آفتابنیوز : سخنگوی سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی آفتاب تصریح کرد: البته این سخنان از سوی رئیس جمهور فرانسه تعجب برانگیز بود چون تروریسم پدیده ای نیست که مکان مشخصی داشته باشد .این تمسک بی منطق به حربه بمب هسته ای و تهدید دیگران نه تنها به ایجاد امنیت در جهان کمک نمی کند بلکه ناامنی را در سطح جهان دامن می زند و دیگران را به بهانه دفاع از خود به سوی گسترش سلاح های غیرمتعارف می کشاند.
آرمین در ادامه افزود: از سخنان شیراک تعجب برانگیزتر سخنان مسئولین سیاست خارجی ایران است. زیرا در سخنان شیراک نامی از ایران برده نشده اما این آقایان چنان واکنش نشان دادند که ضمیر مرجع خود را پیدا کرده که این نهایت سادگی در دیپلماسی است.
این واکنش بیانگر آن است که هماوردطلبی و ستیزه جویی با دنیا در نظر مسؤولان سیاست خارجی ایران یک اصل در سیاست خارجی است.
به گفته وی، امروزه وضعیت ما طوری شده که به جای کاهش تهدید از تهدید استقبال می کنیم. من واقعا نمی دانم آقایان چه منافعی و چه نتایجی جز گسترش احساس ناامنی، توقف سرمایه گذاری و کار و تولید و فرار سرمایه از کشور برای این شیوه مدیریت دیپلماتیک تصور می کنند.
آرمین سپس درباره احتمال ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت تصریح کرد: ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت باید خط قرمز برای ایران تلقی شود. کسانی که برخلاف مسؤولان دیپلماسی کشور، عمیق تر می اندیشند و شناخت واقعی نسبت به مناسبات حاکم بر جهان دارند همواره تأکید کرده اند که ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت باید خط قرمز تلقی شود.
وی تأکید کرد: رفتن پرونده ایران به شورای امنیت به سیاست و هنر دستگاه دیپلماسی کشور بستگی دارد اما خارج شدن آن کاملا در اختیار آمریکا خواهد بود. در واقع با رفتن پرونده ایران به شورای امنیت، ایران به گروگان آمریکا تبدیل می شود.
آرمین افزود: در میان اقتدارگرایان ما منطقی هست که می گوید آمریکا به هر طریق قصد سرنگونی ما را دارد بنابراین اگر مسأله انرژی هسته ای حل شود، حقوق بشر، تروریسم و ... را علیه ما مطرح می کند بنابراین بر سر انرژی هسته ای که اجماع داخلی دارد می ایستیم که یا شهید می شویم یا پیروز. این منطق سیاه و سفید به آقایان احتمال فهم این امکان ساده را نمی دهد که این احتمال هم وجود دارد که به جای جنگ و ناامن کردن منطقه با اعمال تحریم ها و سیاست های تحقیرآمیز، در تحقیر و ذلت ما بکوشند.
آرمین اظهار داشت: برخی تصور می کنند در صورت ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و جدی شدن خطر می توانیم بگوییم حجت بر ما تمام شده و صلح حسنی می کنیم و از تکنولوژی چرخه سوخت هسته ای از سر اضطرار صرفنظر می کنیم. اینها آنقدر با مناسبات قدرت در جهان بیگانه اند که نمی توانند درک کنند که پس از ارجاع پرونده به شورای امنیت حتی اگر تعطیلی چرخه سوخت را بپذیریم، دست آمریکا برای اضافه کردن موضوعاتی نظیر ترورسیم و حقوق بشر در این پرونده کاملا باز خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: برخی معتقدند که با کشورهایی که علیه ما به خصوص در مسأله هسته ای موضع می گیرند باید مقابله اقتصادی کرد و روابط اقتصادی مان را باید با آنها قطع کنیم. اما عقل و درایت حکم می کند برای احقاق حقوق خودمان در عرصه ای وارد شویم که در آن مزیت نسبی داریم و این مزیت نسبی در مقابله نظامی یا اقتصادی نیست.
به گفته وی، قطعنامه اخیر شورای حکام علیه ایران نمونه خوبی برای اینگونه سیاست ها بود که نشان دهد آیا عرصه مبارزه اقتصادی عرصه ای هست که ما در آن منتفع شویم یا خیر؟
آرمین افزود: برخی چندی پیش می گفتند که کالاهای کره جنوبی و انگلیس را تحریم می کنیم. در مسابقات چهار جانبه کره جنوبی که LG اسپانسر آن بود نام LG را حذف کردند و 50 میلیون دلار از حساب نهاد ریاست جمهوری به جای LG هزینه کردند. این در حالی است که سه ماه از آن تاریخ می گذرد، ولی مشاهده می کنیم که اصلی ترین اسپانسر جشنواره فیلم فجر شرکت LG است.
به گفته وی، سه ماه بیشتر طول نکشید که نتیجه چنین برخورد غیرتخصصی در زمینه مبارزه اقتصادی با دنیا یا حتی یک شرکت مانند LG برای ما روشن شد. بنابراین ما به جای اینکه وارد عرصه های مبارزات نظامی یا اقتصادی با دنیا شویم که هیچ مزیت نسبی برای ما متصور نیست، نباید منافع کشور را بیش از پیش به خطر بیندازیم.
وی با بیان اینکه آمریکا از دو، سه سال پیش برای ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت برنامه ریزی کرده اظهار کرد: آمریکا از هر حرکت ایران که منجر به ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت شود کاملا استقبال می کند، بنابراین تمام مواضعی که به موجب آن ادعا می شود ارجاع پرونده به شورای امنیت هیچ مشکلی برای ما ایجاد نمی کند، علی رغم ظاهر انقلابی، مواضع و شعارهایی در خدمت تامین مقاصد آمریکاست.