آفتابنیوز : روزنامه «رسالت» نوشته است: با آنکه مردم از شرایط اقتصادی کشور رضایت نداشتند و برجام نیز با عهدشکنیهای مکرر آمریکا در هالهای از ابهام قرار گرفته و هنوز در صحنه اقتصاد اثر محسوسی از آن ظاهر نشده و به طور طبیعی باید مردمی که با انتخابات قبلی هنوز به نتایج مورد انتظار نرسیده دلسرد شده باشند، ولی آنها به دعوت رهبر خود پاسخ مثبت داده و در سراسر کشور در سطحی بسیار گسترده پای صندوقهای رأی آمده و بار دیگر چهره زیبای مردمسالاری دینی را به نمایش گذاشتند.
این روز را باید روز عید ملی، جشن مردمی و پیروزی اسلامی و انقلابی ملت ایران دانست و به همه تبریک گفت. حضور چشمگیر و پرهیجان مردم در انتخابات، امنیت و آرامش بی نظیرانتخابات در اقصی نقاط سرزمین بزرگی که از همه طرف در تهدید تروریستهای آمریکایی داعش است، بیشترین میزان قانونگرایی نسبت به انتخابات قبل و کمترین حجم تخلفات انتخاباتی نسبت به انتخابات قبلی را باید به همه تبریک گفت. ملت ایران تصویری بسیار متمدنانه، بزرگوارانه و زیبا از انتخابات خود به جهان عرضه کرد و نشان داد که شایسته عزت، اقتدار و محبوبیت جهانی است.
انتخابات روز جمعه مردم ایران و بازتاب جهانی آن بسیاری از تهمتها، سیاهنماییها و لجنپراکنیهای رسانههای بیگانه و شعبههای داخلی آنها را به یکباره شست و تصویر زیبای نظام اسلامی را که در غبار تهمتهای ناجوانمردانه از نظرها دور مانده بود، بار دیگر برای جهانیان آشکار و درخشان کرد. زمانی که اسلام آمریکایی در چهره داعش سیاه، نفرت جهانیان را برانگیخته، اسلام ناب محمدی (ص) و اسلام امام خمینی (ره) با بینظیرترین انتخابات مردمی، آزادیخواهان و مسلمانان جهان را به این الگوی زیبا جلب کرد. برای معرفی اسلام و انقلاب اسلامی و برای گسترش الگوی جمهوری اسلامی در عصر سکولاریسم، چه تبلیغی از انتخابات ایران مؤثرتر و چه بیانی از این حماسه ملت گویاتر و بلیغتر است؟! کدام دموکراسی غربی میتواند ادعا کند سرمایهداران و رسانههای سرمایهداران نقش تعیینکننده در انتخابات ندارد و مردم نقش تعیینکننده دارند؟
همه مراقب باشیم و تجربههای تلخ گذشته را مد نظر قرار دهیم و اجازه ندهیم در مرحله پایانی این حماسه افتخارآمیز و پرشکوه که مرحله شمارش نهایی آرا و اعلان نتایج است، کسی از روی عصبانیت، کام مردم را تلخ کند و دعوا و اختلاف پدید آورد. همه باید بپذیریم که مسابقه سیاسی و رقابت انتخاباتی تمام شده و حالا نوبت رفاقت و اتحاد برای خدمت و ساختن است. کسی که در صحنه رقابت انتخابات هیجانزده شده و نمیتواند هیجان خود را کنترل کند و همچنان به فضای رقابت انتخاباتی دامن میزند، حقیقتاً کودکی است در چهره بزرگسال که کودکانه فکر میکند و کودکانه رفتار میکند و قادر به کنترل و مدیریت خود نیست. وقتی انتخابات تمام میشود، شخصیت، فرهنگ و مدنیت کاندیداها و هواداران را بهتر و روشنتر از هر زمان دیگری می توان مشاهده کرد. آنها که هنگام پیروزی نه تنها مغرور نمیشوند و به رقیب شکست خورده لگد نمیزنند، بلکه از او قدردانی کرده و دست او را میفشارند، شخصیت والای خود را بهنمایش میگذارند.
آنها هم که هنگام شکست بلافاصله شکست را پذیرفته و به پیروز انتخابات تبریک گفته و با کنترل احساسات، زمین و زمان را محکوم و مقصر نمیکنند، شخصیت زیبایی از خود در حافظه مردم به جا خواهند گذاشت.
