کد خبر: ۳۳۴۸۹
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۸۴ - ۲۲:۵۶

معین: اصلاح طلبان خود زنی نکنند

آفتاب‌‌نیوز : اين فعال سياسي عدم كاميابي در تبيين و توضيح آثار اقتصادي و معيشتي دموكراسي را از ديگر ضعف‌هاي حاميان خود عنوان و تصريح كرد: البته ما كسي نبوديم كه مانند برخي رقبايمان از شعارهاي عوام‌فريبانه و توخالي استفاده كنيم؛ اما مي‌توانستيم آثار مثبت دموكراسي در معيشت و رفاه مردم را به زبان ساده و غيرفني بيان كنيم.

وي با تأكيد بر لزوم حفظ و تقويت انگيزه اصلاح‌طلبان براي ادامه كار و فعاليت اظهار داشت: انسان‌هاي مقاوم در شرايط سخت نه تنها دچار ضعف انگيزه نمي‌شوند، بلكه بر انگيزه آنها افزوده مي‌شود. در شرايط عادي همه مي‌توانند كار كنند و مسؤوليت بپذيرند؛ اما قدر افراد زماني مشخص مي‌شود كه شرايط سخت و دشوار باشد.

وي افزود: امروز براي خيلي‌ها كه به هر دليلي حاضر نبودند از حاكميت خارج شوند و ديگران آنها را اخراج كردند، توفيقي اجباري پيش آمده است كه به درون گروههاي خود برگردند و ضمن تأمل و بازنگري در سياست‌ها و فعاليت‌هاي گذشته، اهداف و برنامه‌هاي پيش‌رو را با زباني كه براي مردم قابل فهم باشد با آنان در ميان گذارند.

معين با ابراز تأسف از آن‌چه آن را برخي از دخالت‌ها در انتخابات ناميد، تصريح كرد: اگر اراده صحيحي در انتخابات اعمال مي‌شد، يك مانور بزرگ از دموكراسي در ايران به وجود مي‌آمد و استحكام پايه‌هاي نظام براي سال‌هاي متمادي تضمين مي‌شد.

به گزارش ايسنا وي با ابراز اين عقيده كه امروز نظام با تهديدهاي جدي و مهمي مواجه شده است، با انتقاد از عملكرد دولت اصلاحات در روند اجراي انتخابات گفت: ما زماني فكر مي‌كرديم اجراي انتخابات به دست دولت اصلاحات يك فرصت است؛ اما اين مسأله خود به نقطه تهديد تبديل شد. ما بايد واقعيت‌ها را اگرچه تلخ، بپذيريم.

معين كه در جمع اعضاي شاخه جوانان جبهه مشاركت حوزه شيراز سخن مي‌گفت، بزرگ‌ترين ثمره انتخابات براي خود را پيدا كردن دوستان بسيار خوب و جوان در شهرها و روستاهاي ايران دانست و اضافه كرد: نگاه من به سبب وجود اين سرمايه بزرگ انساني به آينده مثبت است. ما سال‌هاست با تنگ‌نظري و سطحي‌نگري فقط به منبع نفت چشم دوخته‌ايم؛ در حالي كه به سرمايه اصلي و معنوي خودمان كه جوانان هستند بي‌اعتنا هستيم.

وي با ابراز اميدواري نسبت به آينده اصلاحات در ايران اظهار داشت: علت اين اميدواري روند جهاني به سمت دموكراسي و آگاهي روز افزون مردم است؛ به ويژه با عملكردي كه برخي دوستان فعلي در قدرت انجام مي‌دهند، مردم رفته رفته متوجه مي‌شوند كه چه اتفاقي در كشور افتاده است.

اين مدرس دانشگاه زير بناي دموكراتيك شدن حكومت را وجود فرهنگ دموكراسي در جامعه دانست و گفت: مسؤوليت پديد آوردن چنين فرهنگي بر دوش نخبگان و تحصيل‌كردگان است كه با استفاده از تمام ابزارهاي ممكن به آموزش و آگاه سازي مردم بپردازند.

معين در پايان با رد هر نوع شيوه غيردموكراتيك براي استقرار دموكراسي تأكيد كرد: حتي انقلاب‌هاي مخملين كه وارداتي و با پول آمريكايي‌ها به وجود مي‌آيند براي ما الگو نيستند. آن‌چه ما بايد در پي‌اش باشيم، ادامه اصلاحات با تأكيد بر ظرفيت‌هاي حقيقي و حقوقي كشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین