آفتابنیوز : اردشير سنايي با اشاره به اين مطلب ادامه داد: مديركل آژانس اغلب در موضعگيريها و بيانيههايي كه صادر ميكند، اظهاراتي مبهم و دو پهلو دارد. تجربه نشان داده است كه در پس موضعگيريهاي اين چنيني مديركل آژانس وقايع جديدي وجود دارد.
وي با اشاره به رد پيشنهاد البرادعي از سوي آمريكا گفت: آمريكاييها مطرح ميكنند كه اين ايران است كه بايد به نگرانيهاي جامعه بينالمللي در خصوص برنامههاي هسته ای اش پاسخ دهد و هر گونه تضمين امنيتي به ايران را رد ميكند.
اين استاد دانشگاه با اشاره به انتخاب مجدد البرادعي به مديركلي آژانس و مشكلاتي كه پيش از اين انتخاب از سوي آمريكاييها براي وي وجود داشته است، گفت: البرادعي سعي دارد پس از انتخاب مجددش نظر آمريكا را به خود جلب كند، اما متاسفانه از نقش حقيقي و حقوقياش به سمت، سوگيريهاي سياسي و غير فني عدول كرده است.
وي در ادامه ابراز عقيده كرد: اظهارات البرادعي نيز همين مساله را مطرح ميكند كه اگر آمريكا به طور جدي خود را هم مانند مذاكرات كرهي شمالي وارد مساله هسته ای ايران ميكرد، اين موضوع تا به حال حل شده بود، اما متاسفانه به دليل مخالفتهاي از دور آمريكا هر گونه پيشنهاد اروپا و يا ايران و حتي كشورهاي ديگر ابتدا بايد مورد موافقت آمريكا قرار گيرد كه اين مساله را به با مشكل مواجه كرده است. بنابراين معتقدم اگر آمريكا به طور شفاف وارد بحث هسته ای ايران شود، اين مساله به زودي پايان خواهد يافت.
اين استاد دانشگاه با اشاره به اين كه اساسا ايران در سياستهايش به دنبال تضمين امنيتي از سوي آمريكا و يا هر كشور ديگري نيست، گفت: در نظام بينالملل هر اتفاق و هر نوع روابطي امكانپذير است، اما بر اساس سياستهاي از پيش اعلام شده ايران، ايران هيچ نيازي به تضمينهاي امنيتي ديگر كشورها از جمله آمريكا ندارد.