کد خبر: ۱۰۰۲۲۸۷
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷

شش نکته برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی

دیمتری یارانوف، پزشک متخصص قلب،‌ ضروری‌ترین کارهایی که باید برای پرهیز از بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس انجام دهیم را برشمرده است.
شش نکته برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی
آفتاب‌‌نیوز :

یکی از پزشکان متخصص قلب به نام «دیمتری یارانوف» از مرکز پزشکی ممفیس، پس از سال‌ها تجربه در امر درمان بیماری‌های قلبی، شش عامل مهم را برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی ارائه می‌دهد و معتقد است اگر مردم به این نکات مهم توجه کنند، می‌توانند مراقب سلامت قلب‌شان باشند.

این شش عامل مهم عبارت‌اند از:

۱. خواب کافی

دکتر یارانوف تاکید کرد خواب کمتر از ۶ ساعت در شب، خطر ابتلا به نارسایی‌های قلبی، سکته مغزی و مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد. کمبود خواب موجب افزایش فشار خون، التهاب و تولید هورمون استرس (کورتیزول) و درنتیجه ابتلا به بیماری‌های قلبی می‌شود.

۲. آلودگی هوا

بنابه گفته دکتر یارانوف، استنشاق هوای آلوده باعث سفتی و تجمع پلاک در شریان‌های بدن می‌شود که این وضعیت به‌نوبه خود احتمال ابتلا به حملات قلبی را بالا می‌برد.

۳. استرس

استرس مزمن، هورمون کورتیزول و درنتیجه فشار خون و التهاب را افزایش می‌دهد. بررسی‌ها نشان داده که افراد مبتلا به استرس دایمی و مزمن، بیش از دیگران در معرض فشار خون بالا و درنتیجه سکته‌های قلبی و مغزی قرار دارند.

۴. بیماری‌های دندان و دهان

بیماری‌های لثوی موجب افزایش التهاب در بدن می‌شوند و خطر ابتلا به حمله قلبی افزایش می‌یابد. مطالعات نشان داده، باکتری‌هایی مانند P. gingivalis که در دهان وجود دارند، موجب التهاب و تجمع چربی در عروق کرونری و درنهایت بیماری‌های قلبی می‌شود.

۵. بیابان‌های غذایی

زندگی در مناطق محروم از دسترسی به غذای سالم که به آن اصطلاحا، «بیابان‌های غذایی» گفته می‌شود، افراد را در معرض انواع بیماری‌ها، به‌ویژه بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس قرار می‌دهد. در این مناطق دسترسی به مواد غذایی سالم، همچون میوه‌ها و سبزیجات تازه و دیگر مواد خوراکی سالم سخت است.

۶. بیماری‌های روده‌ای

بنابه گفته دکتر یارانوف، بیماری‌های روده‌ای تاثیر منفی زیادی روی فشار و چربی خون دارند. هر تغییر منفی در باکتری‌های مفید روده، خطر ابتلا به فشار خون و درنتیجه سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. برای حفظ سلامت روده، باید از غذا‌های سرشار از فیبر و پروبیوتیک‌هایی مانند ماست، میسو یا کلم ترش مصرف کرد.

توجه به این ۶ نکته مهم که دکتر یارانوف در شبکه‌های اجتماعی با مخاطبان در میان گذاشته است کمک می‌کند تا حد زیادی از ابتلا به بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس رها شویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین