آفتابنیوز : دوره دوجلدی «یادداشتهای پیکویک» از چالز دیکنز، «دعا برای ربودهشدگان» نوشته جیمز کلمنت، «فرار از اردوگاه 14» نوشته بلین هاردن، «چند داستان کوتاه همراه با تحلیل» و «مدار راس السرطان» نوشته هنری میلر کتابهایی هستند که به تازگی به چاپ رسیدهاند.
**
کتاب دوجلدی «یادداشتهای پیکویک» نوشته چالز دیکنز با ترجمه پرویز همتیان بروجنی در 1117 صفحه با شمارگان 1000 نسخه و قیمت 60 هزار تومان منتشر شده است. در دیباچه کتاب آمده است: زمانی که دیکنز نوشتن یادداشتهای پیکویک را در سال 1836 آغاز کرد، تنها 24 سال داشت. هنگام ورق زدن اثر، انسان از مشاهده خودباوری نویسندهای طنزنویس و بزرگ و آگاهی روزافزون او از دامنه وسیع استعدادش به وجد میآید.
**
«دعا برای ربودهشدگان» نوشته جیمز کلمنت با ترجمه میچکا سرمدی در 209 صفحه با قیمت 15 هزار تومان و در 1000 نسخه منتشر شده است. در توضیح پشت کتاب آمده است: «دعا برای ربودهشدگان» تصویری زنده و تاثیرگذار از زنان روستاهای مکزیک ارائه میدهد و کاوشی است خیرهکننده در پیامدهای جنگ نابرابر. داستانی فراموشنشدنی درباره دوستی، خانواده و اراده محکم.
**
«فرار از اردوگاه 14» (فرار اودیسهوار مردی از کره شمالی به سوی آزادی) نوشته بلین هاردن با ترجمه مسعود یوسف حصیرچین در 230 صفحه با قیمت 16هزار تومان و شمارگان 1000 نسخه به بازار عرضه شده شده است. در توضیح پشت جلد این کتاب که جایزه بهترین داستان تاریخی و زندگینامه گودریدز 2012 را به دست آورده آمده است: «فرار از اردوگاه 14» از طریق داستان تکاندهنده حبس و فرار شگفتانگیز شین اسرار تمامیتخواهترین حکومت جهان را افشا میکند. شین چیزی از وجود تمدن نمیدانست، او مادرش را رقیبی برای غذا میدید، نگهبانان او را یک خبرچین بار آوردند و شاهد اعدام مادر و برادرش بود.
**
سه کتاب یادشده در نشر چشمه منتشر شدهاند.
**
«چند داستان کوتاه، همراه با تحلیل 4» با ترجمه و تحلیل شادمان شکروی 12 داستان کوتاه از برنارد مالامود، ساندرا سیسنروس، آلیسا آلرینگ، روت پراوار جابوالا، آلکس رودریگرز و ادگار آلن پو را شامل میشود. این کتاب در 174 صفحه با قیمت 9500 تومان و شمارگان 1650 نسخه در نشر هیلا منتشر شده است.
**
به گزارش ایسنا، «مدار راسالسرطان» نوشته هنری میلر با ترجمه سهیل سمی در 390 صفحه، با شمارگان 1650 نسخه و قیمت 21 هزار تومان در انتشارات ققنوس منتشر شده است. در بخشی از کتاب آمده است: برای توست که میخوانم، تانیا. ای کاش میتوانستم خوشتر از این بخوانم، آهنگینتر از این، اما در آن صورت شاید هرگز به شنیدن آوازم رضایت نمیدادی. تو به آواز دیگران گوش دادهای و آوازشان هیچ گرمایی به تو نبخشیده. آنها بیش از حد زیبا خواندند، یا کمتر از آنچه انتظار داشتی.