آفتابنیوز : فهرست نهايي اسامي امضاکنندگانِ نامه سرگشاده اهالي موسيقي به رياست جمهوري اعلام شد. چندي پيش و در پي برخي محدوديت هاي ايجادشده براي برگزاري کنسرت در بعضي شهرهاي کشور و موضع تعجب برانگيز وزير ارشاد در اين خصوص، عده اي از فعالان حوزه موسيقي فارغ از تمايزاتِ کسوت، سبک وسياق و هرگونه مميزي فني و هنري با تهيه و امضاي نامه اي مستقل و با تاکيد بر حاکميت قانون ملي، خواستار اعاده حيثيت حسن روحاني از موسيقي و موسيقي دانان شدند.
به گزارش شرق؛ اين نامه در مدت کوتاهي که در دسترس جامعه موسيقي ايران قرار گرفت، توانست امضاي بيش از شش هزارو ٣٠٠ نفر از اهالي اين هنر را به خود جذب کند و از آنجا که فرصت جمع آوري امضاها پايان يافته، قرار است فهرست نهايي اسامي امضا کنندگان به پيوست نامه به دفتر رياست جمهوري ارسال شود.
در بخش هايي از اين نامه آمده است: «جناب رئيس جمهور بنابر آنچه گفته شد و متعاقب مشکلات اخيري که براي امنيتِ حرفه اي جامعه موسيقي ايران در رابطه با کنسرت هاي موسيقي ايجاد شده است دو خطر را يادآور مي شويم؛ هشدار نخست تضعيف حاکميت قانونِ ملي. اين اتفاق، که با به بازي گرفتنِ اعتقاد مردم و با مستمسک قراردادنِ موسيقي کليد خورده است، از طريقِ نفي حاکميتِ واحد قانوني و عادي کردنِ ملوک الطوايفي شروع شده است.
پذيرشِ يک نظرِ غيرقانوني توسط وزيري که براي اجراي قانون از مجلس راي اعتماد گرفته است، بي شک فاجعه اي است که امروز موسيقي را و فردا بقيه فرهنگ و هنر و اعتبار کشور را قرباني خواهد کرد. هشدار دوم به نحوه واکنش در مقابل چنين موقعيتي برمي گردد.
بايد توجه کرد که چنين مشکلي ممکن است با يک سخنراني آغاز شود، اما راه حل آن قطعا تنها ايراد سخنراني نيست.
بايد حاکميت واحد قانون اساسي را عملانشان داد؛ عملي بيش از يک سخنراني. از شما مي خواهيم بر طبق سوگندتان پاسدار قانون اساسي کشور باشيد، که اين بار با قرباني کردنِ موسيقي و موسيقي دان به بازي گرفته شده است.
ما، جامعه موسيقي کشور، خواستار برخورد عملي، روشن و الزام آورِ دولت و نظام جمهوري اسلامي در جهت احياي حق سلب شده مذکور و نيز تضمين جدي عدمِ تکرارِ اين وضعيت هستيم.
ما خواستار اعاده حيثيتِ جامعه موسيقي و احياي حرمت موسيقي دانانيم. ما مي خواهيم حداقل در حد يک شهروند عادي که حق کسب وکار دارد و شما طومار حقوقش را دو سال پيش يادآوري کرديد، به رسميت شناخته شويم».