کد خبر: ۳۷۴۹۰۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۹

پرونده پرداخت‌های نجومی روی میز دیوان محاسبات

دادستان دیوان محاسبات گفت: بررسی پرونده پرداخت حقوق‌های کلان غیرمتعارف را از سال 1393 آغاز کردیم و تخلف در برخی پرونده‌ها محرز و به تعقیب متخلفان منجر شده است.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، فیاض شجاعی در مصاحبه با «خبرگزاری صداوسیما» گفت: برای بررسی این پرونده، سه روز قبل به یکی از دادیاران در این‌باره ماموریت دادم تا موضوع را با استناد به ماده 21 قانون دیوان محاسبات کشور پیگیری و حداکثر تا 10 روز گزارش کند.

فیاض شجاعی افزود: بر اساس اطلاعات دریافتی تاکنون مشخص شده که حداکثر پرداختی‌ها در این پرونده، 170 میلیون تومان و به پزشکان خاص و در قالب کارانه بوده است.

وی گفت: در بررسی این پرونده مشخص می‌شود که کدام پرداخت‌ها مبنای قانونی ندارد که تخلف است و باید از افراد بازپس گرفته شود. همچنین مشخص می‌شود که برخی پرداخت‌ها مبنای قانونی دارد اما نامتعارف است.

شجاعی تاکید کرد: برای جلوگیری از پرداخت‌های نامتعارف باید با اصلاح قوانین در مجلس شورای اسلامی، سقف پرداخت‌ها مشخص و منفذهای سوءاستفاده از قانون بسته شود.

وی همچنین گفت: بر اساس اطلاعاتی که از بررسی پرونده پرداخت‌ها در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کسب کرده‌ایم، پرداخت‌ها با عنوان کارانه و دیگر مزایا به پزشکان خاص پرداخت شده که گرچه قانونی است اما متعارف نیست و باید با اصلاح قانون، سقفی برای آن تعیین شود.

شجاعی افزود: البته این کارانه و مزایا متناسب با میزان کار برخی پزشکان مانند برخی جراحان قلب و عروق پرداخت شده است وگرنه برخی پزشکان دریافتی بسیار کمتری دارند.

دادستان دیوان محاسبات در ادامه گفت: ما بررسی پرداخت‌ها را از سال 93 آغاز کرده‌ایم و برخلاف برخی تصورات این‌گونه نیست که در پی رسانه‌ای شدن این موضوع، درصدد رسیدگی برآمده باشیم. برخی پرونده‌هایی که تاکنون بررسی کرده‌ایم و مبنای قانونی نداشته به تعقیب پرداخت‌کننده و دریافت‌کننده آن منجر شده است.

وی افزود: دیوان محاسبات کشور با استناد به ماده 21 قانون این دیوان به یکی از دادیاران مأموریت داده است تا پرداخت‌های ده‌ها میلیون تومانی در بانک‌ها، بیمه‌ها و شرکت‌های دولتی، سازمان اموال تملیکی، سازمان امور مالیاتی، شرکت نفت و شرکت‌های تابعه بررسی شود.

شجاعی اضافه کرد: همچنین به پرداخت‌ها در بانک‌ها، شرکت‌ها و بیمه‌هایی که طبق مقررات، دولتی محسوب نمی‌شوند اما بخش قابل توجهی از سهامشان متعلق به دولت، نهادهای عمومی و سهام عدالت است رسیدگی می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز و در پاسخ به انتقاد یکی از نمایندگان از پرداخت‌های نجومی در برخی دستگاه‌ها اعلام کرد: گزارش دیوان محاسبات در این‌باره اوایل هفته آینده به مجلس ارائه می‌شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۱۸
0
0
سلام بنام خدا نظر من این است که زحمت را ما کشیدم حالا اینها خوب می خورن من جانباز دوتا تر کش تو سرم یک تو پایم هست ولی 900000 نهصدهزار تومان مستمر میگیرم خودم هیچ کاری ندارم حالا شما بگین من چکار کنم هر ماه من باید نهصدهشتاد شش هزار تومان قسط پرداخت وام مسکن وام ازدواج و وام صندوق شاهد هر ماه من باید یک بار برم دکتر مغز اعصاب صد شصت هزار تومان ویزیت بپردازم حالا شما حساب کنین من چی کار کنم حالا شش ماه است من برای خانواده ام گوشت و برنج نتوانستم بخرم حالا شما حساب کنین من چی کار کنم
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین