کد خبر: ۳۲۷۴۸۰
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۲:۳۹

سرریز شدن فاضلاب در میدان میوه و تره بار کرج

رییس اداره محیط زیست کرج گفت: احداث تصفیه خانه برای میدان مرکزی میوه و تره بار کرج ضروری است.
آفتاب‌‌نیوز : حمید رضا لشکری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: میدان مرکزی میوه و تره بار کرج توسط سازمان میادین شهرداری کرج، هیات امنای این میدان و اتحادیه میوه و تره بار کرج اداره می‌شود و هیچ کدام از این سه ضلع مدیریت تاکنون نتوانسته‌اند وضعیت فاضلاب و پسماندهای این میدان را ساماندهی کنند.

وی خاطرنشان کرد: همین چند مدیریتی باعث شده که هیچ کس مسئولیت کامل نابسامانی‌های موجود در این میدان را به عهده نگیرد و متولیان توپ را به زمین همدیگر بیندازند. این بی‌نظمی‌ها صرفا به مدیریت فاضلاب و پسماند خلاصه نمی‌شود بلکه حتی در پارک کردن نامناسب خودروها و وضعیت نامناسب غرفه‌ها نیز مشاهده می‌شود.

این مسئول گفت: هر روز صبح چندین تن میوه و سبزی توسط کامیون‌ها و وانت بارها در این میدان تخلیه می‌شود که بخشی از آنها در مسیر و بخشی نیز در زمان تخلیه به ضایعات تبدیل شده و غیر قابل مصرف می‌شوند. این ضایعات بدون هیچ توجهی در گوشه و کنار محوطه میدان رها شده و گاه تا چند روز نسبت به جمع آوری آنها اقدامی نمی‌شود. طبق قانون تمامی ضایعات این میدان باید پس از تخلیه بار و حداکثر تا ساعت 11 صبح از محوطه میدان جمع‌آوری شود ولی کمتر شاهد این اتفاق هستیم.

رئیس اداره محیط زیست کرج گفت: برای مدیریت این ضایعات باید تعداد سطل‌های زباله نصب شده در محوطه این میدان افزایش یابد. این میدان به سطل‌های زباله‌ای نیاز دارد که گنجایش زیادی داشته باشند و بتوانند حجم زیادی از ضایعات را درخود جای دهند، علاوه بر این کسانی که وظیفه جابه جایی میوه و سبزی‌ها را به عهده دارند نیز باید با دقت و توجه بیشتری بارهای رسیده به میدان را جابه جا و در غرفه‌ها تخلیه کنند. به نظر می‌رسد به کارگیری افرادی به عنوان انتظامات نیز بتواند در افزایش نظم این میدان موثر واقع شود.

رئیس اداره محیط زیست کرج از سوزاندن پسماندها و ضایعات میوه به عنوان یکی دیگر از مشکلات این میدان نام برد و گفت: در بازرسی‌های انجام شده بارها شاهد انباشت خاکستر ناشی از سوزاندن ضایعات میوه و سبزی در گوشه و کنار این میدان بوده‌ایم، سوزاندن این پسماندها علاوه بر آلودگی هوا، از زیبایی بصری محوطه این میدان می‌کاهد و آثار زیست محیطی نامطلوبی نیز به همراه دارد.

لشکری در خصوص وضعیت فاضلاب‌های این میدان نیز گفت: متاسفانه کانال‌های ایجاد شده برای انتقال فاضلاب‌های تولیدی این میدان باریک بوده و گنجایش زیادی نیز ندارند و همین باعث می‌شود فاضلاب غالبا از کانال‌ها سرریز شوند. برای حل مشکل موجود در کنار ساخت کانال‌های جدید باید کانال‌های نیمه تمام موجود را نیز تکمیل کرد. به نظر می‌رسد ساخت تصفیه خانه بهترین روش برای ساماندهی وضعیت فاضلاب‌های این میدان باشد.

وی اضافه کرد: سال گذشته محیط زیست شکایتی درخصوص وضعیت این میدان به مراجع قضایی ارجاع داد که در نهایت منجر به ایجاد برخی تغییرات کوچک دراین مجموعه شد. این تغییرات کوچک به هیچ وجه کافی نبوده و به همین دلیل محیط زیست پیگیری پرونده این میدان را از سرگرفته و تا رسیدن به نتیجه مطلوب کوتاه نمی‌آید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین