کد خبر: ۳۸۹۰۵۳
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۴
معاون سیاسی وزیر کشور

با الفاظی در مورد رئیس جمهور صحبت می‌شود که نمی‌توان از کنار آن گذشت

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: هیچ کس حق ندارد کارهای مثبتی که برای مردم می‌شود را زیر سوال ببرد.
آفتاب‌‌نیوز :
محمدحسین مقیمی در همایش بخشداران و فرمانداران استان خراسان رضوی که در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، با اشاره به عنوان «تدبیر و امید» که برای دولت یازدهم انتخاب شده است، اظهار کرد: وقتی می‌گوییم دولت تدبیر و امید به این معنی است که اقداماتی که می‌خواهیم در این دولت انجام دهیم با تدبیر صورت بگیرد و میان مردم امید ایجاد کند.

وی با اشاره به شرایط کشور زمانی که دولت یازدهم فعالیتش را آغاز کرد، افزود: دولت این تکلیف را برای ما ایجاد کرد که به دنبال امیدواری مردم باشیم، اینکه تلاش کنیم تا مردم به آینده و زندگی خودشان امیدوارتر از قبل باشند، اقداماتی که در گذشته صورت گرفته بود باعث ایجاد تهدیدها و محدودیت‌هایی برای کشورمان شده بود، به خصوص  اقداماتی که توسط قدرت‌های بزرگ انجام می‌شد و ما شاهد بودیم هر روز یک قطع‌نامه علیه کشور تصویب می‌شد.

معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: این شرایط ایجاب می‌کرد که کشور با تدبیر بیشتری حرکت کند و در همین راستا آقای روحانی حرف‌هایشان را به مردم گفتند و این مردم بودند که به برنامه‌های ایشان رای دادند. بدین ترتیب آقای روحانی را انتخاب کردند تا با تدبیر بیشتر مشکلات کشور را حل و به آینده امیدوارتر باشند.

مقیمی با تاکید بر اینکه دولت یازدهم در مسائل اجتماعی، سیاسی و فرهنگی تلاش کرد تا مشکلات کمتر شود و امید به جامعه باز گردد، خاطرنشان کرد: اما متاسفانه دولت هر اقدامی که انجام می‌دهد طرف مقابل چه این اقدامات مثبت باشد چه منفی یک برخورد دارد و آن هم این است که دولت را در همه زمینه‌ها ناموفق جلوه دهد، حتی کسانی که خود را در مقابل دولت قرار داده‌اند حاضر نیستند بپذیرند دولت در تامین آرامش مردم چه اقداماتی انجام داده است، آنان در گوشه و کنار کشور می‌گردند یک مشکل و نارسائی پیدا کنند تا آن را در تریبون‌ها و نماز جمعه‌ها مطرح کنند.

وی با بیان اینکه دولت می‌خواهد امید را در جامعه زنده نگه دارند، تصریح کرد: ولی مخالفان دولت به دنبال این هستند که اقدامات دولت را ناموفق جلوه دهند و مسائل را به گونه‌ای مطرح می‌کنند که امید مردم را از بین ببرند، البته اینگونه نیست که فقط در خطبه‌های نماز جمعه و سخنرانی‌ها برجام را تضعیف کنند بلکه هر موفقیت دولت را طوری جلوه می‌دهند که گویی دولت هر کاری می‌کند تا مردم را در تنگنا قرار دهد.

با الفاظی در مورد رئیس جمهور صحبت می‌شود که نمی‌توان از کنار آن گذشت

معاون سیاسی وزیر کشور با طرح این پرسش که آیا وظیفه ما این است که یاس را در دل مردم ایجاد کنیم یا آنان را به آینده امیدوار، عنوان کرد: ما به عنوان نمایندگان دولت این را وظیفه خودمان می‌دانیم که از ابتدای روزی که کارمان را آغاز کردیم تا انتها طوری عمل کنیم که امید را در مردم افزایش دهیم و آنان را به فعالیت و حضور سازنده‌تر تشویق و ترغیب کنیم. لازمه این امر این است که حضور خود را در میان مردم افزایش و آنان را در جریان فعالیت‌های دولت قرار دهیم.

