کد خبر: ۳۴۴۲۹۸
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۸

سفارتخانه کدام کشورها در ایران در معرض خطرند؟

دومین شماره دوهفته‌نامه «روبه رو» با پرونده‌ای درباره گروه‌های موسوم به خودسر منتشر شد.
آفتاب‌‌نیوز :
دومین شماره مجله روبه رو با تیتر «داربست خودسری» گزارشی اختصاصی از حمله گروه‌های خودسر به سفارت عربستان در تهران و کنسولگری این کشور در مشهد ارائه می‌دهد.

این گزارش ضمن افشای هویت برخی از عاملان حمله به کنسولگری عربستان سعودی که با گزارش تصویری اختصاصی از شب حمله همراه است، در گزارشی تحقیقی بررسی کرده که سفارتخانه‌های کدام کشورها به دلایل مشابه، امکان مورد حمله قرار گرفتن توسط گروه‌های خودسر را دارند.

در این پرونده که با عنوان «راهنمای جامع مقابله با تسخیر سفارت» گردآوری شده، موقعیت مکانی 11 سفارتخانه در معرض خطر مورد تحلیل قرار گرفته شده و راهکارهای پلیس برای مقابله با گروه‌های خودسر بررسی شده است.

در دیگر مطلب مرتبط با این پرونده، توان تسلیحاتی و نظامی ایران و سعودی‌ها برآورد و ارزیابی شده است که در صورت جنگ احتمالی بین ایران و دولت سعودی کدام کشور به لحاظ نیروی نظامی و توان تسلیحاتی برتری دارد.

در ادامه همین پرونده، سیر تاریخی تشکیل و فعالیت‌های گروه‌های خودسر و ناآرامی‌هایی که در کشور ایجاد کرده‌اند گردآوری شده و در گفت‌و‌گو با معاونان سیاسی استانداران سراسر کشور سعی شده است که برآوردی از نقشه پراکندگی این گروه‌ها به دست آید.

در بخش پرونده ویژه این شماره روبه‌رو که به بنیاد مستضعفان اختصاص یافته، در گزارشی آماری و تحقیقی، سیر تاریخی بنیاد، شرکت های وابسته و وضعیت اقتصادی آنها مورد بررسی قرار گرفته و برخی از مهمترین برندهای حال حاضر بنیاد مستضعفان معرفی شده است.

پرونده این شماره فرهنگی روبه رو، با ارائه پرسش «چرا نویسندگان مستقل از داشتن نهاد صنفی محرومند؟» و با تیتر «داستان قلم و بهار آزادی» به موضوع نهادهای صنفی در ادبیات ایران اختصاص یافته است. در این شماره گزارشی از نهادهای صنفی دولتی و شبه‌دولتی حال حاضر در فضای ادبیات، چهره های شاخص آنها، ساختار مالی و فعالیت هایی که انجام می دهند و نقدهای پیرامون هریک ارائه شده است.

همچنین این پرونده در گفت‌و‌گویی با رضا امیرخانی رییس اسبق انجمن قلم ایران، موضوع فعالیت های صنفی شبه دولتی، ناامنی نویسندگان مستقل و نقدهایی که به سیستم صنفی هر یک از نهادهای بررسی شده وارد است را مورد بحث و بررسی قرار داده است.

در ادامه این پرونده ضرورت های وجود نهاد صنفی مستقل، نمونه های جهانی و راه حل برون رفت از بن بست کنونی ارائه شده است.

پرونده اقتصادی این شماره اما، با عنوان «خوشه‌های خشکیده ایران» به مبحث مهم و استراتژیک کشاورزی در کشور پرداخته و ضمن ارزیابی تاریخی روند نزولی حمایت از کشاورزان داخلی و تبدیل شدن ایران به واردکننده کالاهای استراتژیکی چون گندم، بررسی کرده است که سایر کشورهای دارای اقتصاد آزاد، چه برخوردی با تولیدکننده داخلی خصوصا کشاورزان در زمینه ارائه یارانه تولید دارند.

به گزارش ایسنا، در ادامه این پرونده، گزارشی از بررسی چالش‌های کشاورزی در نهادهای مربوطه ارائه شده و ضمن ارائه آمار و تحلیل هایی پیرامون چرایی مخالفت دولت های مختلف با رشد کشاورزی داخلی، برخی از محصولاتی که سابق بر این در ایران تولید و حتی صادر می شد و امروز به دلیل فقدان سیاست های حمایتی به شکست اقتصادی رسیده، معرفی و دلایل هرکدام بررسی شده است.

سرمقاله این شماره روبه رو به قلم سروش فرهادیان، موضوعی روز را محور خود قرار داده و با اشاره به اجرایی شدن برجام و رفع تحریم ها به سخنرانی رییس جمهور و اعلام او مبنی بر نیاز به برجام داخلی در موضوع ردصلاحیت نامزدهای ورود به مجلس پرداخته است.

در این مقاله که عنوان «آیا ظریف از پس جنتی برمی‌آید؟» به حسن روحانی پیشنهاد شده است که برای مذاکره با دبیر شورای نگهبان، وزیر امور خارجه را روانه کند، چرا که ظریف پیش از این نشان داده که در زمینه مذاکرات از سایرین موفق‌تر است.

دومین شماره دوهفته نامه اصلاح طلب روبه رو که با مدیرمسئولی پوریا سوری و سردبیری سروش فرهادیان منتشر می شود در 100 صفحه و با قیمت 8000 تومان از پنجشنبه، یکم بهمن ماه بر روی دکه های مطبوعاتی و کتابفروشی‌های معتبر قابل دسترسی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین