کد خبر: ۳۸۶۶۴
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۸۴ - ۰۸:۱۹

تغییر نام سازمانهای غیردولتی به تشکل های مردم نهاد!!

آفتاب‌‌نیوز : حاج علي اكبري در اولين نشست مطبوعاتي خود درباره علت تاخير در برگزاري اين نشست گفت: پس از ارتقاي سازمان از سطح مشاوره به معاونت ، سازمان نيازمند ارتقاي ساختاري بوده تا وعده‌هاي داده شده با مطالعه و برنامه‌ريزي اجرايي شود.

وي در تشريح برنامه‌هاي سازمان ملي جوانان از تشكيل شبكه ملي اطلاع رساني جوانان و آغاز به كار مجدد خبرگزاري جوانان ايران (سينا) ، خبر داد و اظهار كرد: اين خبرگزاري به علت مشكلات قانوني و عدم ثبت دقيق داراي مشكلاتي بود و زماني كه ما آن را تحويل گرفتيم تنها اسمي بود كه با آن مواجه شديم، اما در هر حال به يك خبرگزاري تخصصي در حوزه جوانان نياز داريم؛ هر چند ترديد داريم نام «سينا» را به همراه داشته باشيم و احتمال تغيير نام اين خبرگزاري وجود دارد.

وي همچنين از تشكيل اولين جلسه شوراي عالي جوانان در آينده‌اي نزديك خبر داد و گفت: اين شورا در حكم دولت تخصصي جوانان است كه طرح‌ها و برنامه‌هاي مصوب آن مي‌تواند در دستور كار قرار گيرد.

رييس سازمان ملي جوانان تاكيد كرد كه سندهاي تدوين شده و مصوب سازمان ملي جوانان در دولت قبلي اجرايي خواهد شد و در اين زمينه نيازمند حمايت ويژه رييس جمهوري هستيم.

وي ازدواج و اوقات فراغت را دو عرصه‌اي دانست كه سازمان فعاليت ويژه‌اي براي آن انجام خواهد داد و بيان كرد: سازمان همچنين ايجاد كننده تفاهم و درك متقابل ميان جوانان و حاكميت، جوانان و خانواده، جوانان و دين و جوانان و جوان خواهد بود.

رييس سازمان ملي جوانان موضوع جوانان روستايي و بويژه دختران روستا را يكي از حوزه‌هاي فراموش شده دانست و ادامه داد: در زمينه اوقات فراغت نيز معتقديم بهترين، سالمترين و سودمندترين راه براي غني سازي اوقات فراغت جوانان پيشرفت‌هاي مهارتي و ترويج مهرورزي و بسيج سازندگي است و از سال آينده كار ترويج و گسترش بسيج سازندگي را بسيار جدي تلقي خواهيم كرد.

وي با اشاره به گسترش و توانمندسازي تشكل‌هاي غير دولتي ، گفت: همچنين در صدديم كه نام تشكل‌هاي مردم نهاد يا مردمي را به اين تشكل‌ها بدهيم و در راستاي توسعه كمي و كيفي در صدد 10 برابر كردن مراكز مشاوره (196 مركز) و تشكل‌هاي غير دولتي خواهيم بود.

وي همچنين از پيشنهاد تشكيل وزارت زنان و جوانان اظهار بي‌اطلاعي كرد و تعبير زنان و جوانان را قابل جمع ندانست و ادامه داد: در حال حاضر دو هزارو 172 تشكل از سوي سازمان اعتبارنامه دريافت كرده‌اند كه 502 تشكل مربوط به دختران جوان و يكهزار و 641 تشكل براي مردان است.

همچنين مسير صدور مجوزها اصلاح و تكميل خواهد شد و با حضور دستگاه‌هاي مرتبط در روستاها و مناطق مرزي به تقويت تشكل‌ها خواهيم پرداخت تا تعداد 2 هزار تشكل تا پايان برنامه چهارم به 20 هزار تشكل برسد.

وي همچنين پيرامون نمايندگي‌هاي سازمان در استان‌ها اظهار كرد: متاسفانه نمايندگي‌ها به علت مشكلات حقوقي، غير قانوني اعلام شدن فعاليت آنها و مواجهه با مشكل پرداخت حقوق داراي موانعي هستند ، بنابراين با توجه به ارتقاي جايگاه سازمان از اين به بعد در هر استان يك اداره كل خواهيم داشت تا به صورت قانوني و مقتدارانه ، ماموريت‌هاي خود را در استان‌ها انجام دهيم.

وي همچنين از تشكيل كميسيون امور جوانان در فرمانداري‌ها خبر داد و در ادامه با اشاره به نرخ 8/25 درصدي بيكاري جوانان گفت: در اين ميان سهم زنان 9/37 و سهم مردان 9/22 درصد است.

همچنين بالاترين نرخ بيكاري با 1/39 درصد مربوط به استان لرستان و كمترين نرخ مربوط به آذربايجان شرقي است. از اين رو پيگيري اشتغال و به ويژه اشتغال جوانان از جمله وظايف وزارت كار تعريف شده و سازمان نيز با تدوين سند ملي اشتغال جوانان و دادن آن به وزارت كار به جنبه‌هاي مختلف مهارتي براي اشتغال جوانان خواهد پرداخت.

وي بودجه سال 84 سازمان را 6/11 ميليارد تومان و بودجه پيشنهادي به مجلس را 23 ميليارد تومان دانست و ضمن اظهار اميدواري نسبت به تصويب آن تصريح كرد: هر چند اين بودجه با ميزان پيشنهادي ما بسيار متفاوت است اما اميدواريم كه تصويب شود.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین