کد خبر: ۳۵۰۱۲۹
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷

سازگارنژاد: حضور مردم در انتخابات موجب شکل‌گیری مجلس معتدل و عقل‌گرا می‌شود

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: اصلاح‌طلبان با حداقل امکانات و نامزدهای خود در انتخابات حضور دارند و مردم را برای حضور پرشور در انتخابات تشویق می‌کنند و این عملکرد اصلاح‌طلبان بسیار ارزشمند است.
آفتاب‌‌نیوز : جلیل سازگارنژاد در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به رد صلاحیت نامزدهای اصلاح‌طلبان، اظهار کرد: با این وجود اصلاحات قهر نکرد و لیست خود را ارائه کرد. این حضور به معنای دلبستگی اصلاح‌طلبان به نظام، انقلاب و کشور است.

وی همچنین تصریح کرد: هدف اصلاح‌طلبان تشکیل مجلسی عقل‌گرا و معتدل است، بنابراین در لیست اصلاحات افراد معتقد و عاقل اصولگرا نیز دیده می‌شود و اصلاحات با آنها ائتلاف نکرده است. اصلاح‌طلبان معتقدند که درست است که آنها نامزد زیادی ندارند اما باید نمایندگانی به مجلس بروند که باتجربه، متخصص، معتدل و عاقل باشند و به همین دلیل مردم را هم برای حضور در انتخابات تشویق می‌کنند.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: همه مردم ایران طرفدار اصلاح امور و پیشرفت کشور هستند و خواسته اصلاحات هم همین است. این روزها اصلاح‌طلبان در میان مردم حضور دارند و اندک تردیدها برای حضور در انتخابات را با گفت‌وگو با مردم از بین برده‌اند و به مردم می‌گویند که انتخابات راه پیشرفت کشور و اصلاح امور است.

وی در ادامه با بیان این‌که «حضور پرشور و مشارکت حداکثری مردم موجب تشکیل مجلسی معتدل و عقلانی می‌شود» خاطرنشان کرد: حضور مردم موجب می‌شود افراد باتجربه، معتدل، دارای نگرش ملی و صلاحیت اخلاقی و عقل‌گرا به مجلس راه یابند و این‌چنین مجلس بعدی، مجلس قوی خواهد بود.

سازگارنژاد با اشاره به این‌که «در فقدان احزاب شناسنامه‌دار، منسجم و قوی، گروه‌های مرجع و تشکل‌های مردم نهاد باید چهره‌های ممتاز خود را به مردم معرفی کنند» گفت: اگر این شرایط فراهم شود و نهادهای مجری و ناظر انتخابات هم در چارچوب قانون عمل کنند، شاهد حضور مردم در انتخابات خواهیم بود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه تأکید کرد: گفت‌وگوی مستقیم و رودروی داوطلبان انتخابات با مردم و قانع کردن آنها برای حضور در انتخابات هم بسیار اهمیت دارد. داوطلبان باید مردم را قانع کنند که انتخابات تنها راه پیشرفت کشور است. رسانه‌ها و تشکل‌های سیاسی در تشویق مردم برای حضور در انتخابات نقش دارند، اما اگر به شعور مردم احترام گذاشته شود و مردم احساس کنند که نظر آنها مهم است و به رسمیت شمرده می‌شود، وارد صحنه می‌شوند. اگر به شعور مردم احترام گذاشته شود، شور انتخاباتی شکل می‌گیرد.

وی در پایان گفت: مشارکت حداکثری در انتخابات یک وظیفه است و همه دستگاه‌های حاکمیت، دولتی و تشکل‌های مدنی و احزاب باید نقش خود را در این زمینه ایفا کنند و از اقداماتی که موجب دلسرد شدن مردم می‌شود خودداری کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین