آفتابنیوز : فاطمه راکعی در آیین گشایش انجمن اسلامی دانشجویان عدالت گرای دانشگاه رازی کرمانشاه که عصر امروز (24 بهمن) برگزار شد، با انتقاد از بداخلاقیهایی که در فضای سیاسی کشور خصوصا در آستانه انتخابات رواج مییابد، گفت: باید حرمتها و شئونات از سوی همه گروهها حفظ شود. همه گروهها حق انتقاد دارند، اما حق توهین و رفتار فراقانونی ندارند.
وی افزود: حتی می توان برای تغییر اصولی از قانون اساسی تلاش کرد اما تا زمانی که آن قانون تغییر نکرده نیاید آن را زیرپا گذاشت و فراتر از قانون عمل کرد.
این نماینده پیشین مجلس با انتقاد از برداشتهایی که از سخنان اخیرش در حسینیه جماران صورت گرفته، گفت: در حسینیه جماران در خصوص رد صلاحیتها گفتم که انتظار داریم شورای نگهبان به عنوان نهادی که جایگاه والایی دارد به این موضوع رسیدگی کند. آیا این اهانت و حرف بدی است؟ این یک انتظار از شورای نگهبان است.
راکعی افزود: ما اصلاح طلبان با کسی دشمنی نداریم و از طریق گفت و گو مسائل را مطرح می کنیم و به قانون پایبند هستیم.
وی به اتفاقات پس از انتخابات سال 1388 که مورد پرسش برخی دانشجویان بود نیز اشاره کرد و گفت: حجت الاسلام خاتمی در آخرین انتخاباتی که شرکت کرد حدود 24 میلیون رای داشت و تحلیل ما این بود که مهندس موسوی که به اصرار اصلاح طلبان وارد عرصه شده بود آن 24 میلیون رای به علاوه آراء انقلابیونی که مدیریت مهندس موسوی را دیده و آن را قبول داشتند را خواهد داشت و برای هیچ کدام از ما قابل قبول نبود که آراء مهندس موسوی 12 میلیون رای باشد، لذا فکر میکردیم این وسط باید مشکلی پیش آمده باشد.
راکعی در خصوص تحصن نمایندگان مجلس ششم و سئوال یکی از دانشجویان که آن حرکت را کاری خلاف قانون دانست نیز گفت: آن حرکت کجایش خلاف قانون بود. حرف زدن پشت تریبون، اعتراض، تحصن و استعفاء حق نماینده است. هر چند که پس از استعفاء هم نگذاشتیم کار مجلس روی زمین بماند.
به گزارش ایسنا، وی افزود: خود من هم جزو معدود نمایندگان مجلس ششم بودم که با وجود حضور در تحصن نمایندگان، برای مجلس هفتم تایید صلاحیت شدم و به دلایل شخصی به مجلس نرفتم. اگر این حرکت خلاف قانون و شرع بود، نباید تایید می شدم.
راکعی در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از عملکرد دولت احمدی نژاد، گفت: در آن هشت سال مشکلات زیادی در کشور ایجاد شد و لطمات زیادی به کشور وارد آمد که قابل دفاع نیست.
وی همچنین با بیان اینکه انجمن اسلامی از پرسابقهترین تشکلهای سیاسی در ایران است، گفت: تشکلهای دانشجویی باید احترام به عقاید مخالف را سرلوحه کار خود قرار داده و قانون را مبنای فعالیت خود قرار دهند.