کد خبر: ۳۶۹۰۴۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۶
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی:

تمام تلاش برای پیوند دوباره زوجینی که طلاق گرفته‌اند، صورت بگیرد

حجت الاسلام قریشی با اشاره به اینکه هیچ چیزی مبغوض‌تر از طلاق و جدایی زن و شوهر در دنیا وجود ندارد، گفت: هر کس ازدواج کند نصف دین خود را احراز کرده است، این در حالی است که اکثر اهل جهنم از افراد مجرد هستند.
آفتاب‌‌نیوز :
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی گفت: نباید بگذاریم طلاق در آذربایجان غربی اتفاق بیفتد.

حجت الاسلام سید مهدی قریشی در همایش ملی آسیب شناسی طلاق در ارومیه گفت: طلاق و از هم پاشیدن خانواده از منفورترین مباحث در نزد خداست و طلاق مگر در صورت ضرورت نباید اتفاق بیافتد.

امام جمعه ارومیه بر ضرورت پیوند دوباره افراد مطلقه با یکدیگر در جامعه تاکید کرد و گفت: متاسفانه آمار طلاق با دلایل بسیار مختلف در حال رشد است باید تمام تلاش لازم برای پیوند دوباره زوجینی که اقدام به طلاق کردند توسط اطرافیان آنان صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه در جامعه اسلامی نباید طلاق ترویج یابد و در اسلام مبغوض ترین حلال طلاق است اظهار کرد: بنا بر فرمایش امام صادق(ع) هیچ چیزی مبغوض‌تر از طلاق و جدایی زن و شوهر در دنیا وجود ندارد.

امام جمعه ارومیه گفت: ضرورت دارد در جامعه اسلامی به مساله ازدواج توجه بیشتری داشته باشیم و تمام موجبات لازم را برای جلوگیری از طلاق در جامعه انجام دهیم.

وی با بیان اینکه پرداختن به موضوع و آسیب‌های اجتماعی طلاق ضرورتی است که همه باید نسبت به آن احساس مسئولیت کنیم افزود: در اغلب روایات مسلمانان نسبت به طلاق هشدار داده شده‌اند از این‌رو امروز و با افزایش آمار طلاق ما نیز نسبت به آن مسئولیت باید داشته و در حد توان خود باید در کاهش آمار طلاق بکوشیم.

حجت الاسلام قریشی با اشاره به اینکه ازدواج امر مقدسی است که نسبت به آن در قرآن و سنت تاکید فراوان شده است افزود: بنا بر حدیثی از پیامبر اکرم (ص) هر کس ازدواج کند نصف دین خود را احراز کرده است، این در حالی است که اکثر اهل جهنم از افراد مجرد هستند.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: ازدواج نه تنها کاری محبوب و مقدس است بلکه برای جوانان آرامش و اسایش فراهم کرده و سبب حفظ دین و ایجاد مودت و رحمت می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
امير
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۳۹۵/۰۲/۳۱
0
12
فرمايشات جناب آقاي قريشي كاملا صحيح و درست است اما من به عنوان يك مجرد 34 ساله كه داراي مدرك دكتري هستم و تاكنون بيكار بايد عرض كنم ازدواج حداقل هايي لازم دارد كه بعنوان مثال اينجانب حتي واجد آنها نيز نيستم. آيا مني كه با سن 34 سال و مدرك دكتري و كلي آثار پژوهشي و علمي هنوز چشمم به دستان خانواده است و از لحاظ مالي زير صفر هستم چگونه ميتوانم ازدواج كنم؟در اطرافيان خودم بسيار ديده ام كه ازدواج بدون دارا بودن حداقل پشتوانه هاي مالي به طلاق انجاميده است. حال بدون در نظر گرفتن اين عوامل ازدواج كنم كه مدتي بعد سراغ طلاق بروم؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین