آفتابنیوز : پایگاه اینترنتی مجله «مثلث» متعلق به طیفی از اصولگرایان در گزارشی تحلیلی با انتقاد از مواضع و رفتار پایداریها و بخصوص «روح الله حسینیان» تصریح کرده که مخاطب اطلاعیه دفتر رهبر معظم انقلاب وی و همکارانش در مجلس بودهاند.
به گزارش آفتاب،در جلسه بررسی کلیات طرح اجرای برجام روح الله حسینیان، وزیر خارجه و رئیس سازمان انرژی اتمی را تهدید کرد که آنها را در قلب رآکتور اراک دفن خواهد کرد و دور آنها سیمان خواهد ریخت.
او بعد از تصویب طرح برجام هم صراحتاً اعلام کرد، این قانون را نخواهد پذیرفت. دو روز بعد در جریان بررسی جزئیات طرح یاد شده اما تحرکات پایداریها کیفیت بسیار متفاوت تری داشت.
آنها علاوه بر اینکه به تفاهم ایجاد شده فراکسیونی پایبند نبودند، پای دفتر رهبر معظم انقلاب را نیز به میدان کشیدند. مشخصاً «مهدی کوچک زاده» و «حمید رسایی» اعلام کردند که طرح مورد بحث طرح و نظر مجلس و رهبر انقلاب نیست بلکه طرح «لاریجانی، شمخانی و حجازی» است.
حجتالاسلام والمسلمین حجازی از اعضای دفتر رهبر معظم انقلاب است، اگر چه علی لاریجانی رئیس مجلس دخالت رهبر معظم انقلاب در بررسی برجام توسط مجلس را رد کرد اما کوچکزاده در جمع خبرنگاران ادعای خود را یکبار دیگر تکرار کرد. به گزارش قانون، در نهایت دفتر رهبر معظم انقلاب هم طی اطلاعیه بیان هر گونه مطلب غلط مبنی بر نقش مستقل برخی از مسئولان دفتر درباره لزوم تصویب برجام را بشدت تکذیب کرد.
القای خطرناک تفاوت نگاه در دفتر رهبری
در ادامه واکنشهای اعتراضی به این اقدام و مواضع نمایندگان پایداری، پایگاه اینترنتی مجله مثلث در گزارش تحلیلی و ضمن انتقاد از تهدید روح الله حسینیان، تلویحاً به زاویه ایجاد شده بین این طیف سیاسی با دفتر رهبر معظم انقلاب اشاره کرده که به اعتقاد نویسنده از دوره رئیس دولت سابق آغاز شده است.
در این گزارش آمده است: «این روزها یک صدای بسیار خطرناک شنیده میشود؛ قبلاً زمزمه بود حالا گویی ابایی وجود ندارد از اینکه به شکلی عیان مطرح شود. در ماجرای تحصن مقابل مجلس که یک روحانی آن را سامان داده بود شنیده شد که به ایشان و برخی دوستان دیگر گفته شده که دفتر رهبری اعلام کردهاست ادامه این تحصن به مصلحت نیست. تصور ما این بود که آمدن حتی ندایی آرام از سوی مولایمان ما را مکلف به تبعیت خواهد کرد. در نهایت تعجب زمزمه شد که نظر دفتر که نظر آقا نیست! بعد هم آن رفقا گفتند از چند کانال مطلع شدهاند که نظر حضرت آقا هم چنین است و آن وقت تحصن تمام شد. گفتیم خطایی بوده از سر شبهه. دوشنبه شب گویا جلسه مهمی با حضور علی شمخانی، حجتالاسلام حجازی و علی لاریجانی تشکیل میشود، جلسهای که گویا ساعتی بعد با اضافه شدن دو نفر دیگر به محلی برای رایزنی در مورد نحوه بررسی جزئیات برجام تبدیل میشود. آنچه در این جلسه گذشته البته حتماً محرمانه است اما حاصل آن در جلسه غیرعلنی با نمایندگان از سوی علی لاریجانی شرح داده میشود.»
نویسنده افزوده است: «جلسه که علنی شد باز به نظر رسید ندایی آمده که تکلیف و راه را مشخص کرده است. اما آقای حسینیان! دوستان شما در این مورد چگونه عمل کردند؟ در مورد یکی از افراد نزدیک به رهبری و مسئول در بیت ایشان چه گفتند؟ من بهعنوان یک جوان اصولگرا از شما میپرسم این زمزمه که راه افتاده که نظر دفتر، نظر آقا نیست، چه باب خطرناکی است که در حال گشوده شدن است؟ آن دستنوشته که یکی از دوستان شما روی دست گرفته و به عکاسان نشان میداد، دقیقاً چه هدفی داشت؟ صرف نظر از اینکه هزینه کردن از نام رهبری در صحن علنی و در زمان بررسی این طرح خطایی بزرگ است آیا این شبهه که برخی دوستان مطرح میکنند عواقبی ندارد؟»
آقای حسینیان! مخاطب اطلاعیه دفتر رهبری کیست؟
در ادامه این گزارش تصریح شده است: «آقای حسینیان ! بیانیه دفتر رهبری را خواندهاید؟ به نظر شما خطاب این نامه به چه کسی بود ؟ از من روزنامهنگار، از من اصولگرا بپذیرید که رفقای شما گناهی بس بزرگ و نابخشودنی مرتکب شدهاند. براستی چرا چنین خبطی کرده اید که این چنین هزینهای از دفتر رهبری پرداخت شود ؟ چرا چنین اتهامی را متوجه مسئولان دفتر کردهاند که خدای ناکرده به اختیار خود و بدون هماهنگی راه افتادهاند و برای نهادهای نظام تصمیمسازی میکنند؟ اجازه دهید شفاف تر در این باب سخن بگوییم. این تئوری و راه خطا را محمود احمدینژاد در همان بدو نامزدی اش در سال ۸۴ پایه گذاری کرد.زمانی که نظر مساعدی از دفتر رهبری برای نامزدی او ارائه نشد او به جای تمکین گفت که «من باید از دولب مبارک حضرت آقا نظرشان را بشنوم» و در نهایت او نامزد انتخابات شد اما تئوری «دو لب مبارک» را پایه ریزی کرد، تئوری ای که معتقد بود نظر دفتر رهبری متفاوت از نظر رهبری است. یک شکاف خطرناک که اکنون میراث احمدینژاد در سیاست ایران است و از سوی برخی دوستان سابقش در جبهه پایداری پیگیری میشود. امروز که دفتر رهبری چنین بیانیهای دادهاند حتماً خط پایانی بر این تئوری خطرناک و مشکوک است.»
نویسنده در پایان تأکید کرده است: «ما اصولگرایان اگر بدانیم و حس کنیم که خدای ناکرده به نام اصولگرایان کسی قصد خدشه واردکردن به حریم رهبری را داشته باشد آن وقت است که دیگر سکوت نخواهیم کرد و با تکیه بر اصولگرایی ناب انجام وظیفه میکنیم.ما به عنوان رسانهای اصولگرا در صورت ادامه چنین رفتارهایی سکوت را جایز نمیدانیم. آقای حسینیان! این را هم بدانید در ملکی که پرچم دولت شیعه بالاست و رهبرش مردی از پاکان روزگار است نمیتوان به این راحتی راه آنارشی و بینظمی رفت. فراموش نکنید که اینجا جمهوری اسلامی است.»