آفتابنیوز : به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «فیاض شجاعی» دادستان دیوان محاسبات کشور در هفته های اخیر از تشکیل 123 پرونده در سال های 1390 تا 1394 درباره پرداخت مزایا و حقوقهای غیرقانونی خبر داده بود که گفته می شود در این فهرست وزارت ارتباطات و فناوری و شرکت های تابعه با پنج پرونده به مبلغ حدود یک هزار میلیارد ریال نیز به چشم می خورد.
وی از وزارتخانههای نفت، صنعت، معدن و تجارت و سازمانهای تابعه، جهاد کشاوزری، نیرو، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری و شرکت های تابع، بانک مرکزی و بیمه مرکزی به عنوان دستگاههای دولتی متخلف در پرداخت های نامتعارف نام برد.
در همین رابطه مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز(یکشنبه) به نقل از معاونت توسعه مدیریت این وزارتخانه اعلام کرد: برخی رسانه ها به گونه ای اقدام به انتشار این خبر کرده اند که گویی مقصر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است.
مهدی راسخ معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات درباره اخبار منتشر شده مبنی بر صدور احکام پرونده هایی به مبلغ حدود یک هزار میلیارد ریال برای وزارت ارتباطات و شرکت های تابعه افزود: مطابق بررسیهای انجام شده و براساس مستندات موجود، پرداختیهای نامتعارف اعلام شده در رسانه ها و پروندههای تشکیل شده در دادسرای دیوان محاسبات کشور مربوط به سالهای 1390 تا 6 ماهه نخست 1392 و در زمان دولت دهم بوده اما این خبر به گونه ای توسط دیوان محاسبات مطرح شده که گویا تخلف در این دولت رخ داده است.
معاون توسعه مدیریت و هماهنگی و امور پشتیبانی افزود: انتظار این است که دستگاه های نظارتی در بیان تخلف ها با اشاره دقیق به زمان وقوع آن به صورت شفاف اطلاع رسانی و از ایجاد سوء برداشت جلوگیری کنند.
وی گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از ابتدای استقرار دولت یازدهم در سال 1392 موضوع عدالت در پرداختیها و حقوق کارکنان را از اولویتهای خود قرار داده و سیاستهایی را برای رفع تبعیض در حقوق و مزایای کارکنان و یکسان سازی پرداختی ها در بین سازمانها و شرکتهای تابعه در دستور کار خود قرار داده و اجرایی کرده است.
راسخ ادامه داد: بررسیهای میدانی دیوان محاسبات کشور نیز موید این موضوع بوده و از ابتدای 6 ماهه دوم سال 1392 تاکنون موارد ابهامی و پرونده تخلفی درخصوص پرداخت حقوق و مزایای کارکنان در این وزارت وجود نداشته است.