کد خبر: ۳۵۰۷۶۱
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۰

چطور صبح زود از خواب بیدار شویم؟

زود بیدار شدن، مزایای بی شماری دارد و هنگامیکه آن را تجربه کنید شما را شگفت‌زده می‌کند. بیدار شدن زودتر از زمانی که معمولا بیدار می‌شوید، زمان اضافی که همیشه آرزویش را داشتید در اختیارتان قرار می‌دهد.
آفتاب‌‌نیوز : سلامت نیوز:  ضرب المثل "زود خوابیدن و زود بیدار شدن یک مرد سالم را ثروتمند و عاقل می‌کند” از بن فرانکلین، هنوز هم برای انگیزه دادن به افرادی که عاشق خواب هستند و برای مدت طولانی در تخت می‌مانند، به کار می‌رود.

زود بیدار شدن، مزایای بی شماری دارد و هنگامیکه آن را تجربه کنید شما را شگفت‌زده می‌کند. بیدار شدن زودتر از زمانی که معمولا بیدار می‌شوید، زمان اضافی که همیشه آرزویش را داشتید در اختیارتان قرار می‌دهد.
 
شما می‌توانید از این زمان برای کامل کردن تمام کارهایی که فقط رویای انجام‌شان را می‌دیدید، استفاده کنید. تنها چیزی که احتمالا مانع می‌شود که با زود بیدار شدن از خواب یک شروع عالی داشته باشید، عادات خوابیدن‌تان است که آن‌ها را در طول سال‌ها ساخته‌اید. شاید در گذشته سعی کرده باشید که این عادات را معکوس کنید اما ناامید شده‌اید. دلیلش این است که بدون رویکرد درست، شکستن عادات خواب شما کار واقعا دشواری است. اگر می‌خواهید چند نکته زیرکانه یاد بگیرید که به شما کمک خواهند کرد هر روز صبح زود ازخواب بیدار شوید، مطالب زیر را بخوانید.
 
یک دلیل خوب داشته باشید
 
این یکی از مؤثرترین راهنمایی‌ها برای زود بیدار شدن در هر صبح است. به جای آن‌که فقط ساعت را برای زود بیدار شدن روی زنگ بگذارید، با فکر کردن به یک دلیل خوب بخوابید برای زود بیدار شدن ،به خواب بروید. اگر یک دلیل محکم برای بیدار شدن داشته باشید، ذهن شما به طور خودکار یاد می‌گیرد که زود بیدار شود تا آن را به انجام برساند.
 
هنگامی که خواب آلود هستید به رختخواب بروید
 
بسیاری از مردم معتقدند که کلید صبح زود بیدار شدن از خواب این است که هر شب در یک زمان خاص به رختخواب بروند. با اینحال این مسئله در مورد همه افراد صادق نیست و بعضی‌ها حتی بعد از امتحان کردن این ترفند متوجه می‌شوند که تا اواخر صبح در حال خروپف کردن هستند. هر روز با روز دیگر متفاوت است و شما را در معرض وقایع مختلفی قرار می‌دهد که سطوح استرس مختلفی بر بدن وارد می‌سازند. بنابراین تلاش کردن برای اینکه هر روز صرف‌نظر از کارهای آن روزتان در یک ساعت مشخص به رختخواب بروید، به این معناست که همیشه به قدری خسته نخواهید بود که در همان لحظه‌ای که به رختخواب می‌روید، خواب‌تان بگیرد.
 
زودتر به رختخواب بروید

 
هر چند نکته قبلی در مورد ضرورت رفتن به رختخواب در هنگامیکه خسته‌اید بحث می‌کند، اما درحین حال مهم است که زود به رختخواب بروید. مطمئن شوید که زود به رختخواب می‌روید و تا بعد از نیمه شب بیدار نمی‌مانید. هر چه زودتر به رختخواب بروید، در هنگامی که از خواب بیدار می‌شوید با نشاط‌تر خواهید بود. برای اینکه بدن‌تان در روز بعد با نشاط و پر انرژی باشد، ضروری است که به مقدار مورد نیاز بخوابید.
 
به طور مؤثرتری بخوابید
 
خوب خوابیدن لزوما با ساعات خواب طولانی مرتبط نیست. گاهی اوقات ممکن است شما حتی پس از یک خواب خوب ۶ تا ۸ ساعته نیز احساس خستگی و خواب آلودگی کنید و بعضی اوقات هم ممکن است فقط پس از چند ساعت خواب، هوشیار، پر انرژی و بشاش شوید. این کیفیت خواب شماست که حال صبح روز بعد شما را تعیین می‌کند، نه مدت زمان خواب.
 
از دو هشدار ساعت استفاده کنید

 
یک راه آسان که به وسیله‌ی آن می‌توانید در بیرون آمدن از رختخواب موفق شوید، تنظیم کردن دو هشدار است. زنگ (هشدار) اول را به عنوان زنگ چرت‌تان تنظیم کنید و هشدار دوم را چند دقیقه بعد بگذارید. تنظیم کردن دو هشدار به شما زمان می‌دهد تا حواس‌تان را دوباره جمع کنید و در نهایت، به طور کامل از خواب بیدار شوید تا زنگ دوم را خاموش نمایید.
 
برای خواب‌تان یک برنامه ایجاد کرده و آن را دنبال کنید
 
ذهن انسان به برنامه‌ها به خوبی پاسخ می‌دهد و خیلی زود آن‌ها را به عادت تبدیل می‌کند. یک برنامه‌ی خوب برای آماده کردن بدن و ذهن‌تان برای خواب این است که تمام کارهایتان را در اسرع وقت تمام کنید و سپس با یک دوش آب گرم یا خواندن کتاب، خودتان را ریلکس کنید. سعی کنید این کار را چند روز پشت سر هم انجام دهید. به زودی متوجه خواهید شد که بعد از ورق زدن تنها چند برگ کتاب، خواب‌تان گرفته است.
 
شاید در گذشته برای زود بیدار شدن از خواب واقعا تلاش کرده باشید، اما زود بیدار شدن هنوز هم برایتان کار دشواری به نظر برسد. دنبال کردن تکنیک‌های ذکر شده در بالا به شما کمک خواهد کرد که زود از خواب بیدار شوید و از شر عادت خوابیدن بد که درتمام این سال‌ها گرفتارشان بودید، خلاص شوید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین