معاون فرهنگي بنياد فارابي و مشاور معاون امور سينمايي، خاطرنشان كرد: بررسي آثار جشنواره بيست و چهارم فيلم فجر نشان داد كه ازنظر كيفي سينماي ايران رو به پيشرفت است و در حوزه سينما به نوعي بلوغ حرفهاي رسيدهايم.
"مجيد رضا بالا" منحني كيفي سينماي ايران را منحني صعودي و مرحلهاي برشمرد و ادامه داد: فيلمهاي ارايه شده، از نظر كيفيت فني، كارگرداني و مسائل هنري نزديك به هم بودند كه اين مساله، كار انتخاب آثار جشنواره را مشكل كرد.
وي مهمترين دغدغه هيات انتخاب را ايجاد فرصت مناسب براي نمايش آثار شايسته و قابل تامل، در جشنواره فيلم فجر عنوان كرد و ادامه داد: هر چند در اينگونه انتخابها سلايق هم وارد ميشود.
عضو هيات انتخاب بخش سينماي ايران بيست و چهارمين جشنواره ي فيلم فجربرخورد فيلمسازان با موضوعات اجتماعي را برخوردي حرفهاي عنوان كرد و افزود : به نظر من اين نگاه، فيلمسازان را از توجه عميق و شناخت لايههاي مختلف موضوعي باز داشته است، در واقع نگاه عميق، پخته و ناشي ازدرك استعلايي درآثار سينمايي امسال ديده ميشود.
"مجيد رضا بالا"خاطرنشان كرد: به نظر مي رسد با توجه به حرفهاي بودن ساختار و داستان فيلمهاي شركتكننده در جشنواره، اين فيلمها بتوانند با مخاطبان ارتباط برقراركرده و باعث رونق اقتصادي سينماي كشور در سال آينده باشند.