آفتابنیوز : این امر باعث اعتراض دانشگاههای غیرانتفاعی به ترم تابستانی دانشگاه آزاد شد و در این زمینه معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت:این موضوع در هیات رییسه دانشگاه آزاد بررسی شده و مشکلی ندارد.
حسین غریبی در گفتوگو با ایسنا ادامه داد:مسالهای که در این میان وجود دارد،زمان و طول ترم است ،قبلا طول ترم تابستان 6 هفته بود اما اکنون به 8 هفته افزایش یافته است یعنی از اول تیرماه آغاز شده و تا آخر مرداد ماه یا اوایل شهریورماه ادامه دارد.این روند سال گذشته هم بوده و مشکلی ندارد.
وی ادامه داد: البته دانشگاه آزاد 12 واحد ارائه نمیهد بلکه 10 واحد ارائه میکند.بسیاری از قوانین دانشگاه آزاد طبق شرایط خودش است.بنابراین تعداد مجاز واحد های درسی قابل ارائه در دوره تابستان برای دوره های کاردانی و کارشناسی حداکثر 10 است،همچنین دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با اخذ 12 واحد درسی در دوره تابستان دانش آموخته می شوند و دانشجویان دارای معدل بالاتر از 17، می توانند در این دوره تا 12 واحد درسی اخذ کنند.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد با موسسات غیر انتفاعی از نظر امکانات فیزیکی و علمی قابل مقایسه نیست،گفت: نمیتوان همان مقرراتی که برای موسسات غیر انتفاعی در نظر گرفته میشود برای دانشگاه آزاد هم در نظر گرفت. شاید نظر وزارت علوم این است که موسسات غیر انتفاعی توان این موضوع را ندارند اما دانشگاهی که دارای 32000 عضو هیات علمی است باید این تمهیدات را برای دانشجویان فراهم کند.