آفتابنیوز : شمس با اشاره به اينكه اگر فيلمي در طول برگزاري جشنواره آماده نمايش شود، تصميمگيري نهايي درباره آن به عهده دبير جشنواره است، تصريح كرد: البته آماده شدن فيلمها و به موقع رسيدن آنها تلاش همه همكاران ما در مراكز خدمات فني سينما است و هدف ايجاد وضعيتي است كه برنامه نمايش فيلمهاي جشنواره كمترين تغيير را داشته باشد البته درصدي از تغيير در برنامه نمايش فيلمهاي جشنواره همواره اجتناب ناپذير است
شمس درباره دلايل اين تغييرات اجتنابناپذير در جشنواره ، گفت : اين امر به قصور فرد و يا جايي بر نميگردد و ماهيتا متوجه الگوي توليد فيلم در سينماي ايران است كه بايد در سياست گذاري كلان در طول سال توسط مديريت سينما و دست اندركاران تهيه و توليد در بخش خصوصي مورد بررسي قرار گيرد.
مدير كل دفتر توسعه فن آوري سينما گفت : پيش بيني ما براي ظرفيت توليد در سال جاري بيش از ۱۰۰عنوان فيلم خواهد بود كه از اين تعداد بيش از ۵۰ عنوان فيلم در بخش هاي مختلف جشنواره شركت دارند كه فعاليت آمادهسازي اين آثار در ۱۵ مركز حرفهاي خدمات فني سينمايي بطور شبانهروزي در حال انجام است.
وي تصريح كرد: آثار ياد شده در مراحل مختلف از جمله لابراتوار فيلم، صداگذاري و ميكس ، عمليات تبديل ديجيتال به ۳۵ ميلمتري و زيرنويس ليزري به سر مي برند.
به گفته شمس مراحل فني ۲۰ فيلم خاتمه يافته ، ۱۰ فيلم درمراحل پاياني لابراتواري ، ۱۰ فيلم در مرحله ميكس نهايي و بقيه آثار در مراحه پاياني صداگذاري هستند.
وي ادامه داد: در سال جاري براي تبديل آثار ويدئويي به ۳۵ ميلمتري امكانات تخصصي لازم توسط مركز خدمات فني بهمن ايجاد شده است البته همچون سالهاي قبل فرهت فيلم نيز در اين زمينه فعال است .
شمس به بهره گيري از امكانات جديد فني در مراكز حدمات فني سينمايي اشاره كرد و ادامه داد: صداگذاري به روش چندباندي يا سراند با استفاده از دانش و توان متخصصين داخلي براي فيلمهاي توليد شده و استفاده از دوربين تصويربرداري دوربينHD و فراگير شدن روش تدوين و صداگذاري غير خطي از جمله ويژگي هاي سال جاري است.