آفتابنیوز : 
بی شک اعراب در برهه زمانی به شدت نیازمند آن هستند که بدانند سرنوشت رویارویی سیاسی وتبلیغاتی در حال انجام به آمریکا واسرائیل از یک سو وایران از سوی دیگر در مورد برنامه های هسته ای ایران به کجا خواهد انجامید تا هرچه زودتر پناهگاه هایی را برای خود ایجاد کرده واز دریافت ضربات احتمالی بازتاب این درگیری در امان بمانند.
به اعتقاد این نویسنده پیگری ها وتحلیل های سیاسی بی طرف نشان می دهند که آمریکا واسرائیل به هر شکل ممکن مبارزه وفشارهای مستمر خود را علیه ایران تا زمان برهم زدن برنامه های هسته ای ایران از یک سو وشکستن پیمان استراتژیک ایران وسوریه از سوی دیگر ادامه خواهند داد.
دراین حال ایران علام کرده است که در صورت شکست مذاکرات 21 دسامبر جاری با اتحادیه اروپا مصمم است که غنی سازی اورانیوم را از سر بگیرد وهیچ خللی در این تصمیم وارد نخواهد شد.
این اخبار در حالی منتشر می شود که سازمان های اطلاعاتیخبر داده اند کارخانه فراوری سوخت "رائد" دارای فن آوری لازم برای انجام این مهم می باشد واین امکان وجود دارد که دستگاه های سانتریوفوژ موجود در آن در کار غنی سازی اورانیوم با خلوص بسیار بالا شرکت داده شوند.
اسرائیل هم در این رابطه بی کار ننشسته ونگرانی اتحادیه اروپا وامریکا در مورد برنامه های هسته ای ایران افزایش می دهد ، از توانایی ایران در غنی سازی اورانیوم با خلوص مورد نیاز جهت استفاده در بمب اتمی گرفته تا جدول زمانبندی شده سه ساله دراین رابطه ونیز دستیابی ایران به سامانه های پرتاب این بمب ها به سوی اسرائیل از طریق موشک های شهاب 4 که برد آن 2500 کیلومتر است همگی دست به دست هم دادند تا در کنار سخنان اخیر محمود احمدی نژاد وپژواک سیاسی وتبلیغاتی آن همگی دست به دست هم دادند تا چالش های فراروی ایران افزایش یابد.
نویسنده در بخش دیگری از مقاله خود می افزاید : حجم ونوع چالش های فرا روی ایران هرچه که باشد بازهم ایران نشان می دهد که آمادگی رویارویی را دارد وواهمه ای از درگیری مسلحانه با آمریکا یا اسرائیل هم ندارد.
به اعتقاد این نویسنده اگر احمدی نژاد از طریق صندوق های رای به ریاست جمهوری رسیده است پس این مسئله به خودی خود نشان از حجم تندروی در این دارد وبه خودی خود این تندروی در مورد ادامه برنامه های هسته ای ایران که خود انرا صلح جویانه می داند ودشمنانش آنرا نظامی می خوانند هم صدق می کند.
ایران کشوری است که از هشت سال جنگ با عراق با اقتصادی وتوان نظامی قدرتمند تری خارج شد وحتی یک دلار هم به خارج بدهکار نبود ، امروز هم بدهی معوقه ای ندارد ، توان نظامی غیر قابل انکاری دارد که در میان آنها موشک های میان برد را باید ذکر کرد ، همچنین سه زیر درایی دار اختیار دارد که می توانند هر آن تنگه هرمز را بر روی ترابری سوخت جهانی ببندند تا در کنار نیروهای زمینی ، لوجستیکی ، زرهی ، سامانه های پدافند هوایی ، واسکادران های هوایی وهواپیماهای بدون سرنشین توانایی ایران را تشکیل دهند.
اکثر تسلیحات ایران ساخت داخل است که به خودی خود نمایانگر میزان توانمندی های فن آوری نظامی ایران است.
همچنین شرط بندی بر سر سرنگونی نظام از درون وتکرار تجربه اتحاد جماهیر شوروی سابق هم برای ایران امری محال می نماید زیرا ملت ایران حول محور رهبری خود قرار گرفته ودر عقیده ملی واسلامی خود راسخ قدم هستند.
گستردگی توزیع مراکز هسته ای ایران هم در تمامی خاک ایران هم امکان حمله به آنها را سخت می کند.
نویسنده در پایان مقاله خود می نویسد : آنچه که مشاهده می شود این است که ایران عزم خود را برای دستیابی به هدف استراتژیک خود جزم کرده است وبه دنبال آن است که به یک ابرقدرت در خاور میانه تبدیل شود پس اعراب باید از امروز طالع ایران را بخوانند وموضع خود را در قبال آن از امروز ونه فردا مشخص کنند.