بعضیها این ظرفیت روحی را ندارند که پس از اتمام انتخابات پرونده آن را در قلب و ذهن خود ببندند. آنها کشمکشهای طبیعی مرحله رقابت انتخاباتی را که معمولا توأم با کدورتهایی است، نمیتوانند متوقف کنند و میل دارند دعوا را تا انتخابات بعد تداوم بخشند. اینها از هر جناحی باشند، انسانهای کمجنبه و کمظرفیتی هستند. پیروز انتخابات باید فرهنگ پیروزی را بداند و مراعات کند و شکست خورده هم باید فرهنگ شکست را بداند و مراعات کند تا تصویر ملت در چشم مردم دنیا تصویری متمدنانه و زیبا باشد. در مرحله پایان رقابت، باید بر روی رفاقت سرمایه گذاری کرد و زمینه را برای انسجام و خدمت بیشتر به ملت فراهم کرد. تردیدی نیست که این خط کشیها و نامگذاری های خصومت آفرین سیاسی که در بین ملت ترویج کرده و عدهای را تندرو و افراطی و عدهای را کند رو و محافظه کار نامیدهاند، همه، ساخته دست دشمن و عوامل دشمن است.
تردیدی نیست که اصولگراهای حقیقی همه اصلاحطلب و هماهنگ با رهبریاند و اصلاحطلبهای حقیقی، همه اصولگرا و متدین و در خط ولایتاند و باید به کمک یکدیگر کشور خود را در این دریای توطئهها و حوادث، پیش ببرند. پرونده رقابتهای انتخاباتی و پرونده کدورتهای انتخاباتی را باید بست و مشغول کار و خدمت شد. کارهای انجام نشده بسیاربزرگی بر زمین مانده که اگر عزمی برای انجامش باشد فرصتی برای تداوم دعواهای انتخاباتی باقی نمیگذارد. بزرگترین کار بر زمین مانده، اقتصاد مقاومتی است که نسخه شفابخش اقتصاد ما و کشور ما و معیشت ما است، مرحله اجرایی اقتصاد مقاومتی، همچنان بر زمین مانده و رشد وتوسعه و رونق اقتصادی ما را به تأخیر انداخته است.
همه باید اختلافات را کنار بگذارند تا ظرف چهار سال آینده، اقتصاد مقاومتی از مرحله سخنرانی به مرحله برنامه و قانون و اجرا برسد. این شایستهترین خدمت و درخشانترین اقدامی است که مجلس جدید میتواند در کارنامه خود به ثبت برساند. مردم شریف و بزرگوار ایران به دعوت رهبر خود لبیک گفتند و در انتخابات حماسه آفریدند، حالا نوبت نمایندگان منتخب مردم است که با تمرکز بر راهبرد اقتصاد مقاومتی و محقق کردن آن حماسه بیافرینند.
آنها میتوانند با محقق کردن اقتصاد مقاومتی، رکود را به رونق، واردات را به صادرات، مصرف را به تولید و وابستگی را به استقلال بدل کنند، خامفروشی را به فروش محصولات نهایی، ایجاد اشتغال برای جوانان آمریکا و اروپا را تبدیل به ایجاد اشتغال برای جوانان ایران و تکیه به قدرتهای جهانی را تبدیل به تکیه بر منابع داخلی، سرمایه داخلی، دانشمندان داخلی و جوانان داخلی کنند تا سرنوشت ما در دست خود ما قرار گیرد و بار دیگر اسیر قدرتهای استعماری نشویم. مردم خوب ما این استحقاق را دارند که رونق و شکوفایی اقتصاد خود را و چرخش چرخ تولید داخلی و کارخانههای داخلی را به چشم ببینند. اگر مجلس دهم نام خود را مجلس اقتصاد مقاومتی بگذارد و اقتصاد مقاومتی را به نتیجه برساند، نامش در تاریخ مجالس کشور ما به بزرگی و افتخار خواهد ماند. باید در این دوره، به هر قیمتی هست این وعده بزرگ بر زمین مانده، محقق شود.
شکی نیست این کار بزرگ نیاز به عزم، اراده و تلاش سنگین نمایندگان دوره دهم دارد. فرهنگ اشرافیت و فساد اقتصادی، آفت اقتصاد و آفت اقتصاد مقاومتی و آفت فرهنگ و انسانیت ما است، فرهنگ اشرافیت، و باندهای ثروت و قدرت، نقطه امید دشمنان ما هستند، مجلس باید بدون ملاحظه این و آن، فرهنگ اشرافیت را از صحنه حکومت و نظام اسلامی براندازد. چه خوب است که نمایندگان محترمی که به مجلس راه مییابند دست به دست یکدیگر دهند و تا پایان دوره نمایندگی، فراکسیون خود را در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی و مبارزه با اشرافیت وفساد اقتصادی رهبری و مدیریت کنند. دست رد بر سینه بیگانه زنند و زندگی ساده و مردمی خود را بر زندگی اشرافی ترجیح دهند. تنها در این صورت است که چهار سال بعد، در مقابل موکلین خود، در برابر مردم و رهبر مردم و خدای مردم، سربلند و رو سفید خواهند بود.