مقیمی ادامه داد: با توجه به هجمه‌ها و تخریب‌هایی که علیه دولت صورت می‌گیرد باید تلاش کنیم تا در زمان باقی‌مانده در میان مردم حاضر شویم و دستاوردهای دولت را برایشان بازگو کنیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ راهی جز تبیین عملکرد دولت وجود ندارد، خاطرنشان کرد: آنقدر هجمه‌ها زیاد است و با الفاظی در مورد رئیس جمهور صحبت می‌شود که نمی‌توان از کنار این حرف‌ها عبور کرد، باید امید و نشاط اجتماعی، سیاسی را میان مردم افزایش دهیم و اقداماتی که دولت انجام داده برای مردم بازگو کنیم تا آثار تخریبی که علیه رئیس جمهور و دولت انجام می‌شود را کمرنگ کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور با بیان اینکه البته باید در این راستا انتقادات سازنده را نیز بپذیریم، گفت: اگر در حین اجرای کار نارسائی‌هایی به وجود می‌آید و یا از منابع موجود استفاده بهینه نمی‌شود حتما باید خود را مورد انتقاد قرار دهیم و انتقادات را با جان و دل بپذیریم و جایی که تخریب و ناامیدی و یاس در مردم ایجاد می‌شود باید به گونه‌ای پاسخ دهیم که علاوه بر رعایت ادب و متانت حق کسانی که برای کشور تلاش می‌کنند ادا شود.  هیچ کس حق ندارد کارهای مثبتی که برای مردم می‌شود را زیر سوال ببرد.

اگر دولت تنها به دنبال برجام بود، کاهش نرخ تورم چگونه اتفاق افتاد؟

وی با اشاره به اینکه در بحث سیاست خارجی دولت نظرش را بسیار صریح و روشن در رابطه با مذاکرات 1+5 پس از آن که مجوزهای لازم را گرفت اعلام کرد، گفت: قدم به قدم نتیجه مذاکرات را با مسئولین کشور در میان گذاشتیم و با موفقیت این مساله را به پایان رساندیم، امروز که نتایج برجام را می‌بینیم و حداقل آثار اقتصادی آن را مشاهده می‌کنیم می‌بینیم که چطور علیه آن برخورد می‌کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور یادآور شد: برخی می‌گویند دولت سه سال کشور را معطل کرد و همه تلاشش را معطوف به به برجام کرد، باید بگوییم که یک درصد از گروه دولت مسئولیت برجام را بر عهده داشتند. اینها جزئی از دولت بودند و همزمان با مذاکرات دولت نیز کارش را انجام می‌داد. روزی که ما کار را شروع کردیم تورم 43 درصد بود و امروز به 9 درصد رسیده، اگر ما تنها به دنبال برجام بودیم کاهش نرخ تورم چگونه اتفاق افتاده است.

فرمانداران مشخص کنند کدام سیاست‌ها واحدهای تولیدی به تعطیلی کشانده؟

مقیمی به برخی انتقادهای وارده به دولت اشاره کرد و گفت: فرمانداران بروند مشخص کنند واحدهای تولیدی که متوقف هستند و دولت باید در حال حاضر نسبت به آن‌ها پاسخ دهد از چه زمانی تعطیل شده‌اند و کدام سیاست‌ها این واحدها به تعطیلی کشانده شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: کسانی که رشد اقتصادی کشور را با منابع سرشار نفتی به منفی 6 درصد رساندند در این رابطه از ما سوال نکنند، مردم سوال کنند ولی آنان سوال نکنند، البته امیدواریم امسال از رکود نیز عبور کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور  با تاکید بر اینکه دولت هم به مسائل داخلی و هم به مسائل خارجی پرداخته است، گفت: در رابطه با مسائل اجتماعی وزارت کشور یک مطالعه همه جانبه را به کمک دانشگاه‌ها آغاز کرد که دو سال طول کشید و نتیجه این مطالعات در وزارت کشور قرائت شد و براساس آن برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفت تا آسیب‌های اجتماعی کاهش پیدا کند. البته چون حوزه آسیب‌های اجتماعی جزء وظایف وزارت کشور است باید استانداران و فرمانداران در این رابطه دقت بیشتری کنند.

