بر اساس این مطالعه 55.6 درصد از کل کشورهای جهان نرم افزار واتس اپ را استفاده میکنند و نرم افزار پیام رسان فیسبوک با فاصله زیاد در مکان دوم قرار دارد. هژمونی نرم افزار پیام رسان چینی با نگاهی به این نقشه که استفاده از نرم افزارها را با استفاده از رنگ های مختلف نشان داده است، مشخص میشود:
کشورهایی مانند برزیل، روسیه، هند، مکزیک و بسیاری از کشورهای جنوب آفریقا، اروپا، آسیا و آفریقایی از نرم افزار واتس اپ استفاده میکنند. در 109 کشور مورد مطالعه این نرم افزار برترین نرم افزار مورد استفاده بوده است و نرم افزار پیام رسان فیسبوک تنها در 49 کشور ارجحیت دارد. این نرم افزار در کشورهای استرالیا، کانادا و ایالات متحده بیش از همه مورد استفاده قرار میگیرد.
سومین نرم افزار برتر در این مطالعه نرم افزار وایبر است که بیش از همه در کشورهای شرق اروپا نظیر بلاروس، مولداوی و اوکراین مورد استفاده است و البته برخی کشورهای آسیا نظیر سریلانکا و عراق و لیبی نیز از نرم افزار وایبر استفاده میکنند.
در ژاپن بدون هیچ تعجبی نرم افزار لاین محبوب ترین پیام رسان است و مردم ژاپن به شکل متوسط روزانه 40 دقیقه از این ابزار استفاده میکنند. نرم افزار Wechat همچنان یکی از محبوب ترین نرم افزارهای پیام رسان در چین است و با توجه به جمعیت بالای این کشور، این نرم افزار به تنهایی کاربرانی برابر با همه نرم افزارهای فهرست شده در این مطالعه را دارد.
از دیگر نرم افزارهای مورد توجه در این مطالعه نرم افزار تلگرام است که به ویژه در ایران مورد استفاده قرار دارد و همچنین نرم افزارهای Kakao Talk (کره جنوبی) Imo (کوبا) Zalo (ویتنام) ChatOn (اریتره) و BBM (اندونزی) است. در واقع در اندونزی بیش از 87 درصد از کاربران از نرم افزار پیام رسان بلکبری یعنی BBM استفاده میکنند.
منبع: آی تابناک