آفتابنیوز : روزنامه قانون نوشته است: هر دو از شهدای هستهای کشور هستند. مسعود علیمحمدی، دکترای فیزیک (هستهای) در تاریخ 22 دی 88 به شهادت رسید و مصطفی احمدیروشن دانشآموخته شیمی در تاریخ 21 دی 90 به فیض شهادت نائل آمد.
هر دوی این دانشمندان هستهای قربانی تروریسم هدایتشده دشمنان مشترک ایران بودند. هر دو از فرزندان برومند و نابغه این مرز و بوم بودند که عمرشان را صرف مطالعه و توسعه یکی از پیشرفتهترین علوم روز دنیا کردند؛ اما چرا جریانهای سیاسی که خود را مدافع نظام، انقلاب و ارزشهای شهادت و ایثار میدانند، از این دو شهید نجیب تصاویر متفاوتی منعکس میکنند؟!
این در حالی است که با تفکر و درنگ در بیانات رهبر معظم انقلاب در قالب پیامها به مناسبت شهادت شهیدان علیمحمدی و احمدیروشن، هیچ تفاوت بیانی را نمیبینیم: «شهادت استاد دانشمند مرحوم آقای دکتر مسعود علیمحمدی رضوانالله علیه را به مادر و همسر و خاندان گرامیاش و به همه دوستان و شاگردان و همکارانش تبریک و تسلیت عرض میکنم. سیدعلی خامنهای، 25/دیماه/1388»
«شهادت دانشمند نخبه جوان، شهیدمصطفی احمدیروشن، اندوه دیگری بر دل دوستداران دانش و متعهدان به پیشرفت جمهوری اسلامی نهاد. ما همگی شریک غم پدر و مادر و همسر و فرزند این جوان مظلوم و برجسته و سرافرازیم. سیدعلی خامنهای، 22/دیماه/1390»
برخورد گزینشی با شهدا
در ماجرای بعد از انتخابات 88 هریک از دو جناح سیاسی ایران کوشیدند تا برای اثبات حقانیت خود به ارزشهای فراگیر ملی دستاندازی کنند! گروهی سعی کردند خانواده فرماندههای شهید دوران دفاع مقدس را همسو و همپیمان خود نشان دهند. در همان دوران خبری در رابطه با همسویی شهید علیمحمدی با یکی از جریانات عرصه سیاسی در انتخابات منتشر شد. هدف رسانههای خارجی، از انتشار یا بزرگنمایی چنین اخباری به حتم شکاف در میان خانواده انقلاب است، اما رسانههای داخلی بهویژه رسانههای منتسب به جریان پیروز انتخابات از این توطئه استقبال کردند! و بعد از آن شهید دانشمند هستهای مسعود علیمحمدی در رسانههای آنها کمرنگ و سرانجام محو شد.
همین چند روز گذشته سالگرد شهادت این شهید بود اما در رسانههای به ظاهر مدافع شهید و شهادت و همانانی که برنامه هستهای را میراث شهیدان میدانند، خبری از وی نبود! نه یادی شد و نه مراسمی برگزار شد!
استفاده از نام احمدیروشن
احمدیروشن از شهدای مظلومی است که هم قربانی تروریسم شده است و هم قربانی سوءاستفاده برخی جناحهای داخلی. برای مردم ایران، به طور حتم شهدا در دفاع از اسلام، نظام و میهن سهم یکسانی دارند. شهید شلمچه با شهید هستهای و شهید مرزهای سیستان و بلوچستان تفاوتی ندارد، اما یک جریان سیاسی همواره کوشیده است تا با برکشیدن یک شهید، نسبت به شهیدان دیگر، چنین باور عمومی را به چالش بکشد!
نامگذاری چندین خیابان و برگزاری چندین مراسم همراه با سکوت نسبت به شهیدان همدل و همسوی آن شهید، مصداق همین دوگانهبازیهاست!
از شهیدان چه میخواهند؟!
موضوع تقلیل ارزشهای فراگیر اسلامی و ملی در سطح رفتارها و بازیهای سیاسی که از بیماریهای بدخیم جریانات سیاسی ایران است. یک جناح چنان وانمود میکند که گویی اگر شهیدان زنده بودند همه در حزب و گروه آنها ثبتنام کرده و به راه آنها میرفتند!
این رفتارها البته از ارزش علیمحمدیها و احمدیروشنها نمیکاهد، اما جامعه را دچار بحران ذهنی و آشفتگی رفتاری میکند.