آفتابنیوز : هاجر چنارانی در سوال خود که نخستین پرسش نمایندگان مجلس دهم از وزرای دولت یازدهم است، این موضوع را مطرح کرد که چرا مدرسین و اساتید دانشگاه فنی حرفه ای پس از انتقال از آموزش و پرورش به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تعیین تکلیف نمی شوند؟
به گزارش خبرآنلاین، نماینده مردم نیشابور در مجلس با طرح سوال خود از محمد فرهادی اظهار داشت: چطور اموال منقول و غیرمنقول وزارت آموزش و پرورش را تصرف می کنید، اما نیروهای انسانی این مجموعه را بلاتکلیف می گذارید؟
وی با بیان این که بسیاری از نیروهای وزارتخانه های کشور سالیان سال در وضعیت بلاتکلیف استخدامی هستند، افزود: وزارت علوم که اموال وزارت آموزش و پرورش را تصرف کرده، اما نیروهای این مجموعه را استخدام نکرده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطر نشان کرد: باید این افراد در وزارت علوم جذب شوند، ما به دنبال جذب آنها به عنوان هیات علمی نیستیم بلکه می توان آنها را به عنوان کارمند جذب کرد.
چنارانی همچنین گفت: این افراد باید مانند بقیه استخدام شوند و مشکلات کمتری را داشته باشند و وزیر علوم باید قول دهد که این مشکلات را حل می کند.
وی تاکید کرد: باید مشخص شود دولت چگونه می خواهد تعداد بسیار زیادی از افرادی که در وزارتخانه های مختلف بلاتکلیف مانده اند را استخدام کند.
تصریح کرد: به دنبال احقاق حق از دست رفته تمامی مردمانی هستیم که نامه های خود را در ادارات مختلف گم کرده اند.
نماینده مردم نیشابور در مجلس اظهار داشت: باید وزیر علوم به من قول دهد که خواسته هایم را پیگیری کند.
وی تصریح کرد: اگر در چندماه آینده قول دهید که جلساتی را برای حل مشکل فنی حرفه ای ها برگزار کنید، قانع می شوم.
چنارانی در پایان اعلام کرد که به شرط قولی که وزیر علوم به من برای پیگیری خواسته ام داده است ، از پاسخ های وی قانع شدم.
در ادامه محمد فرهادی در جلسه سوال از وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری گفت: اگر قرار است مدرسین و اساتید دانشگاه فنی و حرفهای یا همان حق التدریسیها در دانشگاه مسئول جذب شوند، به ردیف اعتبار و امکانات نیاز است.
وی ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش بر اساس قانون تعیین تکلیف استخدام حقالتدریسیهای آموزش و پرورش باید تا سقف 60 هزار نفر جذب میکرد، اما در سال 1390 رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس قبل خطاب به وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد این افراد نمیتوانند جذب وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری شوند و بر استخدام این افراد در وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد.
فرهادی ادامه داد: در سال 1393 و در پی شکایت برخی از حقالتدریسیها، دیوان عدالت اداری خواسته آنان را رد کرد، اما برخی از اساتید و مدرسان حقالتدریسی که زمینه جذب در هیاتهای علمی را داشتند در فرایند جذب وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری قرار گرفتند در حال حاضر نیز وزارتخانه به دلیل فقدان ردیف استخدامی، امکانات و بودجه نمیتواند بقیه این افراد را جذب کند و اساسا جذب حقالتدریسیها در وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری محل قانونی ندارد.
وزیر علوم، تحقیقات و فن آوری وقتی با فریادها و صدای بلند هاجر چنارانی که از وی میخواست تا قول دهد طی چند ماه آینده زمینه استخدام مدرسین و اساتید دانشگاه فنی و حرفهای را حل کند، روبرو شد وعده داد: هرچند که این مساله به وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری ربطی ندارد اما دنبال میکنم تا مجوز استخدام حقالتدریسی ها داده شود.