آفتابنیوز : دبيرخانه کنفرانس بين المللی که با شرکت 192 کشور امضا کننده کنوانسيون ژنو در شهر ژنو، سوييس، تشکيل شده بود اعلام کرد که پيشنهاد پذيرش يک نشان جديد موسوم به کريستال سرخ در کنار دو علامت صليب سرخ و هلال احمر با اکثريت لازم دو سوم کشورهای شرکت کننده در اجلاس مورد قبول قرار گرفته است.
نماينده کشور سوييس، که بانی تشکيل کنفرانس بود، گفت که اميد داشت پيشنهاد افزودن يک نشان جديد به اتفاق آرا به تصويب برسد اما در هر حال قبول آن با رای اکثريت نيز موفقيت بزرگی است.
با تصويب نشان کريستال سرخ، که از اين پس در کنار صليب سرخ و هلال احمر نشانگر حضور امدادگران صليب سرخ بوده و از جمله در عمليات جنگی می تواند بر آمبولانس ها نقش بندد، اسرائيل سرانجام پس از حدود شصت سال قادر است رسما به جنبش صليب سرخ بپيوندد.
تا کنون سازمان های مربوطه در اکثر کشورهای جهان نشان صليب سرخ، و يا در مورد بيشتر کشورهای اسلامی، هلال احمر را به عنوان علايم مشخصه خود پذيرفته بودند اما سازمان اسرائيلی ماگن ديويد آدوم، که علامت موسوم به سپر سرخ داوود (يا اصطلاحا ستاره سرخ داوود) را مورد استفاده قرار می دهد، بنا به دلايل مذهبی و ملی از پذيرش اين نشان ها خودداری ورزيده بود.
به همين دليل، در خلال حدود شصت سالی که از تاسيس رژیم صهیونیستی می گذرد، در حاليکه سازمان های خيريه صليب سرخ يا هلال احمر اکثر کشورها در جنبش صليب سرخ و هلال احمر عضويت داشته اند، اسرائيل عضو اين جنبش نبود.
بخشی از کنوانسيون سال 1949 ژنو به موضوع امدادرسانی در مناطق جنگی ارتباط دارد و براساس آن نيروهای نظامی کشورهای امضا کننده ملزم شده اند امکان فعاليت امدادگران و کمک به زخمی ها را فراهم آورند و به عنوان مثال، از تعرض به آمبولانس هايی که علامت صليب سرخ يا هلال احمر بر آنها نقش بسته است خودداری ورزند.
به همين دليل، برای به کارگيری از يک نشان جديد لازم بود که امضا کنندگان اين کنوانسيون آن را مورد تاييد و قبول قرار دهند.
با مصوبه کنفرانس اخير در ژنو، از اين پس نشان کريستال سرخ هم از همان اعتبار و امتيازی برخوردار خواهد بود که تا کنون به دو نشان صليب سرخ و هلال احمر اختصاص داشته است.
از اين پس، کشورهای مختلف می توانند از کريستال سرخ به جای صليب سرخ يا هلال احمر يا، در عمليات بين المللی، در کنار آنها استفاده کنند.