کد خبر: ۳۴۷۷۵۸
تعداد نظرات: ۱۰ نظر
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۲
واکنش به اقدامات سئوال‌برانگیز صداوسیما درباره دولت

بایکوت اعطای نشان لیاقت به تیم هسته‌ای در تلویزیون/درایتی: با تغییر مدیر، مشکل صداوسیما حل نمی‌شود

یک فعال سیاسی، با انتقاد از برخورد حذفی صداوسیما با مراسم ملی اعطای نشان لیاقت به ظریف و همکارانش گفت: ضعف‌های رسانه‌ ملی و حاکمیت سلیقه جناحی بر این سازمان با تغییر مدیر حل نمی‌شود.
آفتاب‌‌نیوز :
بی‌مهری‌ها نسبت به تیم مذاکره‌کننده‌ هسته‌ای همچنان ادامه دارد حتی حالا که توافق انجام شده و برجام در حال اجرایی شدن است. حالا، صدا و سیما به عنوان رسانه‌ ملی تشخیص می‌دهد که امروز مراسم اعطای نشان عالی لیاقت و شجاعت به دست‌اندرکاران برجام را پخش مستقیم نکند.

به گزارش آفتاب، دیروز صبح -دوشنبه- حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، طی مراسمی از دست‌اندرکاران برجام قدردانی کرد و به محمدجواد ظریف وزیر امورخارجه، علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی و همچنین و سرتیپ حسین دهقان وزیر دفاع به ترتیب نشان‌های عالی لیاقت و شجاعت را اعطا کرد.

اما برخلاف انتظارها، صداوسیما نه تنها مراسم اعطای نشان را نادیده گرفت و آن را پوشش نداد، بلکه همان اندک کاری که طبق روال درباره سخنرانی‌های رئیس‌جمهوری انجام می‌دهد را ابتر گذاشت و پخش سخنرانی دکتر حسن روحانی از میانه آن در تلویزیون قطع شد.

صداوسیما روز گذشته نیز با اینکه قرار بود سخنرانی رئیس‌جمهوری در دومین همایش ملی اعتدال با موضوع «زنان، اعتدال و توسعه» را نیز به‌طور مستقیم پخش کند، از پخش مراسم امتناع کرد. پیش از این نیز پخش زنده مراسم توافق‌ هسته‌ای ژنو از سوی رسانه‌ ملی قطع شده بود که واکنش‌های بسیاری را برانگیخت.

مصطفی درایتی، فعال سیاسی در این باره معتقد است که پخش کردن یا نکردن این برنامه‌ها، فقط اعتبار خود رسانه را از بین می‌برد و اعتماد مردم را به این رسانه‌ کاهش می‌دهد.

وی می‌گوید البته گویا این کاهش اعتبار برای مدیران این رسانه اهمیتی ندارد. او در این باره می‌افزاید: از جیب خودشان که هزینه‌ای برای این رسانه صرف نمی‌شود بلکه از جیب مردم با هزینه‌ای خیلی سنگین این سازمان اداره می‌شود و مردم باید اخبار داخل کشور را از رسانه‌های خارجی دنبال کنند.

درایتی همچنین در این باره تصریح می‌کند: وقتی سرمایه یک رسانه که اعتماد است به این سادگی از دست می‌رود، ضعف مدیریت حاکم بر این رسانه را نشان می‌دهد و متأسفانه با تغییر مدیریت در این سازمان هم نه تنها تغییری ایجاد نمی‌شود بلکه بدتر هم می‌شود.

وی انگیزه اصلی برخورد حذفی با برنامه‌های ملی را سلیقه سیاسی عنوان می‌کند و می‌گوید: یقینا جز سیاست و سلیقه سیاسی و جناحی هیچ چیز دیگری نیست که این اقدام را توجیه کند. وقتی یک رسانه‌ای باید منافع ملی را به عنوان رسانه ملی تأمین کند ولی برعکس آن عمل می‌کند، جز انگیزه سیاسی و جناحی چیزی نمی‌توان در آن دید.

درایتی تأکید می‌کند: ضعف‌های رسانه ملی در بخش‌های گوناگون بر عموم مردم روشن است و حاکمیت نگاه سیاسی و جناحی بر این سازمان، با تغییر مدیر آن نیز حل نشده است و نمی‌شود.

این فعال سیاسی معتقد است که افرادی مثل محمدجواد ظریف که پرونده سنگینی را در مجامع بین‌المللی به نفع جمهوری اسلامی رقم زدند، مورد احترام، حرمت و عزت مردم هستند.

درایتی نتیجه این عمل صداوسیما را کاهش اعتماد عمومی به آن می‌داند و تصریح می‌کند: همین باعث می‌شود رسانه‌هایی که خارج از ایران هستند برای مردم اعتبار پیدا کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۱۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
2
48
زنده باد ظریف به کوری چشم رسانه ی میلی
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
2
45
مهمترین مشوق مردم در روی آوردن به ماهواره و خبرگزاری های بیگانه عملکرد صدا و سیما است .
دیگر مردم آگاه میلی به رسانه میلی ندارند.
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
2
34
باید اسمش را گذاشت رسانه خیلی میلی
وحید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
1
2
با سلام
بنده بدون در نظر گرفتن اینکه نظرم در مورد تیم هسته ای و اتفاقات اخیر چیه، عقیده ام بر اینه که نه تنها رسانه ملی بلکه همه رسانه ها اولین و مهم ترین وظیفه ای که دارند اطلاع رسانی واقعی بدون غرایض حزبی و شخصی است که بعدا میشه به اون تحلیل های خودشون رو اضافه بکنن ولی واقیعیت اینه که اکثر رسانه ها بدون اینکه واقعیت رو بگن شروع می کنن به تفسیر و سمت و سو دادن به اصل موضوع به شکلی که خواست خودشون رو بگن و به اهداف خودشون برسن و بالطبع اعتماد کم میشه و شده.
داریوش فر
|
Italy
|
۲۰:۰۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
0
7
بگذارید صدا وسیما هر کاری دوست دارد بکند دریغ نکند مهم مردم هستند که از صمیم قلب می گوییم اقای ظریف دوستت داریم فکر می کنم همین کافی باشد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
8
0
به صدا و سیما می گویند رسانه ملی نه رسانه دولت آن هم در زمان تبلیغات انتخاباتی اگر اینطور بود که اسمش را می گذاشتند رسانه آفتاب آنوقت این سایت هم نیاز نبود باشد پس شما نان همین را می خورید که رسانه را رسانه ملی می گویند پس شاد باشید که شما هم هستید وگر نه شما هم بیکار بودید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
1
9
رسانه ناملی مایه شرمساری جمهوری اسلامی تاکی ادامه چنین شتابان باعث دلسردی مردم ایران
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۱
0
4
باعث تعجبه که همه دولتهای جهان بر صدا وسیمای مملکتشون مسلط هستند ورسانه های دولتی حرف ونظر دولت را بیان میکنند ولی مملکت ما برعکسه
نادر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۲
0
0
همه کاره صداوسیماست چه کسی است؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۰:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۳
0
0
البته فقط برای روحانی اینطوریه .یادمون نرفنه این رسانه مزخرف در اختیار احمدی نژاد بود
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین