کد خبر: ۳۲۴۰۷۹
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۴

صرع «غایب» چیست؟

صرع «غایب»؛ نوعی صرع است که در دانش آموزان دیده می‌شود و علت نامگذاری آن، غیبت فرد از محیط پیرامونی با کاهش آگاهی است. توصیه می‌شود اولیای مدرسه و والدین به جای گفتن واژه‌هایی مانند «سر به هوا» کودک را نزد پزشک ببرند.
آفتاب‌‌نیوز :
پرویز بهرامی درباره علل بی‌توجهی و مات ماندن برخی دانش‌آموزان سر کلاس، اظهار داشت: اولیای مدرسه و والدین باید به این نکته توجه کنند که گاهی خیره شدن و مات ماندن در کودکان علامت ابتلاء به صرع است. 
 
وی افزود: این نوع صرع به نام «غایب» نامگذاری شده است و علت آن غیبت فرد از محیط پیرامونی با کاهش آگاهی برای چند لحظه است. 
 
به جای گفتن واژه‌هایی مانند «سر به هوا» کودک را نزد پزشک ببرید 
 
این نورولوژیست گفت: صرع غایب که در دانش‌آموزان دیده می‌شود با شرح حال، سابقه فامیلی و بررسی نوار مغز قابل تشخیص است. توصیه می‌شود اولیای مدرسه و والدین به جای گفتن واژه‌هایی مانند «سر به هوا» کودک را نزد پزشک ببرند. 
 
به گزارش فارس، بهرامی افزود: نوع دیگری از صرع که با مات‌زدگی و خیره شدن همراه است، علایمی از حرکات چشم‌،‌ دهان، دست، پا یا احساس خاصی سر دل دارد. 
 
گاهی خیره‌شدن به دلیل مشکلات روانی یا اقتصادی است 
 
وی خاطر نشان کرد: گاهی خیره شدن و مات زدگی نیز به علت مشکلات روانی و مسایل اقتصادی و خانوادگی است تشخیص افتراقی صرع از مسائل اجتماعی و اقتصادی با شرح حال، معاینه بالینی و نوار مغزی امکان‌پذیر است. 
 
صرع اختلال در فعالیت سلو‌ل‌های مغزی است که می‌تواند با یا بدون علائم بالینی باشد. 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین