آفتابنیوز : روزنامه گاردین در تحلیل نتایج این نشست نوشت: اروپایی ها به همراه امریکا اطمینان دارند که می توانند حداکثر آراء شورای حکام آژانس بین المللی انرژی هسته ای در مورد ایران به شورای امنیت را به دست آورند. اما کشور هم وجود دارند که روی رای آنها نمی توان حساب کرد، مثل سوریه، بلاروسی، که و ونزوئلا و در مورد کشورهای مثل الجزایر و لیبی نیز ابهاماتی وجود دارد.
در عین حال تمرکز اصلی اروپاییها در حال حاضر بر روی پکن و مسکو قرار دارد. این دو عضو شورای حکام آژانس بین الملل انرژی هسته ای و دارای حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل می باشند و هیچ کدام صریحا در نشست لندن از ارجاع ایران به شورای امنیت حمایت نکرده اند.
گرنوت ارلر معاون وزیر خارجه آلمان، مذاکرات دیروز را بسیار سخت توصیف کرده است. شاید به این خاطر که آنها نتوانسته اند روسیه و چین را با خود همراه کنند.
فیلیپ دوست بلازی، وزیر خارجه فرانسه که در مسکو به سر می برد، تلاش فرانسه برای حفظ اتحاد بین المللی ( در مورد مساله ایران) را به خاطر اعتبار آژانس بین المللی انرژی هسته ای و بالاتر از آن ثبات منطقه عنوان کرده است.
دوست بلازی مساله ایران را در صدر مذاکرات خود با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه که دیروز خود را از مواضع اروپا دور نگه داشته بود، قرار داده است.
لاوروف با اشاره به ناموفق بودن تحریم های اقتصادی در عراق گفت: تحریم بهترین یا تنها راه موجود برای حل مساله نیست. وزیر امور خارجه روسیه همچنین گفت: طرح روسیه در مورد انتقال غنی سازی اورانیوم ایران به خاک روسیه هنوز روی میز مذاکره قرار دارد. اما یک مقام انگلیسی گفته است:« گمان می کنم ایران به دلائل تاکتیکی با طرح پیشنهادی روسیه بازی می کند.»
اروپایی ها پس از آن که ایران بدون توجه به هشدارهای جهانی، تحقیقات مربوط به سوخت هسته ای را از سرگرفت، مذاکره با تهران را پایان یافته تلقی کردند.
اما سخنگوی نخست وزیر چین دیروز گفت: امیدهایی برای شروع مذاکره وجود دارد.