آفتابنیوز : محمود واعظی در گفتوگو با ایسنا، درباره قطع بستههای تخفیفی اپراتورهای اول و دوم که در قالب خدمات ارتباطی این اپراتورها به مردم ارائه می شد با بیان اینکه خود اپراتورهای تقاضای قطع این خدمات را داشتند، اظهار کرد: شبکههای اپراتورهای تلفن همراه در جریان رقابت با یکدیگر در ارائه طرحهای تخفیفی با اختلالاتی مواجه شدند که در نهایت خودشان درخواست کردند که رگولاتوریهای وزارت ارتباطات این بستهها را کنترل کنند تا مردم با مشکل مواجه نشوند.
وی خاطرنشان کرد: با اینکه اپراتورهای طرحهای ترجیحی از نظر قیمت و کیفیت برای مردم ارائه کنند، موافق هستیم اما شرط ارائه این طرحها آن است که قابل اجرا باشند و مردم به زحمت نیفتند.
وزیر ارتباطات همچنین در مورد طرح فیلترینگ هوشمند این وزارتخانه با تأکید بر اینکه در این طرح فقط بحث امنیت حریم خصوصی افراد مورد توجه است، اظهار کرد: بسیاری از سایتها وجود دارند که به ارائه مطالب و مقالات مفیدی میپردازند اما در بخشهایی از آنها صفحات غیراخلاقی وجود دارند.
واعظی با تأکید بر اینکه اقدام درستی نیست که بخاطر اینکه 10 درصد از یک سایت غیراخلاقی است کل سایت بسته شود، ادامه داد: در حال حاضر در حال همکاری با مراکز دانشگاه هستیم که با طراحی طرحی به گونهای عمل شود که تنها بخشها و صفحات غیراخلاقی سایتها فیلتر شوند.
وی همچنین در مورد فیلترینگ شبکه اجتماعی تلگرام، گفت: خوشبختانه در اساس کار تلگرام و سیاستهای این شرکت اعلام شده که کانالهای غیراخلاقی جزو سیاستهایشان نیست. آنها همچنین اعلام کردهاند که حاضرند با همه کشورها در زمینه مسدود کردن این صفحات همکاری داشته باشند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد زمان اجرای فیلترینگ تلگرام، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح فیلترینگ هوشمند فیلترینگ هوشمند همه شبکههای اجتماعی و سایتها به صورت همزمان به اجرا درمیآید.
واعظی در پایان در مورد زمان اجرای طرح فیلترینگ هوشمند، اظهار کرد: اجرای این طرح بستگی به کار دانشگاهها در این مورد دارد و زمان خاصی برای این موضوع پیشبینی نشده است.