آفتابنیوز : اما هنگامي كه اظهارات ايشان در متن و حاشيه اجلاس منتشر شد جانهاي داغديده ميليونها ايراني را به تحسين مواضع هوشمندانه و حقطلبانه دكتر احمدينژاد واداشت و اطمينان داريم ارواح پاك اين شهداي عزيز نيز به ايمان، شهامت و ذكاوت حاصل از خلوص رييسجمهور درود فرستاد.
بازتاب سخنان دكتر احمدينژاد آنچنان وسيع بود كه برخي شبكههاي صهيونيستي اعتراف كردند كه اظهارات ايشان حتي خبر اعلاميه پاياني كنفرانس را هم تحتالشعاع قرار داده است.
رسانههاي كشورهاي منطقه پس از گذشت حدود يك هفته در اخبار، تحليلها و تفسيرها به اين موضوع ميپردازند و البته هريك مطابق با خط مشي مالكان رسانهها بدان مينگرند، برخي به قول استاد دانشگاه ملي النجاح فلسطين سعي دارند رييسجمهور ايران را فردي كمتجربه در عرصه ديپلماتيك جلوه دهند و در واقع از تعيين موضع خود طفره ميروند، اما فراموش كردهاند كه همين حكام و صاحبان فن ديپلماسي بودند كه فلسطين را فروختند. برخي ديگر سخنان احمدينژاد را اعتقاد قلبي همه مؤمنان ميدانند كه همواره فرياد ميزنند فلسطين از آن فلسطينيان است و اگر قرار باشد دولت يهود رسميت پيدا كند بايد در خاك كشورهايي باشد كه همواره براي كورههاي آدمسوزي نازيها ضجه ميزنند نه در خاك اعراب و مسلمانان و گروهي نيز اذعان ميدارند كه سخنان احمدينژاد حاكي از وجدان بيدار و ايمان نيرومند وي است و اين مسلمان ايراني مطالبي را بيان ميكند كه ديگران جرات ابراز آن را ندارند.
متاسفانه به زعم بازتاب گسترده و موج جهاني اظهارات دكتر احمدينژاد مشاهده ميكنيم كه سكوت و بيتفاوتي بر محافل سياسي و رسانهاي كشور سايه افكنده است.
به طوري كه حتي بي.بي.سي نيز خشنودي خود را نميتواند پنهان كند و اعلام ميدارد مطبوعات ايران اظهارات ضداسرائيلي آقاي احمدينژاد و واكنش تند بينالمللي را ناديده گرفتهاند.
اين سكوت و بيتفاوتي تا آنجا پيش رفت كه به جز اظهارات انگشتشمار معدودي از چهرههاي سياسي، اعلام موضعي از سوي احزاب و گروهها، تشكلها و شخصيتهاي سرشناس در حمايت از رييسجمهور صورت نگرفت و حتي برخي عناصر شناختهشده به صورت مستقيم و غيرمستقيم به تخطئه ايشان پرداختند و در اين راستا مطالب برخي سايتهاي اينترنتي كه از محل بودجه عمومي ارتزاق ميكنند، محل تامل است.
اين همه در حالي است كه بازتاب سخنان دكتر احمدينژاد تنها بخشي از دستاوردهاي اجلاس فوقالعاده سران كشورهاي اسلامي است و تصويب پيشنهادهاي دهگانه ايشان كه در صورت تحقق، مناسبات داخلي و خارجي كشورهاي مسلمان را دگرگون ميكند، اتفاق عظيمي است كه متاسفانه اين هم مورد تغافل و غفلت قرار گرفته است.
مصوباتي همچون تشكيل اتحاديه كشورهاي اسلامي، ايجاد راديو و تلويزيون مشترك، تشكيل بازار مشترك اسلامي، حذف رواديد و تسهيل رفت و آمد مسلمانان به كشورهاي اسلامي، تاسيس ديوان داوري اسلامي، حضور نماينده كشورهاي اسلامي در شوراي امنيت سازمان ملل متحد، تاسيس سازمان حقوق بشر اسلامي و احترام به تعدد و گوناگوني مذاهب و اديان آسماني و به ويژه مذاهب دين مبين اسلام كه به رسميت شناخته شدن تمامي فوق تشيع را به دنبال دارد، اگر در هر دوره ديگري رخ داده بود بيترديد با بيتوجهي روبرو نميشد و به يقين از آن به عنوان دستاوردي تاريخي و عظيم ياد ميگرديد.
براي ما كه قطرهاي از درياي بيكران ملت و بخشي كوچك از حاميان مردمي آرمانها و شعارهاي اعلام شده دكتر احمدينژاد رييسجمهور عزيز كشورمان هستيم، سكوت و تغافل در قبال تحولات اخير چندان شگفتآور نيست، چراكه در ايام انتخابات رياست جمهوري نيز با گوشت و پوست و استخوانمان دلايل و عوامل اين سكوت و تغافل را هنگامي كه دكتر احمدينژاد از مديريت انقلابي و تحولگرا سخن ميگفت و تشكيل دولت اسلامي را نويد ميداد درك كرديم اما آنچه مايه گلايهمندي است بيتفاوتي برخي دستاندركاران نظام است. امروز از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، ائمه جمعه و جماعات، اعضاي دولت، مراكز علمي و مذهبي همچون دانشگاهها و حوزههاي علميه و احزاب و تشكلهاي مدعي اصولگرايي انتظار ميرود كه قدر فرصت گرانبهاي به دست آمده را بدانند و با ضعف تدبير و فقدان حضور انقلابي باعث اتلاف اين شرايط طلايي نگردند.
ما بسيار اميدواريم همانگونه كه در ايام انتخابات رياست جمهوري سونامي مردمي و راي قاطع ملت، برخي را از خواب غفلت بيدا كرد، اين بار در كمال حيرت، حاميان آرمانهاي اسلامي و انقلابي دكتر احمدينژاد، رييسجمهور ايران را، خارج از مرزها و در ميان جوانان آرمانخواه كشورهاي مسلمان بيابيم و شاهد ورود سونامي حمايت مردمي از ايشان توسط مؤمنان غيور سرزمينهاي اسلامي باشيم كه احمدينژاد را فرياد رساي اكثريت خاموش مسلمان يافتهاند.»
ممكنه سوال بشه كه اين جمعي چند نفرند و واقعا آيا منافع كل ايران را در صحبتهاشون لحاظ كردند و يا منافع جناح هاي خاص سياسي رو