانههاي حلبي يا كلبههاي چوبي به خانههاي بتني نبوده، بلكه ارتقابخشي اين سكونتگاهها به لحاظ اقتصادي مدنظر است كه همزمان با نوسازي خانهها و توانمندسازي ساكنان آن صورت ميگيرد.
منظور از ارتقابخشي سكونتگاه تهيدستان در كيبرا، رساندن سطح زندگي ساكنان به حدي مطلوب و استاندارد، فراهم آوردن موقعيتهاي شغلي، پيشگيري از ايدز و درمان مبتلايان، بهرهمند كردن ساكنان از خدمات آموزشي و تفريحي در محل است.