آفتابنیوز : محمدحسین بازگیر گفت: در سطح شهر تهران طبق قانون « حفظ و توسعه فضاهای سبز شهری» شهرداری و سازمان بوستانها و فضای سبز تمام درختان شهر را شناسنامه دار کرده و اطلاعات دقیقی از آنها در اختیار دستگاهها و سازمانهای مختلف قرار میدهند، افزود: این سازمان با توجه به شرایط گونههای گیاهی تصمیم به کاشت یا عدم کاشت آنها میگیرد.
وی ادامه داد: مسئولیت حفظ و نگهداری گونههای گیاهی و فضای سبز برعهده شهرداری است و اگر بخواهند این گونههای گیاهی را تغییر کاربری دهند یا برای هرس و قطع کردن آنها تصمیمگیری کنند باید با موافقت کمیسیون ماده 7 که متولی بخشهای مختلف شهرداری و نماینده مردم است، صورت گیرد.
بازگیر با اشاره به اینکه برای کاشت درختان باید به عواملی مانند وضعیت زیستی گونه، مقاومتش در برابر عامل محیطی و نیاز این پوشش گیاهی به آب و نور و نوع خاک توجه شود، گفت: مطالعاتی در این زمینه در مناطق مختلف تهران صورت گرفته و درختانی مانند چنار، توت، بید معمولی،بید مجنون، اقاقیا، ارغوان و عرعر کاشته شده است.
به گزارش ایسنا، وی تاکید کرد: در این زمینه باید خدمات اجتماعی که هر درخت میتواند داشته باشد مانند کاهش آلودگی هوا و یا فواید آن برای انسانها، مورد توجه قرار گیرد و درختانی که قابلیت بیشتری در این زمینه دارند را شناسایی کنیم.
رییس اداره محیط زیست تهران بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر وضعیت اکولوژیک تهران برای کاشت گونههای گیاهی در نظر گرفته نمیشود و بیشتر درختان شهر سوزنی برگ هستند که که فقط در یک مقطع زمانی میتوانند رشد بیشتری داشته باشند.