آفتابنیوز : این نیاز امروزه اهمیت فراوانی هم در داخل کشور و هم در روابط بین المللی و نهادهای بین المللی پیدا کرده است وی می افزاید: این نیاز جامعه ماست و ما هم باید از موهبت آزادی و حقوق بشر برخوردار باشیم و بتوانیم در سرنوشت اجتماعی به شکل موثر شرکت کنیم ما باید در اداره کشور چه به صورت فیزیکی و چه به معنای اندیشه ای شرکت کنم و اینها مبانی است که دوستان در جلسات به آن پرداخته و می پردازند.
دکتر یدالله اسلامی در ادامه موانع موجود در جهت شکل گیری جبهه را چنین عنوان کرد: موانعی که در راه توسعه سیاسی وجود دارد و آزادی بیان را بر نمی تابند و همچنین رسانه ملی را در اختیار گروه ها قرار نمی دهند طبیعی است که در این جا هم نقش آفرینی کنند. مشکل ما بزرگ است و ما صد سال است به دنبال آزادی و دموکراسی تلاش می کنیم و هنوز هم مشکل داریم. علی رغم پشت سر گذاشتن مشروطیت و دولت ملی و انقلاب اسلامی و دوم خرداد76 همان نیازهای صدر مشروطیت را داریم.
و تنها تفاوت از آن زمان تاکنون شاید تغییر واژه ها باشد اما از نظر محتوا خواست ملت ما هیچ تغییری نکرده و حتی گاهی واژه ها هم از زمان مشروطیت تاکنون یکسال مانده است.
وی در خصوص تکثر گروه ها و نوع تفکر آنها گفتک به هر حال کلا گروه ها سعی می کنند که روی یک موضوع و هدف مشترک به توافق برسند. می توان حتی به اصلاح طلبان هم اشاره کرد زیرا در میان اصلاح طلبان هم طیف گسترده ای وجود دارد اما آنان سعی می کنند که بر روی یک موضوع و هدف واحد توافق کنند.
دبیر کل مجمع ادوار نمایندگان مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار آفتاب در مورد حضور جبهه دموکراسی خواهی در انتخابات دور آینده مجلس و ریاست جمهوری عنوان کرد: باید دید مسئولان جبهه دموکراسی برای این منظور برنامه ریزی خاصی انجام داده اند یا نه.
همچنین این موضوع باید در رای حداکثری و حداقلی جبهه مورد بررسی قرار گیرد و در مورد آن تصمیم گیری شود اما نظر شخصی بنده این است که این جبهه نباید در این مسائل وارد شود و باید همان نقش دفاع از عدالت اجتماعی و حقوق بشری خود را ایفا کند.