مقیمی با اشاره به اقدامات دولت در بخش فرهنگی خاطرنشان کرد: مردم نیاز دارند تا شرایط بهتری از نظر فرهنگی داشته باشند و باید به نیازهای فرهنگی آنان توجه بیشتری کنیم، البته بخشی از واحدهایی فرهنگی به صورت مستقل از بیت‌المال استفاده می‌کنند که باید نسبت به فعالیت‌های‌شان پاسخگو باشند.

مردم از انتخابات 94 احساس رضایت داشتند

وی در خصوص اقدامات سیاسی دولت تصریح کرد: دولت انتخابات سال 94 را به گونه‌ای برگزار کرد که همه در این انتخابات احساس رضایت کردند و رضایتمندی مردم در این انتخابات بسیار بالا بود، چه آن‌هایی که در انتخابات رای آوردند و چه آن‌هایی که رای نیاوردند نسبت به این انتخابات احساس خوبی داشتند.

مقیمی با بیان این که در کشور به اندازه انگشتان دست برخی از سخنرانی‌ها برگزار نشد، افزود: در زمان انتخابات هزاران سخنرانی در کشور برگزار شد که این نشان از شرایط بسیار خوب و برگزاری انتخاباتی با آرامش بود، وقتی 12 هزار نفر برای انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کردند این مساله یعنی توسعه فعالیت‌های سیاسی و این که مردم از وضعیت سیاسی در کشور راضی بودند و تغییر را در صندوق‌های رای دیدند.

فعالیت خانه احزاب در خراسان رضوی همزمان با هفته دولت

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: خانه احزاب بعد از سال‌ها در کشور بازگشایی شد.


وی با تاکید بر این که احزاب باید بتوانند عملکرد دولت را نقد کنند، گفت: در حال حاضر چنین فرصتی فراهم شده و هیچ ممانعتی برای احزاب در این راستا وجود ندارد، بسیاری از جلسات سخنرانی که مورد مطالبه احزاب بوده برگزار شده در حالی که در ابتدای تشکیل دولت خیلی از جلسات به هم می‌خورد، اما الان احزاب به راحتی صحبت می‌کند، چون مسئول حرفی هستند که می‌زنند و به همین جهت سعی می‌کنند حساب شده اظهار نظر کنند.

مقیمی با اشاره به اینکه اگر اجازه داده بودیم احزاب حساب شده حرف خود را بزنند این همه  اختلاس و فساد اقتصادی در کشور نداشتیم، گفت: در شهرستان‌ها نیز باید چنین شرایطی فراهم باشد و اگر نقدها و صحبت‌ها مطرح شود فساد و اختلاسی به وجود نمی‌آید.

باید بیشتر در میان مردم حضور پیدا کنیم

وی تاکید کرد: مهمترین وظیفه ما این است که امنیت را در کشور برقرار کنیم. دولت در همه زمینه‌ها کارش را پیش می‌برد و در چند ماه باقی مانده فعالیت ما سنگین‌تر خواهد شد و باید بیشتر در میان مردم حضور پیدا کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور از استاندار خراسان رضوی و فرمانداران در خواست کرد تا حضورشان را در میان مردم افزایش دهند و گفت: مردم وقتی ببیند که مسئولین آن‌ها برایشان تلاش می‌کنند امید آنان بیشتر خواهد شد، ما نیز باید بیشتر حرف‌های مردم را بشنویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۵
erteash
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۵
0
1
زنده باد مخالف من
خخخخخ
علی معرف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
0
0
کار مثبت یعنی رفع کارتن خوابی و مشکلان اقتصادی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
0
0
"معاون سیاسی وزیر کشور گفت: هیچ کس حق ندارد کارهای مثبتی که برای مردم می‌شود را زیر سوال ببرد."
مگر در دولت قبل انجام شده باشد.
احمدی نژادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
0
0
چه خب شد.قبول دارین نباید به رییس جمهور توهین کرد.حالا تکلیف توهین هایی که به رییس جمهور سابق شد رو هم روشن کنین.تا ببینیم حق و انصاف به چه میزان در اظهار نظر های هم حزبی های شما لحاظ میشود؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
0
0
احمدی نژاد می خواهد در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 کاندید شود و صلاحیت هم بگیرد و بعدش با توجه به اینکه مردم او را دوست ندارند رای نخواهد آورد و از فرصت سو استفاده خواهد کرد و خواهد گفت تقلب شده است و در جامعه هرج و مرج و درگیری ایجاد خواهد کرد
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین