کد خبر: ۳۵۱۴۸۵
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۲

آشنا: مخاطب رهبرانقلاب دربحث"دوقطبی مجلس دولتی و ضددولتی"مخالفان دولت هستند

مشاور فرهنگی رئیس جمهوری با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب درباره دوقطبی مجلس دولتی و ضددولتی گفت: این کلام رهبری نظام هشداری جدی به فهرست‌سازان ضد دولت است که باید در رفتار انتخاباتی خود و در صورت راهیابی احتمالی به مجلس، در رفتار پارلمانی خویش بازنگری کنند.
آفتاب‌‌نیوز :
حسام‌الدین آشنا در گفت‌وگو با ایرنا درباره بیانات روز گذشته حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی افزود: دولت منتخب مردم، مورد تأیید و حمایت رهبر معظم انقلاب است و آنها حق ندارند با تبلیغاتی مبتنی بر ضدیت با دولت وارد کارزار انتخابات شوند.

وی در پاسخ به سؤالی درباره منظور نظر رهبر معظم انقلاب از هشدار درباره معنای عبارات میانه‌روی و تندروی اظهار داشت: «برای درک بهتر معنای سخن رهبر معظم انقلاب باید بسیار دقیق بود. اولاً ایشان در مقام پاسخگویی به تفسیر برخی غربی‌ها از واژه تندرو هستند. ثانیاً ایشان فرموده‌اند «...بدخواهان این تعبیر را به کار بردند و منظور آنها از تندرو کسانی است که نسبت به انقلاب اسلامی و تفکر و اصول امام پایبندتر و مصمم‌تر هستند و مقصود آنها از میانه‌رو کسانی هستند که در مقابل بیگانگان، تسلیم و سازش‌پذیرتر هستند.» اگر به تعبیر وندی شرمن درباره آقای دکتر روحانی توجه کنیم، بسیاری از مسائل روشن می‌شود. او اواسط بهمن ماه امسال به صراحت گفته بود «در ایران تندرو هست و تندروی تندرو. روحانی میانه‌رو نیست، او یک تندرو است.» وی در ادامه هم تیم مذاکره کنندگان ایرانی را «مذاکره کنندگانی سرسخت، باهوش و قانونمند» خوانده بود.»

آشنا افزود: «شرمن وقتی رئیس جمهوری ایران را تندرو می‌خواند، ناخودآگاه همان معنایی را بیان می‌کند که رهبر معظم انقلاب مد نظر دارند، یعنی حسن روحانی هم به اصول امام و انقلاب پایبند و مصمم است و هم در مقابل بیگانه سر تسلیم و سازش فرود نمی‌آورد.

رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند «کسانی که در بیرون مرزها تعبیر تندرو را به کار می‌برند، مقصودشان جریان وفادار به انقلاب و حزب‌اللهی‌ها است.» در این چارچوب وندی شرمن هم آقای دکتر روحانی را تندرو می‌خواند و خالص حرفش این است که حسن روحانی وفادار به انقلاب است.»

وی در ادامه اظهار داشت: «دقت در کلام رهبری نشان می‌دهد ایشان نسبت به تکرار عباراتی که خارجی‌ها به کار می‌برند، بدون توجه به معنای این واژه‌ها در گفتمان آنها، هشدار می‌دهند. واژه‌های تندرو و میانه‌رو در آن گفتمان معنای خاصی دارد. رهبر معظم انقلاب هشدار می‌دهند که واژه میانه‌رو هم به معنای مد نظر آنها به کار گرفته نشود. شورای محترم نگهبان هم قاعدتاً تمام تلاش خود را به کار برده است تا میانه‌روها- یعنی کسانی که وفادار به انقلاب، ارزش‌ها و منافع ملی ایران نباشند و از وابستگی به خارجی حمایت کنند- در بین جریانات و کسانی که تأیید صلاحیت شده‌اند حضور نداشته باشند همه این گروه‌ها در اصول و پایبندی به اسلام و منافع ملی ایران، تندرو هستند. میان اعتدال که رهبر معظم انقلاب آن را همان اسلام معرفی کرده‌اند و ویژگی‌های آن را مقابله شدید با کفار و مهربانی با یکدیگر، یعنی امر به معروف و نهی از منکر برشمرده‌اند و میانه‌روی به معنای مصطلح غربی تفاوت از زمین تا آسمان است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین