کد خبر: ۳۰۷۰۱۶
تاریخ انتشار : ۱۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۵

ماجرای بدنام‌ترین قاتل سریالی/ از اغفال و شکار 36 زن تا اعدام

بدنام‌ترین قاتل سریالی در بلاروس به نام «گنادی مودستویچ میکاسویچ» همچون دیگر قاتلان سریالی سراسر دنیا با قتل بیش از 36 زن نام خود را در پرونده سیاه زندگی‌اش بر جای گذاشت.
آفتاب‌‌نیوز :
روزنامه ایران نوشت: «گنادی» با پرسه‌زنی شبانه در خیابان‌های بلاروس با اتومبیل قرمزرنگ به شکار زنان می‌پرداخت و پس از اغفال آنها تک‌تک‌شان را به قتل می‌رساند.گنادی به عنوان بدنام‌ترین قاتل سریالی در دوران اتحاد جماهیر شوروی و یکی از قاتلان زنجیره‌ای بین سال‌های 1971 و 1985 میلادی شناخته شده است.

گنادی در روستای «ویتسک» در سال 1948 میلادی به دنیا آمد. او دوران کودکی معمولی داشت و پس از گذراندن دوران مدرسه ابتدایی و دبیرستان وارد ارتش شد. این مرد تبهکار قتل‌های سریالی‌اش را از سال 1971 میلادی با شکار یک زن آغاز کرد.گنادی پس از دستگیری انگیزه نخستین قتل خود را ترک نامزدش و ازدواج وی با مرد دیگری عنوان کرده بود.در بازجویی‌های انجام شده از گنادی روشن شد او ارتش را ترک کرده بود تا با زن مورد علاقه‌اش ازدواج کند اما ناگهان متوجه می‌شود او پس از ازدواج با مردی دیگر برای خود زندگی جدیدی را آغاز کرده است. این موضوع خشم و کینه شدیدی را در دل گنادی به وجود آورد و در همان زمان هنگام بازگشت از نزد نامزدش با زن جوانی در یک جاده روبه‌رو شد. گنادی این زن را سوار اتومبیل خود کرد و انتقام نامزدش را از نخستین قربانی‌اش گرفت.

شروع جنایات پی‌در‌پی

از سال 1971 به بعد گنادی به عنوان جنایتکار و قاتل سریالی فعالی به شکار زنان و دختران پرداخت. او با اتومبیل قرمزرنگ خود در خیابان‌های ویتسک پرسه می‌زد تا به جنایاتش ادامه دهد. او کار خود را در یک مؤسسه کشاورزی روستایی آغاز کرد و پس از مدتی با زن جوانی ازدواج کرد و صاحب دو فرزند شد. همه گنادی را به عنوان پدری متعهد و دوستدار خانواده می‌شناختند و هرگز تصور نمی‌کردند در پس چهره آرام و خوش‌قیافه  او یک قاتل سریالی وحشی پنهان شده باشد.

آغاز جست‌و‌جوهای پلیس

گنادی جنایات خود را بی‌وقفه ادامه داد و در طول حتی یک سال 12 زن را به قتل رساند. جنایات وی تا 1985 میلادی همچنان ادامه داشت و بیشتر قربانیانش زنان جوان بودند.گنادی آنها را پس از سوار شدن به اتومبیلش به مکان‌های خلوتی می‌کشاند و پس از آزار و اذیت جنسی، خفه‌شان می‌کرد. او پول یا هر چیز با‌ارزشی را که از قربانیانش به چنگ می‌آورد، به عنوان هدیه به همسرش می‌داد.پس از مدتی این قاتل سریالی به عنوان کارگری درستکار عضو حزب کمونیست شده بود و به نام مأمور محلی حزب خدمت می‌کرد. در آن زمان پلیس تحقیقات گسترده‌ای را برای یافتن عامل قتل‌های سریالی زنان آغاز کرده بود و برای شناسایی‌اش چند کارآگاه نیز فعالیت داشتند.

«نیکولای ایگنوتویچ» یکی از کارآگاهان جوان در جریان تحقیق متوجه شد اجساد بسیاری از زنان قربانی نزدیکی یک بزرگراه پیدا می‌شوند و او اتومبیل گنادی را شناسایی کرده و به وی ظنین شده بود. به همین خاطر کارآگاهان همه کسانی را که ساکن منطقه مورد نظر بودند و اتومبیل قرمز رنگی داشتند، تحت بازجویی قرار دادند و چند شاهد نیز عنوان کردند که چنین اتومبیلی مدام در منطقه در حال گشتزنی بوده است.

دستگیری قاتل

جست‌و‌جوهای پلیس سرانجام نتیجه داد و ردی از قاتل پیدا شد. گنادی که از این جست‌و‌جوها نگران شده بود، نامه‌های ناشناسی را به روزنامه‌های محلی ارسال می‌کرد و قتل زنان را به گردن میهن‌پرستان ویتسک می‌انداخت. او در نامه‌هایش عنوان کرده بود میهن‌پرستان تصمیم به نابودی زنان خیابانی گرفته‌اند و به این ترتیب می‌خواست ذهن کارآگاهان پلیس را منحرف کند، اما دستخط تکراری در این نامه‌ها نیز یکی دیگر از مدارکی بود که سبب دستگیری گنادی شد.پلیس با جمع‌آوری دستخط ساکنان منطقه و مطابقت آنها با نوشته‌های نامه‌های ارسالی به روزنامه‌ها موفق به شناسایی قاتل سریالی شد.در دسامبر 1985 میلادی گنادی دستگیر شد و در بازجویی‌های خود به تمامی قتل‌هایش اعتراف کرد. وی پس از محاکمه‌ای جنجالی در سال 1987 به اعدام محکوم شد و به عنوان بدنام‌ترین قاتل اتحاد جماهیر شوروی لقب گرفت. به نوشته روزنامه‌های آن زمان، بی‌کفایتی مأموران پلیس منطقه و فساد سازمان‌های اجرایی  سبب شده بود این مرد جنایتکار چند سال به جنایات خود ادامه دهد و شناسایی نشود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین